Ben mi yanılıyorum ?eşimle ilgili...

teacher81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
125
0
Arkadaşlar yeni üye oldum,daha önceden de takip ediyordum.Biraz olsun rahatlamaya ihtiyacım var kimsem yok konuşacak,evlendim geldim bu koca şehire..Evleneli 1 buçuk yıl oluyor görücü usulü ile evlendik.Onu çok seviyorum,aşığım bile diyebilirim,bir çocuk gibi bakarım ona.O da bana değer verir,su istesem getirir,bana kırıcı hiç bir sözü olmadı.Diyeceksiniz ki derdin ne? Ah bir de ben anlayabilsem pskoloğa gidicem artık..Derdim şu: Eşim akşam işten gelir ben de gelirim,ikimiz de yorgun oluruz,tv falan derken yatar uyuruz.hafta sonu gelir sinemaya gideriz,evin işni berabeer yaparız,gün biter.offf ya bu adam hiç mi konuşmaz..Konuşmuyor benimle birşeyler paylaşmıyor.İlk aylarda hadi beni tanımıyor bana alışamadı diyordum ya şimdi?Ya görseniz sanki 40 yıllık evli gibiyiz.ne bir tartışma ne bir konu konuşuluyor.offf Beni sevmiyor bu adam,seviyor da kadın olarak sevmiyor sanırım ..Siz ne diyorsunuz bana akıl verin ne olur...haftasonu geç yatalım neolur azcık konuşalım diyorum tamam diyor..seni dini dinliyorum diyor.hep ben mi konuşucam,hiç gözgöze gelmiyoruz bana ,gözlerime uzun müddet bakamıyor.nedir anlamadım ya

Konuşmak çok önemlidir bir ilişkide bence..
Tabii adamın yapısı böyleyse yapacak bişiy yok..
Belki herkese karşı böyledir.
Sessiz,içine kapanık vs..:nazar:

Sadece size karşı mı böyle?

Evtse, size ve evliiğe henüz alışamamış olabilir..Ama huyu böyleyse böyle gider, alışsan iyi olur..

Konuşmak çok önemlidir bir ilişkide bence..
Tabii adamın yapısı böyleyse yapacak bişiy yok..
Belki herkese karşı böyledir.
Sessiz,içine kapanık vs..:nazar:

Ben anlayamadım onu ya.içine kapanık değil,önemli bir kurumda kariyer sahibi,içe kapanık olması mümkün değil..artık şöyle düşünmeye başladım.Beni seviyor ama sadece "iyi bir kız,ailesi ailemle anlaşıyor,bana sorun çıkarmıyor fakat aşk yok aramızda" diye düşşünüyor bunu da bana söyleyemiyor kırmamak için.Çünki o hiç bir insanı kırmaz kişiliği öyle..İşimle ilgili konuşuyorum dinliyor ama zoraki dinliyor işlerimiz farklı açmıyor onu bu konu .ama ben deşarj olmak istiyorum,artık işimden de bahsetmiyorum.kadın erkek ilişkisi açıyorum kısa kesiyor yorum yapmıyor sadece dinliyor,arkadaşlarımdan bahsetsem dedikoduyu sevmem diyor..İki hafta önce sahile gidelim bunaldım dedim.ya inanıırmısın iki kelime konuşmadık..bende sustum bakalım napcak dedim..eve gelene kadar konuşmadı sadece tebessüm ediyor sarılıyor.ya bu kadar olmaz o beni sevmiyor :KK43:(((

Ben anlayamadım onu ya.içine kapanık değil,önemli bir kurumda kariyer sahibi,içe kapanık olması mümkün değil..artık şöyle düşünmeye başladım.Beni seviyor ama sadece "iyi bir kız,ailesi ailemle anlaşıyor,bana sorun çıkarmıyor fakat aşk yok aramızda" diye düşşünüyor bunu da bana söyleyemiyor kırmamak için.Çünki o hiç bir insanı kırmaz kişiliği öyle..İşimle ilgili konuşuyorum dinliyor ama zoraki dinliyor işlerimiz farklı açmıyor onu bu konu .ama ben deşarj olmak istiyorum,artık işimden de bahsetmiyorum.kadın erkek ilişkisi açıyorum kısa kesiyor yorum yapmıyor sadece dinliyor,arkadaşlarımdan bahsetsem dedikoduyu sevmem diyor..İki hafta önce sahile gidelim bunaldım dedim.ya inanıırmısın iki kelime konuşmadık..bende sustum bakalım napcak dedim..eve gelene kadar konuşmadı sadece tebessüm ediyor sarılıyor.ya bu kadar olmaz o beni sevmiyor :KK43:(((

Pekii;
kendisi bu sorunla ilgili ne düşünüyor?:nazar:

Ayyyy pek bir psikolog gördüm kendimikaydirigubbakcemile3

şanslısın çok konuşup seni üzmekse suskun olamsı daha iyi biz bayanlarda sürekli konuşmak isteriz ama bence çok konuşan eşde çok yalan söyler hani!!!opuyorumnanaktan

Sadece size karşı mı böyle?

Evtse, size ve evliiğe henüz alışamamış olabilir..Ama huyu böyleyse böyle gider, alışsan iyi olur..

Evlenmeyi çok istiyormuş ,düzeni çok sever evde olmayı sever,gezmeyi sevmez..bana alışamamış olabilir dediğin gibi :KK43:(( ama beni kırmamak için binbirtürlü hareket yapıyor anlayamıyorum onu offf pazar kahvaltısını donatıyorum ki aman beraber keyifle kahvaltı yapalım.gazetesini alır okur,arada bir yüzüme bakar ben sıkılıyor muyum diye tebessüm eder tekrar gazete okur yine konuşmadan biter pazarımız offff çok kötüyüm anlatamam size ya..ağlamak istiyorum..neo nede ben birbirimizi de kıramıyoruz böyle bir evliliğimiz var garip işte..

sevgili meslektaşım..bence öyle düşünme hemen sevmiyor falan diye....bunu onunla konuşarak hallet..anladığım kadarıyla uyumlu bir çift olmuşsunuz kısa zamanda...konuşmamayı çokda problem yapma hem..konuşup bagırıp çagıran bır erkektense böylesı daha iyi sıkma canını..

iletişim kopukluğu zor tabii eşler arasında...
genel hali bu ise,yapısıdır sanırım ..ama genel hali ve duruşu bu değil ise ,size özel ise,farklı yöntemler deneyin ...renk katın !ama önce bu konuyu eşinizle de paylaşın...

böyle birini tanıyordum eskiden.çok sıkıcı gerçekten.bende çözememiştim kendisini.sonra kendi haline bıraktımdelikafaduldenama siz evlisiniz,böyle ömür geçermi yaa..CADIARZU

Benim eşimde çok konuşmaz yapısı öyle biz flört ederkende öyleydi hani bende ilk zamanlar şikayet ederdim, acaba beni sevmiyor sıkılıyormu derdim. Öyle olmadığını zamanla anladım alışıyorsun valla ben artık bu huyunu çok seviyorum çünkü zamanla bende değiştim çok konuşan bir erkeğe tahammül edemem...:kahve:

Pekii;
kendisi bu sorunla ilgili ne düşünüyor?:nazar:

Ayyyy pek bir psikolog gördüm kendimikaydirigubbakcemile3

Canım ben bu konuyu ciddi ciddi açtım ona.YA sen konuşkan değilsin ya da benimle konuşamıyorsun ,hafta sonunu konuşmak beraber vakit geçirmek varken sen bilgisayarında futbol oynuyorsun,gazete okuyorsun yada sinemaya gidiyoruz orada da susuyoruz,hadi hafta içi yorgun oluyorsun neden haftasonu konuşmuyorsun" tüm bunları söyledim o da " Ben senin için elimden geleni yapıyorum,mutlu olman için savaş veriyorum,seni kırmamak için uğraş veriyorum,sen konuşunca seni dinliyorum sen beni suçluyorsun dinliyorum işte daha ne istiyorsun? " dedi morali bozuldu baktım üzülüyor uzatmadım sustum gönlünü aldım ve yine aynıyız..Mutlu olmam için uğraş veriyor doğru mesela,ütüsünü kendisi yapar su isterim getirir bana özel araba aldı yorulmayayım diye,evi temizler hafta sonu,hiç ailemle ilgili kırıcı laf etmez..bunlardan bahsediyor yani sana herşeyi vermeye çalışıyorum derken bunları diyor

Dışardaki insanlara karşı normal, konuşkan, ama evde suskunsa bir sebebi vardır mutlaka..
Açıkca sormalısın, bu durumdan sıkıldığını...

Benim eşimde çok konuşmaz yapısı öyle biz flört ederkende öyleydi hani bende ilk zamanlar şikayet ederdim, acaba beni sevmiyor sıkılıyormu derdim. Öyle olmadığını zamanla anladım alışıyorsun valla ben artık bu huyunu çok seviyorum çünkü zamanla bende değiştim çok konuşan bir erkeğe tahammül edemem...:kahve:

Zamanla anladım derken artık konuşuyor mu yani? Mesela sen ona canını sıkan olayı çekinmeden sonuna kadar anlatıp rahatlayabiliyor musun ?Ben yapamıyorum..Kaç yıllık evlisiniz?

Canım ben bu konuyu ciddi ciddi açtım ona.YA sen konuşkan değilsin ya da benimle konuşamıyorsun ,hafta sonunu konuşmak beraber vakit geçirmek varken sen bilgisayarında futbol oynuyorsun,gazete okuyorsun yada sinemaya gidiyoruz orada da susuyoruz,hadi hafta içi yorgun oluyorsun neden haftasonu konuşmuyorsun" tüm bunları söyledim o da " Ben senin için elimden geleni yapıyorum,mutlu olman için savaş veriyorum,seni kırmamak için uğraş veriyorum,sen konuşunca seni dinliyorum sen beni suçluyorsun dinliyorum işte daha ne istiyorsun? " dedi morali bozuldu baktım üzülüyor uzatmadım sustum gönlünü aldım ve yine aynıyız..Mutlu olmam için uğraş veriyor doğru mesela,ütüsünü kendisi yapar su isterim getirir bana özel araba aldı yorulmayayım diye,evi temizler hafta sonu,hiç ailemle ilgili kırıcı laf etmez..bunlardan bahsediyor yani sana herşeyi vermeye çalışıyorum derken bunları diyor

Ütüsünü kendi mi yapar? evi mi temizler?

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Hım...kafamçokkarıştı

Ben anladım adamın huyu böyle..Alışırsın zamanla..

Ya da sen konuş o dinlesin canım..
seni çok seviyor değer veriyor bundan emin ol..

çok özel olacak ama yatak odasında herşey normal, olması gerektiği gibi mi diye soracağım

Dışardaki insanlara karşı normal, konuşkan, ama evde suskunsa bir sebebi vardır mutlaka..
Açıkca sormalısın, bu durumdan sıkıldığını...

İkimizin de bir yönü ortak .o da ben de kırmamak için laflarımıza aşırı dikkat etmemiz.yani ben bu durumdan SIKILDIM CÜMLESİNİ asla eşime söyleyemem..onu kırarım diye..Okadar tutuğuz yani

çok özel olacak ama yatak odasında herşey normal, olması gerektiği gibi mi diye soracağım

Sizleri tanımadığım için yazacağım bu özel konuyu yazarken bile utanıyorum..Yatak odasında ikimizde birbirimzden çekiniyoruz desem yalan olmaz..Sanki ikimizde rol yapıyoruz yada ben yada o yaooffffff bilmiyorum..Beni güzel bulmuyor olabilir belki sorun budur.Çünki eskiden çok kız arkadaşı olmuş,fakat benle ailesi vasıtasıyla tannıştı.çok iyi birisin diyor,güzel olduğumu sıksık söylemez ben sorunca söyler..Sadece iyi biri olarakmı görüyor bu adam beni ..Ben en iyisi pskoloğa gideyim

X