ben nasıl boşanabilirim

sorunuza da cevap vereyim çocuğu alıp kaçarak eline koz vermeyin bence medenice boşanmak istediğinizi söyleyin yanınızda anne babanızda olsun şahit olsunlar. Sonra avukata gidin boşanma işlemlerini başlatın zaten o sizi yönlendirir. Çocuğu da alamaz merak etmeyin yaşı küçük.

gerçektende öyle o kadar doğru yazmışsınızki dediklerinize aynen katılıyorum ama gelin görünki uygulamada malesef ben sınıfta kaldım...bu aralar ara ara aklıma gelen şeylerden biride bu.bende bu hayata bir kez geliyorum.keşke bunu balayından döndüğümüz ilk değiştiği o gün diyip kapıyı çekip çıksaydım...ama malesef keşkeler doldu kaldı hayatımda

peki ben boşanmak istediğimi söylediğimde o çocuğumu benden kaçırırsa ne yapayım

Bence sakince söyle.
Nasil esinin durumu iyi mi? Nafaka da verir sen baya baya istiyorsun bosanmayi anladigim kadariyla hic oluru yok diyorsun yani
Ama adam bosanmak istemezse sanırım dava uzuyor . Yani oyle biliyorum pat diye hemen boşamabiliyorlar ama bi bakiyorum 2 saatte de bosanan var anlaşmalı protokol imzalayarak

İlk aşamada kırgınlığınızı, mutsuzluğunuzu anlatsanız eşinize. Eski halini özlediğinizi, bu halinizin evliliğinizi de kötü etkilediğini, dolayısıyla çocuk büyürken iletişimsiz anne babada sorunlu bir birey olacağını konuşsanız tatlı dille. Hani belki bu mutsuzluğunuzun farkında değildir eşiniz, söylerseniz çabalar belki sizin için. En azından sorun olduğunu görür. Ondan sonra toparlanmaz, çaba göstermezse yürütemeyeceğinizi söylersiniz.

eşimin durumu gayet iyi ama inanın benim istediğim para pul nafaka değil bana sorun çıkartmadan oğluşumu versin yeter

o kadar güzel yazmışsınız ki inanın ilk işim bu oldu zaten bunlar için çabaladım ama ona göre ben hep bahaneler arayan insan oldum.kendisi çok işkolik biri.ben birlikte birşeyler yapalım dediğimde bile aldığım cevap önce iş oluyor.düşünün en ufak örnek 5yıldır birlikte bi sinemaya gitmeye bile ikna edemedim adamı o kadar beceriksizim yani

Ya kaçırmaz neden kaçırsın ki mahkeme her turlu size verir zaten o cocugu kotu düsünmeyin
bir kere kavgamızda ben çocuğumuda alıp gidiyorum dediğimde bana dediği sen istediğin yere gidebilirsin ama çocuğumu vermem dedi bunu söyleyen birinden ben herşeyi beklerim anlaşamadığımızın oda farkında ama sırf çocuk var diye benden kopamıyor bilmem anlatabildimmi

Hayır hiçbir suç işlemiş olmazsın. Bende geçtim o yoldan Eski konularına bak istersen. Çocuk resmi olarak ikinizin. Kimde kalırsa onda oluyor. Ama söyle birsey var eger ki çocugu alıp annenin evine gidersen ve cocugun babası oglumu görücem diye alıp vermezse o zaman alamazsın. Ben bunların hepsini yasadım. Bende anne evine gittim oglumla. Sonra cocugu sevşcem diye aldı ve bir daha getirmedi. Polis savcı Hiç kimse hiçbirsey yapamıyor. Dedikleri tek şey onunda oglu. Sadece bosanma davası açıp geçici velayet le alabilir sin. İyi düşün ve avukata danış.Sormak istediğin birsey varsa da sorabilirsin

hiç umudum kalmadı ama keşke düzelse o iş aşkını benim yerime koymuş tabi bide en büyük destekçisi annesi var malesef çok zor
Kimsenin hayati dört dörtlük degil.
Kimse istedigi sartlarda yasamiyor. Biraz sabir sadece , yemek bile pisirmek icin zaman gerekiyor biranda olupda önüne gelmiyor. Sabır gerek sadece.

Ben sıkıldıniz diye boşanmak istiyorsunuz diye anladım yanlış mı anladım bilmiyorum baba oğul ilişkisi nasıl onu da bilmiyoruz ama sıkıldığınız için oğlusunuzu babadan ayırmayin ne kadınlar var şiddetle eziyetle çabalayan diye karşılaştır mak da istemiyorum ta i ki hayat sizin hayatınız ama bir defa seven yüzünü gördüğünüz bi adamı tekrar döndürmek sadece sizin elinizde. .

Sizin açınızdan zor bir durum.Ancak bu evlilik kurtarilabilir gibi. Eşiniz size katilmiyorsa ve sorun etmezse arkadas cevrenizle birseyler yapin.kv ile eviniz ayri mi? O durumda daha da rahat davranabilirsiniz. Kendinize bor şans daha vermeniz taraftarıyım

kv ile evlerimiz ayrı fakat iş yerinde sabahtan akşama kadar eşimle akşam yemekte hergün birlikteyiz sonrasın da kocam arkadaşlarıyla takılır bizde kv de birazdaha oturup geliriz eve.o eve geldiğinde biz uyuyor oluruz ilgisizlik sadece bana karşı değil oğlumada öyle daha bir kez elinden tutup bi parka bi markete götürdüğünü bilmem size sorarım sadece eve para getirmekmi babalık hiçbir sosyal aktivitemiz yok oğlum la ilgilenen sadece ben ve kv.sanki bu çocuğu ben eşimle değil kv yapmışım gibi hissediyorum

sıkılmak değil inanın sadece sıkıldım diye bir hayt bitirilebilirmi adam eve karşı oğluna karşı ilgisiz bir kerecik bi parka bi markete elinden tutup gitmedi bu adamı siz nasıl döndürürsünüz istemedikten sonra kafasına silah mı dayayayım dönsün bizle ilgilensin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…