Ben mi tuhaf ve geçimsizim ?

Bile bile evlenmişsiniz göz göre göre ateşe yürümüşsünüz. Annesi ve oyun dışında iyi diye kendinizi kandırıyorsunuz sadece. İnsan nişanlıyken yeni evliyken el üstünde tutar sizinki başından beri falso vermiş. Başınızı yakmışsınız düzelir diye çok beklersiniz.

Bende kekolar gibi ne işin var dediğimde senin gibi burnu büyük değilim ben kekoyum nolacak dedi. Hakbuki ne kendisi ne çevresi o ortamlara uygun değil. O kadar çok şey yaptı ki annesi sustum sustum artık ister istemez gözüme fazlaca batıyor. Ondan hırslanıyorum istemsizce. Detaylara girme durumu ondan. Sessizce susuyorum karışmıyorum olmuyor, bağırıp çağırıyorum olmuyor galiba baştan herşey hata zaten

Yok zaten 3-5 yıl ben çocuk düşünmüyorum işimde yükselmeye çalışıyorum ama modum hep düşük olduğundan odaklanamıyorum da.

Tavsiyeniz için çok teşekkür ediyorum. Bir dönem öyle yaptım evet dediğiniz gibi çok sinirleniyor. Yüzüne karşı hala da belli etmiyorum ama kına yerinde ki çalışan bile ne şirret bi kadın diye söyleniyordu. Acayip belli ediyor ele güne. Rezil etti akrabalarıma nişanda. Oğlum başını yaktı diye ağlıyor salonun ortasında. Tek bir saygısızlığım bile olmamıştır. Baş edemedim son zamanlarda sinirlerim çok bozuldu.

Aldırmadı da valizi içeri. 3 gün kaldım valiz 2 gün aşağıda kaldı. Küsmüş yine neye küstüyse eve almayacak beni. En son eşim ben seni otele bırakayım kendimde arkadaşımda kalıyım diye rest çekince bi anda yağ bal oldu. Canım kızım da canım kızım diyo. Eşim bağırınca bile ben araya girdim annedir bağırılmaz ayıp günah yapma diye. Kendimde tek kelime saygısızlık etmem ama ben alttan aldıkça yapıyorda yapıyor. Baş edemiyorum kadınla da oyun bağımlılığıyla da. Bide bana gelmiş kına günü gittim kız bana senin kınan yok mu bugün niye geldin dedi diyo marifet gibi. Benim kalbim kırılmış üzülmüşüm umuru bile değil.

Kesinlikle öyle ben kendimi avutup duruyorum şunu yapıyor ama bunu iyi diye. Çünkü herkes ne kadar iyi ne kadar iyi diyip duruyor bunları bilmediklerinden. Bende olanı görmezden gelip kendime avunacak yer arıyorum.

Kafeye gitmemesinin cozumu cok basit evinize bir playstation alin daha da evden cikmaz isten eve evden ise olur. Letgoya falan bakabilirsiniz biz tertemiz bi playstationu cok cok uygun fiyata aldik illa sifiri olmak zorunda degil. Ailesiyle ilgili konunun cozumu ne yazik ki bu kadar basit degil, ama sizi manipule etmesine izin vermeyin ailesiyle ilgili mevzularda alttan almayin belki zamanla o da bu huzursuzluktan sikilip ailesine gerekli mesafeyi koymayi ogrenir

Evrak işlerini halletsin tabii ki. Bana deseler bende yaparım. Ama dertleri o değil. Dertleri istenen para. Evrak 5900 müş Onu istiyorlar çaktırmadan. Birde hadi onu da versin diyelim, tüm gün telefonda sinirlenip etrafa bağırdı. Babam var yanında adam sakin ol az diyor sakinim ben diyo. Babamın yanında yapma az sakin dur diyorum beni azarlıyor sen bi dur şuan gerginim diye. Bu iki üç aydır huy oldu ailesine sinirlenirse ya da bi sorun olursa bana bağırıp atıyor stresini sonra da sende sinirimin arasında karışmasaydın diyo. Hiç karışmıyorum sende öyle dur aman karışma hiçbir şeye diyo. Onun yapması gereken bir sürü iş vardı o tam 6 saat telefonda konuştuğu için hepsini babam yaptı, eve geldik bi daha babanı sürükleme rahat edemiyorum diyo. Kendisi çağırdı ve adam bizim için 80 km boş yere gitti geldi.
Kafedeki kızı da itham etmiyorum başta zaten hiç sorun etmedim kıskanç bir karakterimde yok ama kız sadece eşimle muhatap benimle hiç konuşmuyor, bende müşteriyim bana hoşgeldiniz bile demiyor, eşime ooo buyrun diyo, birde bahane bulup numarasını verdi ben varken yanında. Eşim erkek çalışanın numarasını istedi bir konu ile ilgili olarak o o yapamaz ben kendi numaramı veriyim diye zorla verdi.
Ben gerçekten yıldım balayım tatilim nişanım hepsi berbat oldu. Düşünmemeye çalıştıkça bide oyun çıkıyor. Belki abartıyorumdur diye sizlere danışmak istedim. Adam beni insan yerine koyup kaale almıyor resmen

Bir haftalık evlilikte 5-6 kere kendi kendine dışarı çıkmak nedir yahu şaka gibi.
Ama siz bu bağımlılığı bile bile evlenmişsiniz.
Böylesi bir zamanda sizinle vakit geçirmek yerine oyun oynamaya kosuyorsa ciddi anlamda bağımlı demek ki.

Kendisi ailesine laf söyletmiyor, babanızla iş halletmek için birarada bulunmaktan rahatsız oluyor. Siz konusu kendi ailesinden biri olsa herşey bambaşka olurdu.

Kardeşinin işini yapmak istemesinde birşey yok ama eşiniz sizi kaale almıyor. Çok saçma yaşananlar ama bile bile lades her zamanki gibi.

Kafede ki kız konusu dışında diğer konularda haklısınız . Özellikle babanızın yanında bağırması ve para meseleleri çok rahatsız edici .
Ergen beye eve xbox mı istiyor PlayStation mı istiyor aldın . Ama o alsın onu da babanıza aldırmasın . Ama bu sefer de evde yüzünü göremeyeceksiniz haberiniz oldun . Başını kaldırmıyor bu tipler oyundan.
Annesi de böyle davranacaksa siz görüşmeyin o görüşsün sadece .

Var evde ama cafedeki daha güzelmiş. Evde oynasa sesimi çıkarmayacağım. Evdekini beğenmiyor. Annesiyle düğünden beri konuşmuyorum zaten beni değil oğlunu arıyor habire. Bıktım yeminle

Kardeşi abisi işini yapsın diye değil parasını ödesin diye arıyor. Yoksa bana dese bende yaparım. Var mı yok mu demeden her sorun ya da ihtiyaçta bizi arıyorlar. Daha doğrusu eşimi. Beni kaale alan yok. Kendi çabamızla düğün yaptık. Daha balayı bile yok ortada el öpmeye gelin şu kadar durun şöyle yaparsanız tavır koyarım uzaktan sürekli komut veriyor. Beni ciddi ciddi ne eşim ne ailesi kaale almıyor üstüne birde bunca kaosun içinde sorun yaratan ben mişim gibi sen uyumsuzsun sen kavga arıyorsun filan diyorlar. Her gittiği yerde kavga çıkarır kayınvalidem, eşime bak bu normal değil hep mi annen haklı diyorum, öyle diyo bana.

Var evde aslında ama beyfendi onu beğenmiyormuş

Hanımlar eve oyun konsolu falan alsın diyorsunuzda bu seferde evde başını kaldırmayacak hiçbir paylaşımları olmayacak. Oyun bağımlılığı da çok ciddi bir bağımlılık.

Bipolar bir annenin elinde büyüyüp yetişkin olamayan bur ergenle evlenmişsiniz.

Kafedeki kız konusunda da haklısınız. Herkes oraya takılmış ama eşimle bir yere gittiğimde çalışan sadece eşime sırıtarak hoşgeldiniiizz diyip benimle muhatap olmazsa, yılışık yılışık etrafında dolaşıp beni yok sayıp onunla muhabbet ederse ben de olay çıkarırım. Kocam müşteri de ben neyim?

Kardeşinin işini halletmesinde bir problem yok, o gün saatlerce onunla uğraşıp etrafa atar gider yapması bayağı problem.
Valla alın karşınıza konuşun yoksa yolları ayıracağınız sinyalini verin.

Çok çok üzüldüm henüz bir haftalık evlisin. Eşinin dibinden ayrılmaması gerekir...bence çok sert bı ayara ihtiyacı var çünkü nasıl başlarsan öyle gider bugün önünü alamazsan ilerde eve hiç uğramaz.
Kayınvalidenr gelince fotoğraflarda niye seni kestiğini sormadın mi? Benim resmimi kesen kadınla bir daha görüşmezdim bu kadar net

kafedeki kızı ve evrak işini geçiyorum da
oyun bağımlılığı insanı bitirir

annesi konuları zamanla düzelir inşallah
ama oyun için kafeye gitmek daha 1 haftalık evliyken.. üzücü gerçekten

bu arada kardeşine yaptığı ödemeyi kendi maaşıyla mı yapıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…