Ben mi hatalıyım?

kusura bakma ama eşiniz sanırım biraz özgüvensiz. sizi onlara savunması koruması gerekirdi hele 6 aylık bebek varken. evliliğini koruması gerekirdi. s,izi bu hale getiren biri için yaşadıklarınıza değmez bence.

Çok haklısınız benimle aynı konumda olan kuzeninin eşi var en baştan koydu tavrını. Ama kuzeniyle eşinin de arasını açtı bu kadınlar. Bende eşimle aram bozulmasın diye sustum ben suçlu oldum
Kusura bakmayın ama asıl adilik eşinizde. Eşiniz dengesiz sanırım. Olan da size oluyor. Belli ki cazgır bir aile. Siz böyle susmaya devam ettikçe daha çok ezileceksiniz. Eşinize de tavrinizi koyun lafını dahi etmesin ama karakteri bu değişeceğini sanmıyorum. Burdan bakılınca hiç de sağlıklı bir evlilik gibi durmuyor.

O zaman bebeğim çok küçüktü annem yok. Babam yaşlı ve babamın yanında çok iyi davranışlardı.
Eşim soktu onları evimize. Şimdide bana kızıyor.

Hafta da bir açıyor bu konuyu. Neymiş ben insanların ne mal olduğunu anlayacak kapasitede değilmişim filan diye
Tam olarak kendinden bahsediyor.
İnsanlar dediği kendi akrabaları.
O uzak tutsaymiş ya.
Sizde aynen bu şekilde söyleseniz ya, senin yüzünden sessiz kaldım, ne diyorsun sen diye.

O zaman bebeğim çok küçüktü annem yok. Babam yaşlı ve babamın yanında çok iyi davranışlardı.
Eşim soktu onları evimize. Şimdide bana kızıyor
O adiler içinde yuvamı bozmak istemiyorum isim var gelirim var ama onların dediği olsun istemiyorum.

Tam olarak kendinden bahsediyor.
İnsanlar dediği kendi akrabaları.
O uzak tutsaymiş ya.
Sizde aynen bu şekilde söyleseniz ya, senin yüzünden sessiz kaldım, ne diyorsun sen diye.
İlk konusu açılınca söyleyeceğim ben sessiz kaldıkça olmuyor

Hafta da bir açıyor bu konuyu. Neymiş ben insanların ne mal olduğunu anlayacak kapasitede değilmişim filan diye
O acmadan siz acip hep senin yuzunden neler yasadim senin ailen yuzunden diye bir kerede siz acin madem degisiklik olsun. Kendinizden taviz vermissiniz esinizle araniz bozulmasin diye yine bozulmus birde piyango size patlamis kabahatli olmussunuz. Alttan almayin esiniz bir diyorsa siz iki diyin agzini kapatir bir daha acmaz konuyu.

Evliliklerde her şey nişanlıyken bellidir. Ama insanoğlu görmek istemez, sonra da ağlar.. nişanlıyken “sakın onları kötüleme ailem gibidir” demesi… baştan belli etmiş. Babama bazen uyuz olurum ama annem haksız bile olsa (ki olmaz) kendi annesine bile kendi eyvallahı olmaz. Ne demek yani üstünüze saldırmak.. eşin adam olsa onların yüzüne daha bakmaz ama sanırım hala iletişimde..

Aslında korudu onları artık evimize sokmuyor. Görüşmüyoruz ama sürekli bana sen onlara yüz verdin diyor

İnşallah kapanır konu. Yapacağım bunu canıma tak etti artık

Çok nadir iletişime geçiyor. O olaydan önce çat kapı iki günde bir geliyorlardi. Artık evimin yerini bilmiyorlar

Zaten eşinizde mantık olsaydı sizi suclamazdı. Eşiniz manipüle ediyor sizi. Hadi onlar gelmiyor size ama yine de onların yüzünden tartışma yaşanıyor. Bir şekilde hayatınızda oluyorlar. Sonuçta onların istediği olmuş oluyor.

Çok nadir iletişime geçiyor. O olaydan önce çat kapı iki günde bir geliyorlardi.
Maalesef öyle. Eşime aynı evin içinde mesafe koymaya çalışıyorum sırf bu konu yüzünden

Yanlışsam psikolog arkadaşlar düzeltsin, yansıtma psikolojisi değil mi bu? İnsanların ne mal olduğunu asıl kendisi anlamamış. Böyle biriyle daha hızlı yaşlanırsınız dikkat edin.

Nisanliyken orta yolu bulamayıp"bana onları kötüleme onlar benim ailem " diyen adamı o an birakmaliydınız. Hiç şaşmaz kendi ailesine laf söyletmez karşıdakini dinlemez,acaba benim görmediğim ne gördü diye bir beyin fırtınası yapmaz Ama ilk sorunda eş suçlu çünkü gücü ona yeter........
Bu kadar şeyden sonra bile, hatalı yine siz oldunuz ne güzel Böyle adamlar beyin yerine ne kullanıyor acaba??????

Yanlışsam psikolog arkadaşlar düzeltsin, yansıtma psikolojisi değil mi bu? İnsanların ne mal olduğunu asıl kendisi anlamamış. Böyle biriyle daha hızlı yaşlanırsınız dikkat edin.
O konuşmaya başlayınca haklısın diyorum kavga etmiyorum ama tabi bir yerde patlamak istiyorum ama artık eşimle kavga bile etmek istemiyorum kesinlikle erken yaşlanma sebebi

Aynen gücü bana yetti hep de bana yetiyor.

Artık görüşmüyorsanız ve görüşmeme konusunda hemfikirseniz neden tartışıyorsunuz
Onun o akrabalarına ben yüz vermişim
Yoksa onlar böyle davranamazmis. Yüz vermek dediği de evime geldiklerinde bir çay demleyip ikram yapmak.
Hem akrabalarım benim için değerli diye evime soktu sonra gerçek yüzleri ortaya çıkınca onlar zaten kötü insanlar hata sende dedi eşim. Laf soyletmeyen de kendisiydi

Hala daha ara ara konuyu aciyor ve senin iyi niyetin yüzünden boyle oldu diye beni suçluyor.
Anlamıyorum bende neden tartışıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…