Herkese iyi akşamlar :) Yorumlarınızi merak ettiğim için açtım bu konuyu. Ben 2 aydır muhasebe bürosunda çalışıyorum stajyer gibi ama iş öğrenmek amacıyla girdim. Neyse ilk zamanlarda telefonu elime bile almiyodum yanlış anlamasinlar kizmasinlar diye, sevgilim arıyordu çalışırken telefonunu açamıyodum yada kimsenin olmadığı bi yere veya arşive gidip açıyodum hemen kapatiyodum. Buda aramızda sorun oldu sevgilim bana kızmaya başladı niye telefonumu acmiyosun niye sessiz de bu telefon neden is yerindekilerin sevgilin olduğunu öğrenmesini istemiyosun diye. İnsan en azından açar bi müsait değilim der öyle kapatır telefonu diyordu. İşyerine alışma sürecim 1 ayımi aldi. Daha yeni yeni samimi olmaya başladım herkesle. Artık sevgilim aradığında telefonu açıyorum konusuyorum veya isim oldugu zaman musait değilim diyip kapatiyorum. Isyerimde herkeste biliyor sevgilim olduğunu . Ama bu kez de problem niye onunla telefonda konuşurken aşkım hayatım falan demiyormusum.. Ya burası bi iş yeri evli bayanlar bile eşlerine öyle hitap etmiyo dedim. Bugün de aradı telefonu kapatır ken seni seviyorum dedi bende tamam dedim o zaman da niye bende seni seviyorum diyemiyosun onu geçtim 'bende' desen onada razıyım bunu demek çok mu zor diye trip attı kavga ettik. Zaten herkes sessiz sedasız çalışıyo bende utanıyorum telefon da konuşurken böyle şeyler demeye sizce benim abartiyorum yoksa o mu. Bana sanki kız arkadaşınla konusuyomussun gibi konusuyosun benimle. Kimden sakliyosun kim var orda diyor sinir etti beni