merhaba Ozgezz bende çok kötü durumdayım, 3 seneden fazladır çocuk sahibi olmak istiyoruz 2 gebelik geçirdim 2 side boş keseydi, çatlatma iğnesi, aşılama yaptık ama sonuç maalesef. PKO yum ama yememe içmeme her şeyime dikkat ediyorum, eşimde de bir sorun yok doktorlarda ekstradan bir sorun olmadığını söylüyor kaç doktora gittim... Etrafımda tanıdığım çok insan var alkol kullanımı, sigara hiçbir şeye dikkat etmeyip pat diye hamile kalıyorlar.. Artık sinirlerime dokunuyor. Herkes doğuruyor bir ben mi kısırım diye.. Zaten düzensiz regli görüyorum ama belli bir gün geçtikten sonra test yapınca artık ağlaya ağlaya yapıyorum ve sonuç dahada kahrediyor beni. Çoğu pat diye hamile kalan doğuran arkadaşlarım aman takma rahat ol gibi söylüyorlar. Takarsam olmaz vs ama maalesef öyle olmuyor. Doğal yöntemlerdende çok şey denedim yok çivan pencemi , yok arı sütü, yok soğan kürü ama malesef. Etrafımdaki herkes çatır çatır doğurduğu için bana kendilerince tavsiye veriyolar ve aman takma olur diyip bilmiş bilmiş konuşuyolar. Kafayı yemek üzereyim