• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi yanlışım?

Nileylul16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2016
203
17
98
34
Arkadaşlar merhaba eşimle ilgili yine konum. Biz çocuklar dışında birlikte zaman geçirmiyoruz . Oturup konuşmuyoruz , birlikte gülüp eglenmiyoruz ,benim duygularımı düşüncelerimi anlamıyor ben konuşuyorum anlatıyorum ilişkimiz için şöyle olmali böyle olmalı diye ama evet diyor halledicez diyo geciyor .cinsellik de oluyor arada bir işte o istiyo .küçük kızımızla çok ilgili mamasını yedirir altını alır parka götürür oyun oynar . Uyutur .yemek sorunumuz yok mesela yok şunu yap bunu yap demez bana evde yemek olmasa bile yapar yer biseyler.. kocam gibi hissedemiyorum ya özel hissetmiyorum .sevgi hissetmiyorum. 4 yıllık evlilik sanki 40 yıllık gibi . Ben daha çok sevgili gibi olmak istiyorum sevgi ilgi bekliyorum.mesels doğum günüm iki gün önceydi . Ya parası yok biliyorum.ama bir kek alıp mum dikip iyiki dogdun hayatım aşkım.bebegim gibi bisey dese ben mutluluktan ağlardım. Yapmadı bisey . Para olunca yaparım kafasında galiba ama o gün geçtikten sonra anlami yok ki. Ben mi abartiyorum o iyi biri. Ben mi simariklik yapıyorum fazla beklentiye giriyorum ? Sevgi ilgi beklemek evlilikte saçma mi ? Anlaşılmak istenmek.

Niye saçma olsun ? Anladığım kadarıyla eşiniz pasif birisi. Önceden nasıldı ? Memnun değilim diyorsunuz bir yandan 4 senede de iki çocuk helal olsun patır patır doğurmuşsunuz.🧿

Arkadaşlar merhaba eşimle ilgili yine konum. Biz çocuklar dışında birlikte zaman geçirmiyoruz . Oturup konuşmuyoruz , birlikte gülüp eglenmiyoruz ,benim duygularımı düşüncelerimi anlamıyor ben konuşuyorum anlatıyorum ilişkimiz için şöyle olmali böyle olmalı diye ama evet diyor halledicez diyo geciyor .cinsellik de oluyor arada bir işte o istiyo .küçük kızımızla çok ilgili mamasını yedirir altını alır parka götürür oyun oynar . Uyutur .yemek sorunumuz yok mesela yok şunu yap bunu yap demez bana evde yemek olmasa bile yapar yer biseyler.. kocam gibi hissedemiyorum ya özel hissetmiyorum .sevgi hissetmiyorum. 4 yıllık evlilik sanki 40 yıllık gibi . Ben daha çok sevgili gibi olmak istiyorum sevgi ilgi bekliyorum.mesels doğum günüm iki gün önceydi . Ya parası yok biliyorum.ama bir kek alıp mum dikip iyiki dogdun hayatım aşkım.bebegim gibi bisey dese ben mutluluktan ağlardım. Yapmadı bisey . Para olunca yaparım kafasında galiba ama o gün geçtikten sonra anlami yok ki. Ben mi abartiyorum o iyi biri. Ben mi simariklik yapıyorum fazla beklentiye giriyorum ? Sevgi ilgi beklemek evlilikte saçma mi ? Anlaşılmak istenmek.

Sizin ilişkiniz yorulmuş. Sevgili gibi flörtleşmeler kurlar yapın. Cinsellikle ilgili şakalar yapın. Biraz ortamı ısıtın.

Maalesef çoluk çocuğa karistiktan sonra sevgili gibi olması zor yani önceden öyle olsaydı belki devam ederdi o da belki yani ama öyle değilken çocuklar da olunca tamamen odak noktası bölünüyor gibi bişey. Sen biseyler yapmaya çalış o haldee. Anne baba saatleri yap. Çocukları uyut birlikte kahve için film izleyin. Ya da anne baba yakinsa çocukları ona bırak birlikte yürüyüş yapın. O da bu durumdan hoslanirsa zevk alırsa sohbetinden devam eder belki

İyi bir baba ama eş konumunu geri plana atmış gibi
Boşanmak için acele sebep yok biraz alevlendirilebilir. Renklendirmeniz lazım.
Çocukları 1 gece bırakacağınız anne Kv var mı? Ortam hazırlayın basbasa vakit geçirmiyorsunuz ki heyecan olsun birbiriniz için sadece anne baba olmuşsunuz.. acilen basbasa biseyler yapmanız lazım çocuksuz

Özellikle böyle bi dönemde gayet doğal beklentiler bence. Ayrıca ilgi ve sevgi maddi bi şey değil dediğiniz gibi bir kek bile alsa düşündüğünü göstermiş olurdu ya da söyleyebilirdi şuan durumum yok güzel bir şeyler yapmak isterdim ama elimden gelmedi.. vs. 2 çocuklu bir anne tabiki sevilmek ve şımartılmak isteyecek ama söylediklerinize göre çok da umarsız biri değil eşiniz. Açıkça konuşursanız anlayabilecek biri olarak algıladım. Çocuklarıyla ilginlenmesinden vs. 2 çocuk belki onu da çok yormuştur. ya da işinde çok geriliyordur bi de ondan dinlemek lazım.

4 yıllık evliliğin yarısında hamileydiniz, çocuklar küçük bakıma muhtaç, maddi dertler var… Bilmiyorum bu şartlarda ben de sevgili gibi kalamazdım, siz evliliğinizi yaşamaya fırsat tanımamışsınız sanki hemen ne kadar varsa görev ve sorumlulukları üstlenmişsiniz

4 yıllık evliliğin yarısında hamileydiniz, çocuklar küçük bakıma muhtaç, maddi dertler var… Bilmiyorum bu şartlarda ben de sevgili gibi kalamazdım, siz evliliğinizi yaşamaya fırsat tanımamışsınız sanki hemen ne kadar varsa görev ve sorumlulukları üstlenmişsiniz
İkinci evliliğim ilk çocuğum 7 yaşında , bu eşimden olan iki yaşında

Hızlı mı evlendiniz merak ettim..
Evlilik öncesine dayanan bir sevgililik süreniz oldu mu?

Genelde hızlı evlenip hızla çocuk yapınca ilişki böyle yıpranıyor. Öncesinde hem sevgili hem arkadaş olup birlikte güzel geçirilmiş seneleriniz olunca, o heyecanlı "sevgililik" hallerini yaşatmak da kolay oluyor.

kızınız babaya gidiyor mu? Babası ilgili mi? Hiç mi almıyor çocuğu?

Daha önce eglendi mi kendisi yani güler mi? Oyle bir anlattiniz ki odalarin birinde karsilasip birbirinize merhaba burada yasirsunuz heralde nasilsiniz bakisi atip hayatin akisinda ilerliyorsunuz gibi olmus..

Çocuk tam en tüketen zamanlarında. Bence sizin evliliğe bakış açınız ile eşinizin ki bir birinden farklı. Ortak bir noktada buluşabilirsiniz. O biraz verici olacak, siz biraz beklentiyi düşüneceksiniz.

Hızlı mı evlendiniz merak ettim..
Evlilik öncesine dayanan bir sevgililik süreniz oldu mu?

Genelde hızlı evlenip hızla çocuk yapınca ilişki böyle yıpranıyor. Öncesinde hem sevgili hem arkadaş olup birlikte güzel geçirilmiş seneleriniz olunca, o heyecanlı "sevgililik" hallerini yaşatmak da kolay oluyor.
Çok hızlı evlendik 3 ay.. :(

Ya ben çok yoruldum kizlar . Yorgunum onu yönetmeyr çalışmaktan . İstemekten. Artık sevgi dileniyor gibi hissediyorum kendimi

Back