Sevgilimin kardeşi kız. Sevgilimden bir yaş küçük ve bekar. Biz ilk tanıştığımızda biraz birikim yaptığından bahsetmişti, kendi birikimi olarak söylemişti. Kız kardeşine çok düşkün, bu arabayı aldıktan sonra kardeşine de ileride araba almak istediğinden bahsetti. Tamamını almaktan bahsetmiyor ama kendi de çalışıp biriktirip kız kardeşine hibe etmekten destek olmaktan bahsediyor. Yani o da biriktirir ben de biriktiririm ona araba alırız kafası. Güvencesi olsun istiyormuş. Kardesi kendi güvencesini kendi yapmalı bence.
Ben bundan çok rahatsız oldum çünkü müthiş paralar kazanan biri değil hayatında da ben varım kendi aldığı arabayı kardeşinin üzerine yaptığı gibi hala bir de ona da araba almak için para biriktirme niyetinde. Bu konuları ona açınca dediği şey şu oldu benim araba aldığım parada kardeşimin anne babamın da parası vardı, ben de aldığım arabanın parasını biriktirirken kardeşimin evin bazı masraflarını görmesi alışverişini yapması sayesinde para kenara koyabildim diyor. Kendi içinde mantıklı olabilir ama bilemedim beni soğutuyor böyle şeyler. Kardesi değil çocuğu sanki. Onun Güvencesi sevgilimi neden.bagliyor? Kardeşine araba alma muhabbeti sırasında ilişki daha yeniydi bu arada. Ben bu konulardaki fikrimi kendisine çok net ifade ettim ama kendi bilir artık.