ben nasıl boşanabilirim

Kendinizi suçlamayın, o sizin beceriksizliğiniz değil kesinlikle , kızmayın ama eşinizin odunluğu. Ben de işkolik bir insanımdır, ama ailemi ve arkadaşlarımı asla ihmal etmem, performans üstü çaba harcamam gerekse de.

O zaman böyle yürütemediğini, ayrılmak istediğini kavga etmeden, güzel şekilde anlatın eşinize. O sinirlenip kavga çıkarmak isteyecektir, tahrik olmayın, duygularınızı anlatın kenara çekilin.

Ben anlamamış olabilirim anlayan bir arkadaş bana da anlatabilir mi
Boşanmak istemenin nedeni nedir ???
ben size baştan anlatayım biz evlenmeden önce herşey iyiydi evlendik herşey tersine döndü bende adam annesini arıyor.annesi gibi davranmamı onun düzenini onun yaptıklarını istiyor ama ben yapamıyorum o ben değil bende o.sürekli iş için birlikteler yetmiyor her akşam ona yemeğe gidiyoruz evde başbaşa bir yemeğimizi hatırlamıyorum çünkü biz gitmezsek o bize geliyor.evle ilişkisi sadece uyumak ve faturaları ödemek çocuğum oldu ayrı hayal kırıklıklarına uğradım.bırak annem baksın annem sevsin yani anlayacağınız onun dünyası annesi.artık çocuğu bile annesine hediye yaptığını düşünmeye başladım inanın.çocuk 4 yaşına geldi bir kez daha bi parka götürmedi.onun için babalık akşam yemeği öncesi 10 dk oğluşum oğluşum oynamak...bazen diyor oğlan annemde kalsın hangi anne kabul eder bunu tabiki çocuğum istediği zaman babaannesinde kalabilir ama onun kastettiği bu değil hep kalsın diyor.ben kayınvalidememi yaptım bu çocuğu ben bu adımları atmazsam hem mutsuz bir eve şahit olacak hemde oğlumu kaybedeceğim.hep düzelir dedim ama malesef onun kendi saltanatı bitecek gibi değil

Kimsenin hayati dört dörtlük degil.
Kimse istedigi sartlarda yasamiyor. Biraz sabir sadece , yemek bile pisirmek icin zaman gerekiyor biranda olupda önüne gelmiyor. Sabır gerek sadece.
ya gerçekten güzel örnekler veriyorsunuz ama ben bu yemeği kısık ateşte dahi pişiremedim çünkü içinde pişen tutmadı... alev alevde açmadımki altını sabredeyim diye ama olmadı hep çiğ kaldı benim yemek

peki şimdi alabildinizmi çocuğunuzu nasıl devrelerden geçtiniz bana anlatabilirmisiniz

Şu yazınız beni daha çok üzdü inanın. Malesef durum böyleyse eşinizin gözünde bir eş değilsiniz yani varlığınız yokluğunuz önemli değil. O yüzden boşanırım demeniz korkutmayacaktır onu. Ama çocuğu size bırakmamak için uğraşacak sanki, çünkü annesi var ve oğlunuza bakabilir.

evet işte bunkorkularım yüzünden gidemiyorum inanın önümüzdeki aya birkaç günlüğüne aileme ziyarete gideceğim bakalım bi avukatla görüşeceğim ne olur nasıl olur diye umarım zararlı taraf ben olmam..gerçekten ilgisizliğe bir yerde ben alıştım ama çocuğumun babalı bi evde babasız büyümesi beni çok üzüyor

Zor bir durum sanırım anneci bir beyle evlenmişsiniz ve eşiniz annesini ve sizi ayrı yerlere koyamamış.
Mutsuzluk boşanma nedeni olabilir tamam hak veriyorum. Lakin elinizden gelen her şeyi yaptıysanız ve bu saat den sonra artık yapabileceğim bir şey kalmadı diyorsanız boşanın diğer türlüsü pişmanlık olur.
Keşkelerle yaşamak zordur. Allah kimseye keşke dedirtmesin....

aminnn gerçekten böyle yaşamak zor.evlenmeden önce ikiside farklı konuşuyordu bide kv der benim herşeyime karışıyor evlensede bende rahat rahat gezsem diye.kocam derdi herkes kendi evine diye bi evlendik kadın bizden çıkmaz oldu yok annem gelecek yok anneme gideceğiz hep böyle 5 yıl geçti ama biz 5 kez bile kocamla başbaşa bi akşam yemeği bile yiyemedik malesef

Bosanacak kadar büyük bir sorum göremedim ben..
Bak sen önce kendi kendini mutlu et
Kocalarınızın sizi mutlu ettiği zaman ancak mutlu olacağınızı sandığınızdan oluyor bunlar
Maddi durumunuz iyiymiş al oğlunu mutlu olacağın şeyler yap
Ya da eşine sen ilgi göster fıstık gibi hazırlan masalar hazırla şaşırt onu
Bi süre söylenmek yerine 3ünüzün mutlu olacağı şeyler yap bak çok şey değişecek inan

Neden öncesinde ilişki terapistiyle görüşmüyosunuz? Hatta önce kendiniz gidin durumu anltın getirebilirseniz eşinizi sonra getirin eğer kurtarılamayacak bişeyse evliliğiniz onu da boşanmaya ikna etmek için bi yol olabilir bu

Öyle bir ihtimal varsa sakın söylemeyin.

peki ben boşanmak istediğimi söylediğimde o çocuğumu benden kaçırırsa ne yapayım

Sizi korkutmak istemem ama ćocuğunu kaçırıp 2 sene annesine göstermeyen baba biliyorum. Hem de çocuğun eğitim hakkına mani olarak. Geniş bir aileyse polis de pek bişey yapamıyo. Anca sizin yer göstermeniz lazım şu adreste diye.

siz galiba başından sonuna okumadınız ortaya böyle dank diye daldınız keşke o kadar kolay olsa ama malesefki değil

ben kendisine bunu teklif ettim ama malesef o çok yoğun çalıştığını söyledi ısrar ettiğimdede saçmalıyosun dendi

Akşam eşiniz annesine gittiğinde siz oğlunuzla evde otursanız, onlar yok gibi takılsanız bir süre ne olur?

çocukla gezmeye diye cıkıp ailenızın yanına gidebılırsınız ancak.çocuğu bırakmaz kı eşiniz. sonra da görmenız zor olur hukukı sğreç uzun olur falan.tam bşlemıyorum ama.cok zormus ya. Allah kolaylık versin. ne nankör şu erkekler.

Ya bu adamlar çocuğu göstermem diye neden tehdit ediyor zaten çocukla ilgilenmiyormuş ki çocuğu senden alıp babaannesinin evine koyup ne yapacak acaba. Veya hiçbir anne neden sen düzelmezsen ben de çocuğu alır çeker giderim yüzünü de göremezsin demiyor. Erkekler ne kadar bencil.
Boşan diyemem ama bir çözüm bulunmalı bu duruma çünkü mutsuzsun sen mutsuz olursan çocuğun da mutsuz olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…