ben mi paranoyagim yoksa yalan mi hersey ??

slawe

Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2013
35
4
6
İstanbul
Hanimlar
Bir aydir biriyle gorusuyorum disardan bakildiginde yakisikli durumu iyi saygili ve efendi birisi ama soyledikleri kafami cok karistirdi.Ben yapi itibari ile soguk biriyim kolay kolay isinamam daha once de hayatimda kimse olmadi hayatimda.Biz konusmaya baslayinca herseyi acikca soyledik ona onceki konumda bahsettigim flortumden dolayi olan guveneksikligimi hayatimda kimse olmayisini soguk oldugumu vesaire.O da bana herseyini anlatti babasiyla olan sorunlarini bu sorunlardan sonra kalbinde damar tikanikligi oldugunu filan.Konusurken ilk baslarda yuz vermedim cok terstim o zamanlar cok kibardi anlayisliydi hala da oyledir duygusaldir ama bilemiyorum o zamanlar daha yogundu bunlar 2 hafta once tamam dedim birbirimizi yakindan taniyalim hersey iyi guzel ama soylediklerinden bazi seyler kafama oturmuyor ben zaten supheci biriyimdir eski flortumden sonra iyice guven eksikligi yasiyorum avaba dedim paranoyaklasiyor muyun olaylari size yazayim sizler yorum yapin rica ediyorum artik dusunmekten beynim patlayacak bir tarafim diyorki ne ugrasavaksin zaten daha bir sey baslamadi birak gitsin yalnizlik sultanliktir diger tarafimda o kadar emek verdin ortada elle tutulur bir sebepte yok bekle biraz daha neyae daha fazla uzatmadan meseleye gireyim
Varan 1
2 hafta once telefonunu suya dusurmustu bugunde hic mesaj atmadi dunde atismistik biraz ben ne yapmaya calistgni anlamiyorum demistim faceden bu da hem kardesimin hem de kendi telefonumu suya dusurdum yazmis
Varan 2
Pazartesi gunu araba carpti dedi bana ve sozde carpan adami biraz tartaklamis
Varan 3
Izmire gidecekti biz de gecen cumartesi bulusacaktik ama bu kaza meselesinden sonra ertelendi ve cuma gitti izmire bulusamadik acaba bulusmamak icin mi yalan soyledi
Varan 4
Normalde facede okey filan oynarken hep haber veririz biz gecen ben yine haber verip girdim o bana soylemeden girmis ne bu dedim elim catpti oynamadim yoksa dedi bende biraz sert cikip bende yedim dedim atistik
Varan 5
Biz tanisali daha 1 ay oldu ikimizde ogrenciyiz seninle aile olmayi cok istiyorum diyor inanamiyorum bu kadar kisa suredr bu kadar plan yapabilecegine
Varan 6
Kiskanc hemde cok bende aksine hic kiskanc degilimdir daha 1 ay da neyi kiskanacak anlamiyorum
Varan 7
Bana 3 kere seni seviyorum dedi ama ben demedim hic daha zamani degil diye soyledi ama gereklerini hic yaptigni gormedim neredeyse mesajlari 10-15 dk da bir filan ustelikte ben gozlerine bakarak soyleyecegim dedim o da bende sana sonra sarilirim babanin yanindaki gibi rahat ve huzurlu olmani istiyorum yanimdayken dedi acaba amaci mi farkli yani cinsel yonden
Simdi telefonlari suya dusurdum yalan mi degil mi soramiyorum okey meselesini abarttigim icin bu sefer sen bana guvenmiyor musuna donecek is ve evet guvenemiyorum izmirde oldugundan bile emin degilim allahim dusundukce beynim zonkluyor en iyisi bekarlik galiba baslamadan bitmesi en mantiklisi.Fikirlerinize cok ihtiyacim var benden tecrubelilerin yardimlarini bekliyorum uzun oldu ama ksura bakmayin okuyan herkesin yuregine saglik.

Annen seni Kadir gecesi doğurmuş muhabbetine dönecek benden söylemesi...Bu kadar şey üstüste geliyor olamaz
İnanma derim, temkinli ol derim... 1 Aylık sürede aşk sevgi evlilik hayallerine ben de inanmazdım ama kanıtlarıyla beraber yaşıyorum...Buna rağmen temkinliyim... Sakın ola ki , yanlış birşey yapma...
Bir de, hayatımda kimse olmadı ve önceki flörtümden dolayı güvensizlik arasında bi tezatlık var... Anlatabildim mi ?

Son düzenleme:
Bence 1 ay bir kişiyi tanımak veya ondan ciddi anlamda şüphelenmek için çok kısa bir zaman.
geçmişten gelen güvensizlikler de üstüne binince belki biraz fazla tepki veriyorsun, ya da olaylar üzerinde fazla düşünüyorsun diyebilirim.
ama bekarlık (ya da yalnızlık) sultanlık falan değil arkadaşım. aşk güzel bir şey, yaşanmalı bence.
5 yıldır evliyim, eşime güveniyorum, ama sadece ortalama bir erkeğe güvendiğimden biraz daha fazla güveniyorum.
bana göre bir ilişkide her zaman sorunlar olabilir, aldatılmak olabilir, hatta aldatmak olabilir. her şey olacağına varıyor bir yerde, ama yaşamadan bilemiyor insan hiçbir şeyi ve korkunun ecele faydası yok. bir de tüm bunları düşünmeden yaşamaya çalışsan şu an yaşadığını.. ?
biliyorum, eğer haklı isen sonunda acı çekeceksin, ama hiçbir şey hissetmemekten iyidir bence.

Flortten kasit daha once cikmak isteyen kisiler olmustu ama hayir demistim yine de hic beklemedigim sekilde cirkinlesmisleriydi.fikirleriniz icin tesekkur ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…