- 1 Eylül 2016
- 203
- 17
- 98
- 34
- Konu Sahibi Nileylul16
Arkadaşlar merhaba eşimle ilgili yine konum. Biz çocuklar dışında birlikte zaman geçirmiyoruz . Oturup konuşmuyoruz , birlikte gülüp eglenmiyoruz ,benim duygularımı düşüncelerimi anlamıyor ben konuşuyorum anlatıyorum ilişkimiz için şöyle olmali böyle olmalı diye ama evet diyor halledicez diyo geciyor .cinsellik de oluyor arada bir işte o istiyo .küçük kızımızla çok ilgili mamasını yedirir altını alır parka götürür oyun oynar . Uyutur .yemek sorunumuz yok mesela yok şunu yap bunu yap demez bana evde yemek olmasa bile yapar yer biseyler.. kocam gibi hissedemiyorum ya özel hissetmiyorum .sevgi hissetmiyorum. 4 yıllık evlilik sanki 40 yıllık gibi . Ben daha çok sevgili gibi olmak istiyorum sevgi ilgi bekliyorum.mesels doğum günüm iki gün önceydi . Ya parası yok biliyorum.ama bir kek alıp mum dikip iyiki dogdun hayatım aşkım.bebegim gibi bisey dese ben mutluluktan ağlardım. Yapmadı bisey . Para olunca yaparım kafasında galiba ama o gün geçtikten sonra anlami yok ki. Ben mi abartiyorum o iyi biri. Ben mi simariklik yapıyorum fazla beklentiye giriyorum ? Sevgi ilgi beklemek evlilikte saçma mi ? Anlaşılmak istenmek.