- 23 Eylül 2014
- 3.882
- 4.026
-
- Konu Sahibi renklibirnick
Bozulmakta haklısınız fakat yoğun olduğu için ince düşünememiştir. Keşke " senin bırakmanı istiyorum" deseydiniz.
Başka bir adamdan bunu istemesine takıldım, yanlış yere mi odaklandım ?
Ben olsam kimseden rica edemem taksi cagirir giderim der gecerdim yerime.
eşinin bırakması daha uygun olurdu elin adamıyla sizi garaja yollaması abes olmuş
eşinle gidip iyi yolculuklar sözlerinden sonra dönebilir di..
bazen böyle düşüncesizlikleri hortluyor bu erkek milletinin
sizde şöyle yapın ne eşiniz ne o adamla gidin atlayın taksiye gidin bence...
eşiniz sorarsa da böyle uygun gördüm dersiniz belki anlar
bilemedim..
normalde kaba bir insanmıdır eşiniz
anladım..ya şehir dışına çıktığınız için onun bırakması gönlünüzü daha hoş ederdi tabi..eve geçmiyorsunuz sonuçta...bikaç gün olmıcaksınız muhtemelende...düşüncesizlik etmiş biraz..Başkalarına karşı, ince düşünceli ama bana karşı değildir genelde .
Ben eşiymişim bana rahat olmalıymış düşüncelerinde var hareketlerinde .
Tabi ben bu düşünceye katılmıyorum, bu tamamen onun uydurduğu bir kılıf .
Burda mesele 3 dk.5 dk.mesafe değil.İnsan yoğunken,kafası doluyken yan kapıdaki tuvalete gidemiyor.Sen kendin alınganlık gösterdiğin için,arkadaşın tutumunu da yanlış anlamışsın.3 dk lık mesafeye bırakacak kadar hatır vardır sanırım arkadaşla.Bunların lafı da tavrı da olmaz.Bugün o,yarın siz.Kaldı ki,se arkadaşın için şehir dışına çıkıyorsun.Ben eşimle aynı yerde çalışıyorum, eşim iş yerinin hem mühendisi hem de yönetici gibi bir de aynı konumda şirkete danışmanlık veren İstanbul'dan haftada 3 gün gelen bir abimiz var, bu abi geldiği günler işleri daha yoğun olur eşimin.
(Bunları anlatmaktaki sebebim, objektif yorumlar alabilmek için )
Benim yarın yakın bir arkadaşım doğum yapacak, ben de o yüzden şehir dışına arkadaşımın yanına gideceğim
bu akşam iş çıkışı, otobüs ile ..
Garaj şirkete araba ile 3 dakika bile sürmez, yürümek için yol sadece biraz fazla tenha.
Eşim de beni iş yerinde başka bir arkadaşın bırakmasını istedi, daha doğrusu ''zaten yol üstü aslında bıraksa ben de seni bırakıp bir daha şirkete geri dönmek zorunda kalmam'' dedi.
Ben biraz bozuldum ama, tamam dedim .
Sonra o arkadaşa sordum, adam sanki biraz tuhaf karşılarmış gibi baktı ama tamam dedi tabikide,
zaten yolunu falan değiştirmiyor .
Ama ben o arkadaşın bakışından aynı düşüncede olduğumuzu hissettim .
Sonuçta bizim arabamız var, arabamız şirketin önünde dururken, eşimin 3 dakikalık mesafenin lafını
edip de başka birinden rica et demesi beni çok kırdı ..
Ben abartıyorum bilmiyorum, ama bozuldum işte ..
Az öncede aradım söyledim arkadaşın bırakacağını, tamam dedi kaba adam ..
Sizce bozulmakta haklı mıyım, haksız mıyım ?
Okuyup şimdiden yorum yapanlara teşekkür ederim ..