• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ne kadar kötü bir insanmışım.. Kızlar nasıl yaşayacağım ben?

RickandMorty

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2016
2.916
7.945
158
27
Kızlar ne diyeceğim nasıl anlatacağım bilmiyorum içim paramparça.. lisedeki sevgilim facebooktan mesaj atmış, uzak şehirlerdeydik o zaman benim çok önemsemediğim kendisininse çok çok üzerime düştüğü bir ilişkiydi birkaç kere bulunduğum şehire gelmişti biz 8 9 ay çıktık sanırım(hatırlamıyorum da) sonrasında ayrıldım ben ondan çünkü zaten olacak bi iş değildi benim için. Ailemin asla kabul etmeyeceği biriydi annem zaten ayrıl demişti. benden de büyüktü zaten 3 yaş kadar. Mesaj atmış facebookuma bende öylesine diye düşünüp cevap verdim nasıl olsa geçmiş bitmiş 3 4 yıla yakın zaman geçmiş aradan belki evlenmiştir bile falan diyorum içimden.
Ama sonra o da ne, bana resmen kin nefret kusuyor benim yüzümden psikolojik tedavi görmüş o dönem deli sanmışlar onu, asla tek kelime konuşmadan ayrılmışım bunu nasıl yapmışım evlenmeyecek miymişiz.. neler neler asla ayrıntıları unutmamış size öyle söyleyeyim benim asla hatırlamadığım şeyler. Özürler diledim bir sürü şey dedim ama fayda etmedi tahmin edeceğiniz üzere. Sadece şunu biliyorum tek uzun bişey yazarak ayrılmıştım çünkü konuşsak ayrılmama müsade etmeyecek bi insandı yani kalkar nerdeysem gelirdi uçakla.

O kadar üzüldüm ki ben bunu bi insana nasıl yaptım nasıl. Kalbini bu kadar kırdığımı bile farketmedim.. evet deli gibi aramıştı o dönem bende numaramı değiştirmiştim. Ama bu kadar unutamadığını hasta olduğunu falan hiç düşünmedim. Allahım nolur yalan olsun diyorum ama değil. Nefret ediyorum kendimden keşke hiç cevap vermeseydim. Keşke ya şimdi kendimi tekrar hatırlattım gibi oldu ama ben bu vicdan azabıyla nasıl yaşayacağım şimdi. Hesabını nasıl vericem bu yaptığımın. Asla affetmez eminim hakkını falan da helal etmez bence çok kırmışım kalbini.. kızlar of ya of kalbim acıdı resmen o vicdansız kalpsiz insanlardanmışım da haberim yokmuş. Aptal kafam aptal. Asla ama asla telafi edemeyeceğim bi hata ilk defa böylesine karşıma çıktı çok çaresizim..

Arkadaş bayağı takıntılı ve saplantılı heralde. Bi de lise dönemi diyorsunuz çocuklukmus bitmis gitmis. Bu kadar dramatize etmeyin yahu..
Sorun şu ki kendisi çocuk değildi işte 3 yaş yazmışım ama biraz daha büyük olabilir HİÇ hatırlamıyorum yani.. şuan evli olurduk falan diyor. İstemeden çok umutlandırmışım ve şuan korkunç pişmanlık duyuyorum

Offf gerçekten ama sonsuza kadar hiç bir işim yolunda gitmeyecek gibi hissediyorum bu yaptıklarımdan ötürü

Yahu arkadasim abartma
Hirsizlik mi yaptin? Adam mi kestin? Birinin irzina mi girdin?
18 li yaslarda sessizce ayrilmissin sadece. Aldatmamissin da. Unutamadiysa bu onun sorunu belki suan sadece egleniyor bile olabilir hic cevap bile yazmamaliydiniz.

Çok meşhur bir laf vardır yeri geldi
Sanki 3 çocukla ortada mı bıraktın
Vicdan yapma o takıntılıymış
Birazcık içimi rahatlattınız ama nasıl diyeyim ben ondan sonra başkalarıyla çıktım ettim eğlendim üniversiteye filan geçtim sonuç olarak mutluydum onun bu sürede hastanelerde yatması filan (hemde benim yüzümden) çok dokundu bana. Keşke sevgilisi falan olsa asla üzülmezdim

vakti zamanı için konuşuyorum

bir erkek size bunu yapsa

sonu olmadıgından emin olarak sizle vakit geçirse siz onu sevseniz ve tek bir mesajla çekip gitse

ve siz burda bunu anlatsanız adama söverdik

yıllar sonra bunları söylemesi evet pek makul değil

ama yaşattığınız şey de hoş değil

takılmayın düşünmeyin bu saatten sonra

İnandınmı hastane raporu iste :)
Allah vermiş sabrını bak hayatta ve hayatına devam ediyor.
Vah tüh dedin geçti üstünde durma.

Lise flortu zaten cocukluk aski, yani kimse o kadar ciddiye almiyor anlam yuklemiyor zaten. Yasaniyor, guzel anilarla bitiyor gidiyor. Eleman ruhsal problemli ve takintili bir tip belli ki, yasi da buyukce demissiniz normal bir insan olsa hayatina devam ederdi. Nerdeyse tum lise asklari universiteye gecince araya unv sinavi girince bitiyor, lisa askiyla evlenen cok az insan taniyorum, sizin adam saplanti yapmis normal degil. Vicdanlik bir durum yok yani.

Birazcık içimi rahatlattınız ama nasıl diyeyim ben ondan sonra başkalarıyla çıktım ettim eğlendim üniversiteye filan geçtim sonuç olarak mutluydum onun bu sürede hastanelerde yatması filan (hemde benim yüzümden) çok dokundu bana. Keşke sevgilisi falan olsa asla üzülmezdim
Hayatta kimseyi memnun edemezsin üzüldü diye de kimseyle ilişki yürütemezsin çünkü bu karşındakini kandırmak olur
Ha ayrılırken nezaketen olmuyo hakkını helal et vs demedim diyorsun hala bunu takacak kadar hasta ruhlu gb geldi bana ben olsam bende demeyip kaçardım:)

vakti zamanı için konuşuyorum

bir erkek size bunu yapsa

sonu olmadıgından emin olarak sizle vakit geçirse siz onu sevseniz ve tek bir mesajla çekip gitse

ve siz burda bunu anlatsanız adama söverdik

yıllar sonra bunları söylemesi evet pek makul değil

ama yaşattığınız şey de hoş değil

takılmayın düşünmeyin bu saatten sonra
Haklısınız ama işte o zamanki aklımı asla anlamıyorum hiç makul bi insan değildim ergenlik işte. Yaptığım mallıkların haddi hesabı yok annemi babamı çok üzdüm bence ama şuan hataların en büyüğü bu gibi görünüyor resmen bü insanın hayatının içine etmişim.. of

İnandınmı hastane raporu iste :)
Allah vermiş sabrını bak hayatta ve hayatına devam ediyor.
Vah tüh dedin geçti üstünde durma.
Ya nasıl diyeyim yalan söylemediğini düşünüyorum ama Allahım İNŞALLAH İNŞALLAH yalandır ya inşallah on sevgili falan değiştirmiştir

Benim bir tanidigim da lise flortu terkedince hasta olmustu uzun zaman aci cekti. 10 yil sonra falan tekrar bulusup evlendiler, kisa surede de bosandilar. Bosaninca o kadar uzulmedi :) o uzen yataklara dusuren sey yasanamamislik. Emin olun devam etseydiniz zaten ayrilirdiniz. Tek tarafli bitirmeniz yanlis olmus sadece.

Lisedeki aşklar en temizi, en saf haliyle hafızada kalanı bence...
Tekrar faceden yazmanız kötü olmuş. Takıntılıdır, aşamamıştır vb. ama demek ki sevmiş ve önemsemiş.
En azından bir ayrılık konuşması yapabilirdiniz, buna değmeyecek biri değilmiş ki seneler sonra selam verme ihtiyacı hissetmişsiniz, ya da canınız mı sıkılıyordu öylesine ilgi mi arıyordunuz artık siz biliyorsunuz o kısmını.

Kötü biri değilsinizdir ancak duygusal birine denk gelmişsiniz, bahanesi olmuşsunuz diyelim.
Tecrübeniz olsun başka ilişkileriniz için.

Haklısınız ama işte o zamanki aklımı asla anlamıyorum hiç makul bi insan değildim ergenlik işte. Yaptığım mallıkların haddi hesabı yok annemi babamı çok üzdüm bence ama şuan hataların en büyüğü bu gibi görünüyor resmen bü insanın hayatının içine etmişim.. of

hoş değil ama birinin hayatını mahvettiğiniz anlamına da gelmez
dediğim gibi makul bir konuşma olmamış karşı tarafın yaptığı
hepimiz hatalar yaptık ben yalnızca bunu bilmenizi istedim mühim olan o zaten
farkındalık...

Back