Ben mi yanlış düşünüyorum?

Anneniz börekleri dolmaları bitek size mi yapıyo kızım sana yaptım sen ye diyo sanki ,ikinize yapıyodur hemen bi kıyas bu erkeklerde yahu bu kv hiç anne olmamış gibi düşüncesizlik , insan önceden uzun yol otobüsünde bile yanında tanımadığı birine bile tuzlu çubuk ikram ederdi ya aynı ortamda ağzı aşınmaz ya getirirsin buyrun afiyet olsun dersin sorcaksan da kızım oğlum badem yer misiniz diye ortaya sorarsın bu büyüklere biz mi öğretcez bazı şeyleri anlamadım gitti

Aynen öyle canım yaa. Elbette bize yapıyo annem hepimiz yiyelim diye. Kuruyemiş konusunda da, Evet ya dese düşünememiştir sen koyup geleydin dese hiç sorun kalmayacak ortada, ille bi sen ben yapacaklar:) hem de manasız.

bu kadar küçük şeylere takılarak yaşamak sizi yormuyo mu?
Eşiniz gitti yemeğini yedi, kv oğlunu gördü yemeğini yedirdi. siz?? tek basınıza yemek yiyemediğiniz için yemediniz ve surat astınız. ee ne oldu sonuc olarak?
valla ben böyle bi şeye ne surat asar trip yaparım, ne de kendimi aç bırakır surat asarım. İnsanlardan beklentilerinizi azaltarak, kendinizi biraz daha hayatınızın merkezine koyarak yasasanız, o kadar da abartılacak bişey olmadığını fark edeceksiniz aslında.

Bu şekilde yaşamak zor değil mi gerçekten? Yani böyle bir konuyu nasıl dert edebildiniz hayret ediyorum. Ne güzel işte asla yemediğiniz bir şeyi pişirmek zorunda kalmıyorsunuz eşinize. Annesi de hazır yapmışken oğlunu da çağırmıştır. Siz yemediğiniz için sizin çağırma gereği duymamıştır. Bu kadar abartmayın her şeyi. Hazırlayın kendinize bir şeyler yiyin, çocuk gibi "ama ben tek yemek yiyemem" diye kendinizi yıpratmanız çok gereksiz.

Ben kayınvalidemin "evde tek kalamam" korkusunu manasız bulurken tek yemek yiyemem diye bir şey okudum

Kv yemeğe sadece eşimi çağırdığı için ona bilenirim kimse kusura bakmasın bu çocuk evlenmiş artık 2 kişi
Resmen karını bırak sen gel demek oluyor
Çok düşünceliyse 1 tabak gönderir aynı sofrada o onu yer sen başka yemek yersin
Ayrıca eşime kızıp vücudumu niye aç bırakayım ben? Emin ol eşinin içi kan ağlamıyordur sen yemek yemeyince
Erkekler böyle şeyleri takmıyor
Burda en çok eşime kırılırım
Anne ben geleyim de X tek mi yesin yemeğini? Ona göre birşeyler yok mu diyememiş mi yani?
Bilmiyorum tuhaf geldi

Annesi sizin için de bir şeyler hazırlayıp sizi de çağırmalıydı tabi, yaptığı düşüncesizlik. Ama sizin de ben tek yiyemiyorum demeniz nedir? Çocuk gibi davranmayın artık bakın anne oluyormuşsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…