• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi yanlışım?

Arkadaşlar merhaba eşimle ilgili yine konum. Biz çocuklar dışında birlikte zaman geçirmiyoruz . Oturup konuşmuyoruz , birlikte gülüp eglenmiyoruz ,benim duygularımı düşüncelerimi anlamıyor ben konuşuyorum anlatıyorum ilişkimiz için şöyle olmali böyle olmalı diye ama evet diyor halledicez diyo geciyor .cinsellik de oluyor arada bir işte o istiyo .küçük kızımızla çok ilgili mamasını yedirir altını alır parka götürür oyun oynar . Uyutur .yemek sorunumuz yok mesela yok şunu yap bunu yap demez bana evde yemek olmasa bile yapar yer biseyler.. kocam gibi hissedemiyorum ya özel hissetmiyorum .sevgi hissetmiyorum. 4 yıllık evlilik sanki 40 yıllık gibi . Ben daha çok sevgili gibi olmak istiyorum sevgi ilgi bekliyorum.mesels doğum günüm iki gün önceydi . Ya parası yok biliyorum.ama bir kek alıp mum dikip iyiki dogdun hayatım aşkım.bebegim gibi bisey dese ben mutluluktan ağlardım. Yapmadı bisey . Para olunca yaparım kafasında galiba ama o gün geçtikten sonra anlami yok ki. Ben mi abartiyorum o iyi biri. Ben mi simariklik yapıyorum fazla beklentiye giriyorum ? Sevgi ilgi beklemek evlilikte saçma mi ? Anlaşılmak istenmek.

Adamın huyu böyledir büyük ihtimal. Cinsellik de oluyor arada bir işte o istiyor, yazmışsınız. Sizin böyle bir talebiniz yok mu?

Birde iki çocukta sizinle beraber mi? Sizin işe girip çalışma durumunzu var mı? Maddiyat evlilikte çok önemli.

Daha önce eglendi mi kendisi yani güler mi? Oyle bir anlattiniz ki odalarin birinde karsilasip birbirinize merhaba burada yasirsunuz heralde nasilsiniz bakisi atip hayatin akisinda ilerliyorsunuz gibi olmus..
Evet yani yapısı o kadar soğuk değil . mesela yanımda sesi çıkmaz yorgunum der falan arkadaşını görür yolda ooo iki saat sohbet muhabbet

Adamın huyu böyledir büyük ihtimal. Cinsellik de oluyor arada bir işte o istiyor, yazmışsınız. Sizin böyle bir talebiniz yok mu?

Birde iki çocukta sizinle beraber mi? Sizin işe girip çalışma durumunzu var mı? Maddiyat evlilikte çok önemli.
Çalışmama fırsat vermiyor kıskançlık yada başka birini bulurum diye korkuyor olabilir eski eşi çalışmaya başlayınca aldatmış onu ve terketmiş başkasıyla evlenmiş .bankacilik lisans mezunuyum.muhasebe geçmişim var . Çocuk büyüsün diyo. Her gittiğim görüşmede moralimi bozuyor. O işler de olmuyor dönüş yapmıyor gittiğim yerler. Enerjisi ile beni düşürüyor yani

Çalışmama fırsat vermiyor kıskançlık yada başka birini bulurum diye korkuyor olabilir eski eşi çalışmaya başlayınca aldatmış onu ve terketmiş başkasıyla evlenmiş .bankacilik lisans mezunuyum.muhasebe geçmişim var . Çocuk büyüsün diyo. Her gittiğim görüşmede moralimi bozuyor. O işler de olmuyor dönüş yapmıyor gittiğim yerler. Enerjisi ile beni düşürüyor yani
İkiside bizimle çocukların. Ben dwha çok etkinlenip boyle güzel sozler söylenip şefkatle olan cinselliği seviyorum o da onları yapmıyor . O yüzden pek canım. İstemiyor

Sizin geçen yıl ocak 2022'de aynı şekilde konunuz var. Demek bir şeyleri çözemiyorsunuz karı koca olarak. Adamın huyu bu. Ya kabul edeceksiniz ya ayrılacaksınız.

Beklentinizde haksız değilsiniz ama ince düşünüyorsunuz karşı taraftan da bunu bekliyorsunuz. İnsanları olduğu gibi kabul ermek lazım. Sevgiliyken ince düşünen, romantik süprizler yapan bir adamdı da evlenince mi değişti eşiniz? 3 ayda evlenmişsiniz zaten.

Evet yani yapısı o kadar soğuk değil . mesela yanımda sesi çıkmaz yorgunum der falan arkadaşını görür yolda ooo iki saat sohbet muhabbet
Ona sorsak her sey yolunda, bazi erkekler boyle oluyormus tamam iste evlendik oturdu evliligimiz huzurluyuz cocugumizda oldu opup koklasmayi genclere biraklim yeni evli degiliz ya kafasinda oluyorlarmis

heyecan lazim bence ona

Beklentinizde haksız değilsiniz ama ince düşünüyorsunuz karşı taraftan da bunu bekliyorsunuz. İnsanları olduğu gibi kabul ermek lazım. Sevgiliyken ince düşünen, romantik süprizler yapan bir adamdı da evlenince mi değişti eşiniz? 3 ayda evlenmişsiniz zaten.

Sizin geçen yıl ocak 2022'de aynı şekilde konunuz var. Demek bir şeyleri çözemiyorsunuz karı koca olarak. Adamın huyu bu. Ya kabul edeceksiniz ya ayrılacaksınız
Evet maalesef :(

Çok hızlı evlendik 3 ay.. :KK43:
Maalesef tanımadan evlenmişsiniz, yazık olmuş. Keşke bari huyunu suyunu tam çözene kadar çocuk yapmasaydınız :/

Eski konularınıza da bakınca, zaten uzun zamandır bu halde evliliğiniz. Bence önce iş bakmaya başlayın, sizin moralinizi bozmasına izin vermeyin. Manipüle etmek için konuşuyor, hevesiniz kalmasın da iş bakmayın diye. Ekonomik özgürlüğünüz olduğu anda gideceğinizin farkında, bilerek sizi eve hapsediyor.

Öncelikle bir Linkedin hesabı oluşturun, oradan hep güvenli iş duyuruları çıkar. Alt kademe bile olsa başlayın, sonrasında da artık kendi yolunuzu çizersiniz. Böyle bir evliliğin içine hapsolmak zorunda değilsiniz, adam bildiğiniz odun.

Maalesef tanımadan evlenmişsiniz, yazık olmuş. Keşke bari huyunu suyunu tam çözene kadar çocuk yapmasaydınız :/

Eski konularınıza da bakınca, zaten uzun zamandır bu halde evliliğiniz. Bence önce iş bakmaya başlayın, sizin moralinizi bozmasına izin vermeyin. Manipüle etmek için konuşuyor, hevesiniz kalmasın da iş bakmayın diye. Ekonomik özgürlüğünüz olduğu anda gideceğinizin farkında, bilerek sizi eve hapsediyor.

Öncelikle bir Linkedin hesabı oluşturun, oradan hep güvenli iş duyuruları çıkar. Alt kademe bile olsa başlayın, sonrasında da artık kendi yolunuzu çizersiniz. Böyle bir evliliğin içine hapsolmak zorunda değilsiniz, adam bildiğiniz odun.
Evet kesinlikle öyle düşünüyor. Ama galiba bu en mantıklı olan teşekkür ederim

Back