• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi yanlış yapıyorum yoksa o mu abartiyor ?

ay aklima biz geldi bizde tam tersi. tabi ben evdeyim esim iste. aksam serviste gelirken arar bisey lazimmi diye.muhabbet şu,
-bisey lazimmi
-degil ask
-beni seviyonmu
-evet
-niye ask demiyon
-yoldayim yaklastim
-tamam seni seviyorum
-tamamdir.
-allah kahretmesin seni ya
-tamaam, hadi gorusuruz.

Herkese iyi akşamlar :) Yorumlarınızi merak ettiğim için açtım bu konuyu. Ben 2 aydır muhasebe bürosunda çalışıyorum stajyer gibi ama iş öğrenmek amacıyla girdim. Neyse ilk zamanlarda telefonu elime bile almiyodum yanlış anlamasinlar kizmasinlar diye, sevgilim arıyordu çalışırken telefonunu açamıyodum yada kimsenin olmadığı bi yere veya arşive gidip açıyodum hemen kapatiyodum. Buda aramızda sorun oldu sevgilim bana kızmaya başladı niye telefonumu acmiyosun niye sessiz de bu telefon neden is yerindekilerin sevgilin olduğunu öğrenmesini istemiyosun diye. İnsan en azından açar bi müsait değilim der öyle kapatır telefonu diyordu. İşyerine alışma sürecim 1 ayımi aldi. Daha yeni yeni samimi olmaya başladım herkesle. Artık sevgilim aradığında telefonu açıyorum konusuyorum veya isim oldugu zaman musait değilim diyip kapatiyorum. Isyerimde herkeste biliyor sevgilim olduğunu . Ama bu kez de problem niye onunla telefonda konuşurken aşkım hayatım falan demiyormusum.. Ya burası bi iş yeri evli bayanlar bile eşlerine öyle hitap etmiyo dedim. Bugün de aradı telefonu kapatır ken seni seviyorum dedi bende tamam dedim o zaman da niye bende seni seviyorum diyemiyosun onu geçtim 'bende' desen onada razıyım bunu demek çok mu zor diye trip attı kavga ettik. Zaten herkes sessiz sedasız çalışıyo bende utanıyorum telefon da konuşurken böyle şeyler demeye sizce benim abartiyorum yoksa o mu. Bana sanki kız arkadaşınla konusuyomussun gibi konusuyosun benimle. Kimden sakliyosun kim var orda diyor sinir etti beni
çok haklısın ki sevgilin anlaması gerek orası iş yeri sonuçta seni seviyorumlar aşkımlar canımlar havada uçuşmamalı bana göre insarlar hemen yorum yapacak bişey buluyorlar ki zaten biliyorlar sevgilin oldugunu kime neyin ispatını yapmaya çalışıyor sevgilin anlamadım çocuk gibi trip atmalar

tam bı ergen yahu
iş yerı orası vıcık vıcık cıcım bocegımlı telefonda konusmak ortam ıcın hıc dogru degıl
bıdahakı çıkışmasında işine gelırse de
erkek gıbı davransın azcık

Mesafeli bir şekilde canım diyerek konuşabilirsin. Tutup zaten seni seviyorum deme sakın iş ortamında. Ben de diyebilir ya da telefonu kapatınca mesaj atabilirsin. Erkek arkadaşın madem çok kendini göstermek istiyor, iş çıkışına gelsin, çiçek göndersin vs. Sürekli yeni taleplerde bulunuyorsa ya sana güvenmiyor ya da bildiğin maço sendromunda...

ha ha şaka mı bu.
açıkçası ofis ortamında çok saçma böyle muhabbetler telefonda.
bir de haklı denmiş, yapmayın Allah aşkına, millet duymak zorunda mı sizin aşkitom canikom konuşmalarınızı.

ha ilk konuda hak verdim, bence de açıp müsait değilim demek doğru olan, çünkü acil bir durum olabilir.

Mesafeli bir şekilde canım diyerek konuşabilirsin. Tutup zaten seni seviyorum deme sakın iş ortamında. Ben de diyebilir ya da telefonu kapatınca mesaj atabilirsin. Erkek arkadaşın madem çok kendini göstermek istiyor, iş çıkışına gelsin, çiçek göndersin vs. Sürekli yeni taleplerde bulunuyorsa ya sana güvenmiyor ya da bildiğin maço sendromunda...

çok iyi demişsiniz, iş yerinde tanınmak istiyorsa kendi elini taşın altına koysun.
göndersin en güzelinden bir buket.
hem konu sahibinin namı yürür ofiste :)

bunun aynısısnı erkekeler yapınca kızıyor çoğunluk burada

doğru olan sizin davranışınız

bence de iş yerinde öyle konuşulmaz

sevgilinizin iş hayatı yok mu

arkadaşın birinin eşi vardı 35 yaşında adam

telefonu meşgule almayı da kabul etmiyordu açıp uygun değilim diyecekmiş ki işi buna uygun değil

cins insan çok

haklısınız ama ben de takılırım meşgule atılmaya.
hani zırt pırt eşimi arayan biri değilimdir ama aradığımda ulaşmak isterim.
ve evet işi ne olursa olsun ailesinden önemli olamaz, acil bir durum olabilir.
açması gerektiğini düşünüyorum.
açmazsa gene ararım :) gene açmazsa ofisi ararım, gene açmazsa sekreteri ararım :)

Bende deseydin
Ama senin sevgilin yarin baska biesey bulur ona trip atar
Hep farkli seyler isteyecek hep daha fazlasini

Bence azda olsa araya mesafe koy. orasi senin is yerin. ekmek parani kazaniyorsun orda. lak lak yapman icin sana ayin sonunda para vermiyorlar yani.
ben sahsen Sabah 7den aksam 5e Kadar telefonuma bakmam. acil durumlarda ofisden ulasabilir ailem.
ofiste bence seviyeni tut ve is ve özel hayatini ayirmaya devam et.

haklısınız ama ben de takılırım meşgule atılmaya.
hani zırt pırt eşimi arayan biri değilimdir ama aradığımda ulaşmak isterim.
ve evet işi ne olursa olsun ailesinden önemli olamaz, acil bir durum olabilir.
açması gerektiğini düşünüyorum.
açmazsa gene ararım :) gene açmazsa ofisi ararım, gene açmazsa sekreteri ararım :)

Ama söz konusu telefonu açmayan arkadaş avukat

Duruşmada arıyor adam o da duyduğunu belli etmek için meşgule atıyor

Duruşmada telefon açılmaz ki

Hani yoğun bakımda biri vardır da izin ister çıkar bakarsın ama bu insanın meslek hayatında bir kere olur

O laf olsun diye arayınca da açılmasını istiyormuş

Ama söz konusu telefonu açmayan arkadaş avukat

Duruşmada arıyor adam o da duyduğunu belli etmek için meşgule atıyor

Duruşmada telefon açılmaz ki

Hani yoğun bakımda biri vardır da izin ister çıkar bakarsın ama bu insanın meslek hayatında bir kere olur

O laf olsun diye arayınca da açılmasını istiyormuş

Bu çok farklı bir örnek oldu.
Yine de bilemedim.

Kendi adıma şöyle düşünüyorum. Eşim ofiste çalışıyor ben de. arada önemli toplantılarımız da oluyor elbette. Ama eşimi gerçekten gerekli durumlarda ararım ofisteyken zaten. O da bunu bilir. Bunu bildiği için toplantıda bile olsa telefonu açıp "müsait değilim, acil bir durum mu var" demesini beklerim. Ya da mesaj atabilir. Aile burada önce gelir bence ve bu tarz kısa konuşmalar profesyonel iş yaşamında kabul görür.
Elbette öylesine arayıp muhabbet etmek doğru değil, adamın acil işi yoksa bile doğru değil, sonuçta orada belli çalışma saatinde çalışması gereken bir personel.
Ya da konu sahibinin bahsettiği şekilde aşkımlı cicimli konuşmak profesyonel ortamlarda hoşlanmadığım tavırlardır benim de.

ay aklima biz geldi bizde tam tersi. tabi ben evdeyim esim iste. aksam serviste gelirken arar bisey lazimmi diye.muhabbet şu,
-bisey lazimmi
-degil ask
-beni seviyonmu
-evet
-niye ask demiyon
-yoldayim yaklastim
-tamam seni seviyorum
-tamamdir.
-allah kahretmesin seni ya
-tamaam, hadi gorusuruz.

hahha çok şekersiniz.. ama adamı bu kadar zora sokmayın:))

Herkese iyi akşamlar :) Yorumlarınızi merak ettiğim için açtım bu konuyu. Ben 2 aydır muhasebe bürosunda çalışıyorum stajyer gibi ama iş öğrenmek amacıyla girdim. Neyse ilk zamanlarda telefonu elime bile almiyodum yanlış anlamasinlar kizmasinlar diye, sevgilim arıyordu çalışırken telefonunu açamıyodum yada kimsenin olmadığı bi yere veya arşive gidip açıyodum hemen kapatiyodum. Buda aramızda sorun oldu sevgilim bana kızmaya başladı niye telefonumu acmiyosun niye sessiz de bu telefon neden is yerindekilerin sevgilin olduğunu öğrenmesini istemiyosun diye. İnsan en azından açar bi müsait değilim der öyle kapatır telefonu diyordu. İşyerine alışma sürecim 1 ayımi aldi. Daha yeni yeni samimi olmaya başladım herkesle. Artık sevgilim aradığında telefonu açıyorum konusuyorum veya isim oldugu zaman musait değilim diyip kapatiyorum. Isyerimde herkeste biliyor sevgilim olduğunu . Ama bu kez de problem niye onunla telefonda konuşurken aşkım hayatım falan demiyormusum.. Ya burası bi iş yeri evli bayanlar bile eşlerine öyle hitap etmiyo dedim. Bugün de aradı telefonu kapatır ken seni seviyorum dedi bende tamam dedim o zaman da niye bende seni seviyorum diyemiyosun onu geçtim 'bende' desen onada razıyım bunu demek çok mu zor diye trip attı kavga ettik. Zaten herkes sessiz sedasız çalışıyo bende utanıyorum telefon da konuşurken böyle şeyler demeye sizce benim abartiyorum yoksa o mu. Bana sanki kız arkadaşınla konusuyomussun gibi konusuyosun benimle. Kimden sakliyosun kim var orda diyor sinir etti beni
Aslında o da biraz abartmış siz de biraz abartmışsınız :) Belli ki çekingen birisiniz olabilir ama yani sonuçta teldeki hitap şekilleri veya seni seviyorum demek ayıp bişey değil.. Eşimle sevgiliyken bile (kendisi oldukça kurumsal bi şirkette çalışıyo) tüm iş arkadaşlarının üstlerinin yanında bana hayatım bebeğim diye hitap ederdi benim de çok hoşuma giderdi :) Bence biraz rahat olmalısın senin sevgilinle konuşmanı kimsenin ayıplayacak hali yok.. Ordaki evli kadınlar bile eşlerine öyle hitap etmiyolarsa o onların sorunu demekki aşık falan değiller içleri çürümüş onların zaten meslek hastalığı boşver ( Bu arada ben de muhasebeciyim ordan biliyorum).. Sen sevgilini böyle şeyler için kırma sevgilin de abartmasın senin utangaç biri olduğunu bilmesi lazım zamanla düzelir :)

Aslında o da biraz abartmış siz de biraz abartmışsınız :) Belli ki çekingen birisiniz olabilir ama yani sonuçta teldeki hitap şekilleri veya seni seviyorum demek ayıp bişey değil.. Eşimle sevgiliyken bile (kendisi oldukça kurumsal bi şirkette çalışıyo) tüm iş arkadaşlarının üstlerinin yanında bana hayatım bebeğim diye hitap ederdi benim de çok hoşuma giderdi :) Bence biraz rahat olmalısın senin sevgilinle konuşmanı kimsenin ayıplayacak hali yok.. Ordaki evli kadınlar bile eşlerine öyle hitap etmiyolarsa o onların sorunu demekki aşık falan değiller içleri çürümüş onların zaten meslek hastalığı boşver ( Bu arada ben de muhasebeciyim ordan biliyorum).. Sen sevgilini böyle şeyler için kırma sevgilin de abartmasın senin utangaç biri olduğunu bilmesi lazım zamanla düzelir :)

neden içleri çürümüş olsun ki

özel hayat özeldir ve genel bir ortamda konuşulmaz

telefonda konuştuğumun eşim mi kuzenim mi yoksa bakkal mahmut abi mi olduğu anlaşılmaz

eşimle özel konuşma yahut davranış iç.in özel yerler var ne gereği var iş arkadaşlarımı özel hayatıma dahil etmeye

bu arada kimsenin ayıplayacak hali yok demişsin de müşteri vs girip çıkan bir yer ise uyarırlar dahi böyle konuşma müşteri yanında diye

profesyonellik ayrı bir şeydir

neden içleri çürümüş olsun ki

özel hayat özeldir ve genel bir ortamda konuşulmaz

telefonda konuştuğumun eşim mi kuzenim mi yoksa bakkal mahmut abi mi olduğu anlaşılmaz

eşimle özel konuşma yahut davranış iç.in özel yerler var ne gereği var iş arkadaşlarımı özel hayatıma dahil etmeye

bu arada kimsenin ayıplayacak hali yok demişsin de müşteri vs girip çıkan bir yer ise uyarırlar dahi böyle konuşma müşteri yanında diye

profesyonellik ayrı bir şeydir
:)

Back
X