Arkadaşlar yeni üye oldum,daha önceden de takip ediyordum.Biraz olsun rahatlamaya ihtiyacım var kimsem yok konuşacak,evlendim geldim bu koca şehire..Evleneli 1 buçuk yıl oluyor görücü usulü ile evlendik.Onu çok seviyorum,aşığım bile diyebilirim,bir çocuk gibi bakarım ona.O da bana değer verir,su istesem getirir,bana kırıcı hiç bir sözü olmadı.Diyeceksiniz ki derdin ne? Ah bir de ben anlayabilsem pskoloğa gidicem artık..Derdim şu: Eşim akşam işten gelir ben de gelirim,ikimiz de yorgun oluruz,tv falan derken yatar uyuruz.hafta sonu gelir sinemaya gideriz,evin işni berabeer yaparız,gün biter.offf ya bu adam hiç mi konuşmaz..Konuşmuyor benimle birşeyler paylaşmıyor.İlk aylarda hadi beni tanımıyor bana alışamadı diyordum ya şimdi?Ya görseniz sanki 40 yıllık evli gibiyiz.ne bir tartışma ne bir konu konuşuluyor.offf Beni sevmiyor bu adam,seviyor da kadın olarak sevmiyor sanırım ..Siz ne diyorsunuz bana akıl verin ne olur...haftasonu geç yatalım neolur azcık konuşalım diyorum tamam diyor..seni dini dinliyorum diyor.hep ben mi konuşucam,hiç gözgöze gelmiyoruz bana ,gözlerime uzun müddet bakamıyor.nedir anlamadım ya