- 29 Mart 2020
- 50
- 31
- 8
- Konu Sahibi YesilElma34343434
-
Biz evden calisiyoruz virus ile ilgili cok sikinti olmaz farkli ortama girmiyoruz zaten bakiciyi da o yuzden istemedim toplu tasima kullanmasi gerekecekti sikintiydi. Virus de nasil bulasti anlamadik zaten. Ayrica onlarin da burdq evleri var duzenlerini oturttular. Memlekette de evde oturacaklardi burda en azindan cocuk bakariz dediler.Buradakilere göre hakkın yok, şimdi gelirler seni kınamayapandemi olmasa haklısın diyeceğim de şu ara anne babayla uğraşmanın hiç zamanı değil. Gelip hasta olsalar başına kalırlar daha zor olur senin için. Bir de ablana yardım etmek onları zorlamaz çünkü akşam yine evlerine gider uyurlar, senin için bambaşka bir ortama girecekler mecburen şehir değiştirecekler
Aynı şeyleri yazacaktım, ağzınıza sağlık. Gerçekten insanlar tam rahat edeceğim derken bu sefer de sizlerle uğraşmasınAblanda sende annenlerı aramayın bence.
İnsanlar evlat buyutuyor, tam rahat edecekler torun cikiyor baslarına.
Ya da sorunlu adamla evlenen kızları.
Su ınsanlar yaslılıklarında barı rahat etsin bence.
Biz evden calisiyoruz virus ile ilgili cok sikinti olmaz farkli ortama girmiyoruz zaten bakiciyi da o yuzden istemedim toplu tasima kullanmasi gerekecekti sikintiydi. Virus de nasil bulasti anlamadik zaten. Ayrica onlarin da burdq evleri var duzenlerini oturttular. Memlekette de evde oturacaklardi burda en azindan cocuk bakariz dediler.
Yakın olsanız size destek çıksın diyeceğim ama bana çok mantıksız geldi.. İnsanlar düzenini evini bırakıp sizin çocuğunuza bakmak için bulunduğunuz yere gelecekler falanMerhaba arkadaslar
Biraz icimi dokmek ve fikirlerinizi almak icin yaziyorum. Biraz uzun olabilir simdiden kusura bakmayin.
10 aylik bir oglum var ve bu ay çalışmaya basladim. Part time calisiyorum. Bu sure zarfinda ilk basta bir bakici ayarladik ama icime sinmedigi icin annemlere cok israr ettim kafalarina girdim ve yasadigim sehirde onlara kucuk bir ev aldirdim (zaten yatirimlik bir ev arıyorlardı bende yasadigim sehirden alin yardimci olursunuz dedim). Buraya kadar hersey cok guzel cocuga bakmalari icin anlastik. Surekli torun bakacak insan degiller zaten sıkıldıkları zaman kv gelir bakar donusumlu yapariz dedim ve ikna ettim. Onlarda kabul etti ve ben ise basladim. Sonrasinda malesef covid19 a yakalandik ve hepimiz hasta olduk annemlerde memleketlerine donduler. Su ab iyiler sadece halsizlikleri var zaten karantinadayiz. Haftaya ise baslamam lazim ama gelmek istemiyorlar ve ben ne yapacagimi bilmiyorum.
Asil sorun su ki ablam annemleri göndermek istemiyor. Cunku onun eli ayagi annemler su an maddi manevi her turlu destegi sagliyorlar. 2 cocugunu da annemlerle buyuttu hasta oldu annemler yanimda bi yere gidicek annemler yaninda yani surekli beraberler hala daha oyle. Ben ise 7 yila yakindir yasadigim sehirde tek basima mucadele ettim. Hastalandim cocuguma bakcak kimse bulamadim. Evliligimde sikintilar oldu aman kimse uzulmesin diye bahsetmedim. Cocugumuz olmasi icin sureclerden gectik kimsenin haberi yok herseyi tek basima gogusledim. Hayatimda sadece bir kere bisi istedkm nolur 1 sene cocuguma bakin zaten sonrasinda krese vericem dedim onda bile cok yalvardim. Yine olsa yine yaparim cocugum icin. Ama gel gelelim telefonla konusurken baba ne zaman geleceksiniz ise basliycam dedigim icin bencil ve vicdansiz oldum annesoni babasini dusunmeyen biri oldum. Gunde en az 5 kere ariyorum nasıllar diye. Ama ablam ben onlarsiz yapamam diyip kestirip atiyor. Butun sulalemiz memlekette birsey olsa yardim edecek insan cok benim burda kimsem yok ama ben yine vicdansiz ben yine dusuncesiz oldum. Annemi babami ben hasta ettom cunku ankaraya getirdim onlari.
Simdi siz soyleyin benim bu kadar hakkim yok mu cocugum icin istiyorum bakiciya vermemek icin. Gercekten vicdansizlik mi bu biraz da ben annemim babamin keyfini sursem olmaz mi 1 sene ya sadece 1 sene bende yasasam !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?