• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi yanlış yapıyorum yoksa o mu abartiyor ?

Yalnizkelebek Yalnizkelebek
Sen orda milletin icinde diyemezsinki ben seviyorum aşkım diye ben kendi dusunceme gore demem yani.
O seni seviyorum dediyse sende bende dersin.
Ayrica bi kere acmak mecburiyetinde degilsin.
Bende muhasebeciyim.
Patronumun veya is arkadaslarimin yaninda konusamam.
Disari cikar konusurum vs.
Her dk aranmaz her dk konusulmaz.
Esim arar acmam. Cunki biliyor calistigimi.
Burda senden daha cok sevgilin hatali.
Senin bi yerde calistigini unutmasin

neden içleri çürümüş olsun ki

özel hayat özeldir ve genel bir ortamda konuşulmaz

telefonda konuştuğumun eşim mi kuzenim mi yoksa bakkal mahmut abi mi olduğu anlaşılmaz

eşimle özel konuşma yahut davranış iç.in özel yerler var ne gereği var iş arkadaşlarımı özel hayatıma dahil etmeye

bu arada kimsenin ayıplayacak hali yok demişsin de müşteri vs girip çıkan bir yer ise uyarırlar dahi böyle konuşma müşteri yanında diye

profesyonellik ayrı bir şeydir
Belli ki profosyonellik sizden sorulur biz tabi pek anlamayız; Zira eşim Dünya'nın en ünlü markalarından birinde Retail Manager 4,5 yıldır aynı işyerinde , ben de Türkiye'nin sayılı denetim şirketlerinden birinde Denetçiyim(Mali Müşavirim) ve Bölge sorumlusuyum aynı zamanda 11 yıldır aynı firmada çalışmaktayım.. Her ikimizde çalıştığımız işyerlerinde bu kademelere gelene kadar belli sınavlardan ve aşamalardan geçtik malumunuz :) Ve ilişkimizin en başından beri yanımızda bi müşterimiz de olsa bi üstümüz astımız da olsa o telefonu açıp "hayatım şu an müsait değilim ben seni arayım önemli bişey yoksa" larımızı hiç ihmal etmedik :) Bu koşullarda sanırım profosyonellikten nasibini alamamış cahil insanlarız ) Lütfen siz bize bi ara profosyonelliği biraz anlatın da biraz ufkumuz açılsın, cehaletimizden sıyrılalım :)

Belli ki profosyonellik sizden sorulur biz tabi pek anlamayız; Zira eşim Dünya'nın en ünlü markalarından birinde Retail Manager 4,5 yıldır aynı işyerinde , ben de Türkiye'nin sayılı denetim şirketlerinden birinde Denetçiyim(Mali Müşavirim) ve Bölge sorumlusuyum aynı zamanda 11 yıldır aynı firmada çalışmaktayım.. Her ikimizde çalıştığımız işyerlerinde bu kademelere gelene kadar belli sınavlardan ve aşamalardan geçtik malumunuz :) Ve ilişkimizin en başından beri yanımızda bi müşterimiz de olsa bi üstümüz astımız da olsa o telefonu açıp "hayatım şu an müsait değilim ben seni arayım önemli bişey yoksa" larımızı hiç ihmal etmedik :) Bu koşullarda sanırım profosyonellikten nasibini alamamış cahil insanlarız ) Lütfen siz bize bi ara profosyonelliği biraz anlatın da biraz ufkumuz açılsın, cehaletimizden sıyrılalım :)

Karşılıklı yarışma mekanı değil ki burası

Ama aşkımmmm ben de seni çooook seviyorum ile şu an müsait değilim arasında dünya kadar fark var

Arada guzel mesajlar at bari adama, ben de diyebilirsi ama askim hayatim ben de diyemezdim heralde. Ben oyle durumda konusmanin arkasindan mesaj atarim ;)

Karşılıklı yarışma mekanı değil ki burası

Ama aşkımmmm ben de seni çooook seviyorum ile şu an müsait değilim arasında dünya kadar fark var
Yarisma demeyelim de insanlari kucumsemeye calisan bi insana haddini bildirmek diyelim biz ona :) sizin profosyonellikten yalnizca kendiniz anladiginizi zannetmenize kadar kimse mesleginden bahsetmemisti dikkat ederseniz :) herneyse.. " su an musait deilim" ile " su an musait degilim askim,hayatim, canim, sevgilim" arasinda da bayaa bi fark var konustugunuz insan icin ,ayrica bi de " seni coooookkk seviyorum" ile " ben de seni hayatim askim bebegim" arasinda da biraz fark var yaninda konustugunuz kisiler icin.. insan guzel bi soz soylemenin her turlu bi yolunu bulabilir eger isterse ;)

Yarisma demeyelim de insanlari kucumsemeye calisan bi insana haddini bildirmek diyelim biz ona :) sizin profosyonellikten yalnizca kendiniz anladiginizi zannetmenize kadar kimse mesleginden bahsetmemisti dikkat ederseniz :) herneyse.. " su an musait deilim" ile " su an musait degilim askim,hayatim, canim, sevgilim" arasinda da bayaa bi fark var konustugunuz insan icin ,ayrica bi de " seni coooookkk seviyorum" ile " ben de seni hayatim askim bebegim" arasinda da biraz fark var yaninda konustugunuz kisiler icin.. insan guzel bi soz soylemenin her turlu bi yolunu bulabilir eger isterse :KK66:

tarzınız çok hoş

haddimi falan bildiriyorsunuz ya

farkında iseniz ben hala ne mesleğimi ne bulunduğum ortamı yazdım

konu sahibine de bence profesyonel bir görüntü değil dedim

ayrıca da profesyonellikten sadece kendimin anladığını söylemedim ama siz eşine yahut sevgilisine aşkımm canımm demeyenlerin içi çürümüştür diyerek başladınız

bu arada da küçümsemek nerde onu da göremedim iş yerinde özel hayatını ortaya sermek profesyonelce değil deyince kim küçümsenmiş anlayamadım

neyse benim kapasitem yeterli değil zaten

Herkese iyi akşamlar :) Yorumlarınızi merak ettiğim için açtım bu konuyu. Ben 2 aydır muhasebe bürosunda çalışıyorum stajyer gibi ama iş öğrenmek amacıyla girdim. Neyse ilk zamanlarda telefonu elime bile almiyodum yanlış anlamasinlar kizmasinlar diye, sevgilim arıyordu çalışırken telefonunu açamıyodum yada kimsenin olmadığı bi yere veya arşive gidip açıyodum hemen kapatiyodum. Buda aramızda sorun oldu sevgilim bana kızmaya başladı niye telefonumu acmiyosun niye sessiz de bu telefon neden is yerindekilerin sevgilin olduğunu öğrenmesini istemiyosun diye. İnsan en azından açar bi müsait değilim der öyle kapatır telefonu diyordu. İşyerine alışma sürecim 1 ayımi aldi. Daha yeni yeni samimi olmaya başladım herkesle. Artık sevgilim aradığında telefonu açıyorum konusuyorum veya isim oldugu zaman musait değilim diyip kapatiyorum. Isyerimde herkeste biliyor sevgilim olduğunu . Ama bu kez de problem niye onunla telefonda konuşurken aşkım hayatım falan demiyormusum.. Ya burası bi iş yeri evli bayanlar bile eşlerine öyle hitap etmiyo dedim. Bugün de aradı telefonu kapatır ken seni seviyorum dedi bende tamam dedim o zaman da niye bende seni seviyorum diyemiyosun onu geçtim 'bende' desen onada razıyım bunu demek çok mu zor diye trip attı kavga ettik. Zaten herkes sessiz sedasız çalışıyo bende utanıyorum telefon da konuşurken böyle şeyler demeye sizce benim abartiyorum yoksa o mu. Bana sanki kız arkadaşınla konusuyomussun gibi konusuyosun benimle. Kimden sakliyosun kim var orda diyor sinir etti beni

kaba olmuş senin tavrın da, en azından ben de deseydin.
çocuk takıntı yapmış belli.

Back
X