- 4 Mayıs 2016
- 2.916
- 7.945
- 158
- 27
- Konu Sahibi RickandMorty
-
Offf gerçekten ama sonsuza kadar hiç bir işim yolunda gitmeyecek gibi hissediyorum bu yaptıklarımdan ötürüKac sene gecmis coktan unutmus olmasi lazimdi.
Bence vicdan yaptiriyor cok üstünde durmayin
Sorun şu ki kendisi çocuk değildi işte 3 yaş yazmışım ama biraz daha büyük olabilir HİÇ hatırlamıyorum yani.. şuan evli olurduk falan diyor. İstemeden çok umutlandırmışım ve şuan korkunç pişmanlık duyuyorumArkadaş bayağı takıntılı ve saplantılı heralde. Bi de lise dönemi diyorsunuz çocuklukmus bitmis gitmis. Bu kadar dramatize etmeyin yahu..
Offf gerçekten ama sonsuza kadar hiç bir işim yolunda gitmeyecek gibi hissediyorum bu yaptıklarımdan ötürü
Birazcık içimi rahatlattınız ama nasıl diyeyim ben ondan sonra başkalarıyla çıktım ettim eğlendim üniversiteye filan geçtim sonuç olarak mutluydum onun bu sürede hastanelerde yatması filan (hemde benim yüzümden) çok dokundu bana. Keşke sevgilisi falan olsa asla üzülmezdimÇok meşhur bir laf vardır yeri geldi
Sanki 3 çocukla ortada mı bıraktın
Vicdan yapma o takıntılıymış
Hayatta kimseyi memnun edemezsin üzüldü diye de kimseyle ilişki yürütemezsin çünkü bu karşındakini kandırmak olurBirazcık içimi rahatlattınız ama nasıl diyeyim ben ondan sonra başkalarıyla çıktım ettim eğlendim üniversiteye filan geçtim sonuç olarak mutluydum onun bu sürede hastanelerde yatması filan (hemde benim yüzümden) çok dokundu bana. Keşke sevgilisi falan olsa asla üzülmezdim
Haklısınız ama işte o zamanki aklımı asla anlamıyorum hiç makul bi insan değildim ergenlik işte. Yaptığım mallıkların haddi hesabı yok annemi babamı çok üzdüm bence ama şuan hataların en büyüğü bu gibi görünüyor resmen bü insanın hayatının içine etmişim.. ofvakti zamanı için konuşuyorum
bir erkek size bunu yapsa
sonu olmadıgından emin olarak sizle vakit geçirse siz onu sevseniz ve tek bir mesajla çekip gitse
ve siz burda bunu anlatsanız adama söverdik
yıllar sonra bunları söylemesi evet pek makul değil
ama yaşattığınız şey de hoş değil
takılmayın düşünmeyin bu saatten sonra
Aynen öyle şeyler bekliyormuş.. baya inanmış güvenmiş bana.Aman bosver onun psikolojisi bozulmaya meyilliymiş lisede daha çocuksun yani ne bekliyordu evlilik falan mı
Ya nasıl diyeyim yalan söylemediğini düşünüyorum ama Allahım İNŞALLAH İNŞALLAH yalandır ya inşallah on sevgili falan değiştirmiştirİnandınmı hastane raporu iste :)
Allah vermiş sabrını bak hayatta ve hayatına devam ediyor.
Vah tüh dedin geçti üstünde durma.
Haklısınız ama işte o zamanki aklımı asla anlamıyorum hiç makul bi insan değildim ergenlik işte. Yaptığım mallıkların haddi hesabı yok annemi babamı çok üzdüm bence ama şuan hataların en büyüğü bu gibi görünüyor resmen bü insanın hayatının içine etmişim.. of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?