- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.688
- 548
- 42
- Konu Sahibi YesilElma34343434
-
Çok haklısın ben de aynı durumdayım, çok zor oluyor. Kendi hayatından fedakarlık ediyorsun.Bence annenizi çağırmayın...Benim teyzemde böyle bir durumda kaldı,kadın sinirden hasta oldu kızlarının bu “Annem benim çocuğuma baksın” durumu yüzünden..Büyük kuzenimin ilk çocuğunu teyzem büyüttü,diğer kuzenim hamile kalınca “Seninkinede ben bakarım” dedi diye büyük kuzenim işten çıktı gitti ikinciye hamile kaldı.Yazık kadın hem iki çocukla ayrı ayrı uğraştı hem kızlarıyla..Olan arada annelere oluyor..Evet haklısınız belki çocuğunuz emin ellerde olacak ama belki anneniz artık kendiyle,eşiyle ilgilenmek istiyordur?Bende şu an yeğenime bakıyorum,inanın hatır gönül vs. olmasa bakmam çünkü kendi hayatım kalmadı.Yaşıtlarımın dertleriyle benimkiler çok farklı..Onlar ne giysem nereye gitsem kimle buluşsam diye dertlenirken ben çocuğa ne yedirsem,ne giydirsem,üşüdü mü terledi mi diye dertleniyorum.Annenizde de bu durum böyle olabilir.Evinde ayağını uzatıp çayını kahvesini alıp TV seyretmek varken torun peşinde koşmak istemez,bu yüzden o teklif etmedikçe siz ısrar etmeyin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?