- 15 Nisan 2017
- 318
- 165
- 23
- 40
- Konu Sahibi KELEBEK_ADASI
-
yok takmıyorum zaten neden böye değişti onu merak ediyorum.Şuan nasılsan öyle devam et, kimse kimseyi pohpohlamak zorunda değil, ilgiyi senden değil kardeşinden beklesin. Herkes önce bir üstüne düşeni yapsın, sonra sen şunu yapmadın, bunu yapmasına geçsin, hiç takma hayatına bak.
Şuan dünya üzerinde tek evlenenin kendisi olduğunu düşünüyor, düğünden sonra kendine gelir :)yok takmıyorum zaten neden böye değişti onu merak ediyorum.
Şuan dünya üzerinde tek evlenenin kendisi olduğunu düşünüyor, düğünden sonra kendine gelir :)
kardeşimin üzrine kurduğu kesin.ama bana yemez yani.her şey güzel giderken ne gerek varki bunlara hiç anlamam.Otorite kurmak istiyor gelin hanim hiç umursamayin
şöyleki sürekli arayan gelen kardeşim hç bir sebep yokken böyle olması aklıma başka bişeyi getirmiyor.sizin konunuzu bilemicem tabiki.benim kardeşim hep böyle olsa zaten bu şekilde dile getirmem.Her konuda haklı olabilirsiniz de "erkek kardeşimi benden soyutlamasi"falan olacak iş mi allah aşkına? Yetişkin insan kardeşiniz, gelin onu sizden nasıl soyutlasın?burda aynı dertten ben de muzdarip oldum benim de eşimin kardeşi abimle aramıza girdin demişti nasıl yapicam ben onu?
Iste ben de onu diyorum surekli arayan biribirine çok düşkün iki kardeskenşöyleki sürekli arayan gelen kardeşim hç bir sebep yokken böyle olması aklıma başka bişeyi getirmiyor.sizin konunuzu bilemicem tabiki.benim kardeşim hep böyle olsa zaten bu şekilde dile getirmem.
yoo niye kötü olsunki ben ararımda sorun o değilki.herşeyi kendisi yapıp arayıp sormadan sonrada hep tel beklemesi.tabiki bana sorucak hali yok ama ben bir fikir almıyorsam niye aramadımda demem her sefernde bu benim fikrim.başta da belirttiğim gibi o zaten benim arkadaşım demiştim.Arasan ne olur sence kötü mü olur? Salon tutulunca arasan yine ne olur ? Sonuçta abin / kardeşin o kızla evleniyor .. bence abartmissn. Görümce değil arkadaş olmaya çalış her koşulda o zaman düzeldigini göreceksin.
demekki yokIste ben de onu diyorum surekli arayan biribirine çok düşkün iki kardesken
3. Bir kişi olunca yani gelin hanım olunca ne diycek sakin kardesini arama vs. Bu durumda kardeşinizin aklı fikri yok mu? Tamam mı diycek hemen
Benim abimin eşi de böyledir hep el üstünde tutulsun derdinde. Arasan da ses tonun içten değildi derler başka olay cikarir lar. En iyisi umursama kendi kusen kendi barışır tatlimkardeşimin üzrine kurduğu kesin.ama bana yemez yani.her şey güzel giderken ne gerek varki bunlara hiç anlamam.
cnm zaten aramızda bir problem yok dışadan bakıldığında.ben bana ne kadar önem verilirse o şekilde karşılık veririm benimde huyum bu kendi bilir zaten.Benim abimin eşi de böyledir hep el üstünde tutulsun derdinde. Arasan da ses tonun içten değildi derler başka olay cikarir lar. En iyisi umursama kendi kusen kendi barışır tatlim
yani dediğim gibi kardeşimle çıkmadan öncede arkadaştık biz o zamanda her dakka aramazdımki eskiden nasılsam şimdi de aynıyım ben tek sevdiğim nokta akraba olmamızBen de aramam açıkçası. İstemediğimden değil ama aklıma gelmez. Arkadaşlarımı da ailemi de sık arayan biri değilim. Yapım böyle kendi kabuğumda yaşıyorum. Başkası istiyor diye değiştirmem kendimi. T
Tamam bir kere ara bakalım ondan sonra dönecek mı sana dönmezse evet sen haklısın sonuna kadar. Belki ilgi bekliyor sende bir büyük olarak olamaz mı ? Böyle düğün arefelerinde hep bir sorun olur zaten önemli olan bir büyük olarak ortalığı sakinleştirmekyoo niye kötü olsunki ben ararımda sorun o değilki.herşeyi kendisi yapıp arayıp sormadan sonrada hep tel beklemesi.tabiki bana sorucak hali yok ama ben bir fikir almıyorsam niye aramadımda demem her sefernde bu benim fikrim.başta da belirttiğim gibi o zaten benim arkadaşım demiştim.
hiç aramamazlık yapmıyorumki ben daha geçen gün berabardik zaten.Tamam bir kere ara bakalım ondan sonra dönecek mı sana dönmezse evet sen haklısın sonuna kadar. Belki ilgi bekliyor sende bir büyük olarak olamaz mı ? Böyle düğün arefelerinde hep bir sorun olur zaten önemli olan bir büyük olarak ortalığı sakinleştirmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?