Ben mi hamile kalmayı beceremiyorum nerde hata yapıyorumm😔

Canım hayatın benim hayatıma benziyor biraz bende 1 yıl hamile kalamadım eşimde varikosel vardi

Al benden de o kadar var ya adetlerim hep düzenlidir korunmayı bırakınca hemen kalırım diye düşündüm planlar yaptım ama yok henüz

Bizde 1 senedn fazla istiyorz olmuyor canim her ay yeni bir umut bekliyorz bizde sonra evlenenler hamile kaldi ama Rabbim nasip edecegi gunu bekliyorm Rabbim hepimize nasip etsn hayirlisiyla ins birde basligin cok yanlis sen becermiyorsn bu isi Rabbim nasip ediyor o yuzdrn oyle deme

Haklısın düzeltmeye çalışacağım tam bilmiyorum da
Her ay yeni bir umut eşime umutlanma diyorum ama içim içimi yiyor her ay

İnşallah klomen fayda eder hemencecik
Teşekkür ederim canım inşallah sende gerek kalmadan hamile kalırsin ben sana yaptığım şeyleri anlatayım başkasında işe yarayan kürleri
1.kirmiz biberi üzüme dövüp katıcan 15 gün boyunca aç karnına yiyicen
2.belime yakı vurdular
3.meryem ana otu kullandım
4.ebe gümeci buğuna oturdum
5.eşime bol ceviz fındık yedirdim
6 .inciri kaynat iç 7. Soğan suyu 21 gün boyunca 8.meryem süresini okudu 41 kişi her ağızdan işte vs falan bunları her ay birini denedim çevremdekiler bu şekilde hamile kalmışlar

Canım anca Meryem suresi okuturum ben süt yapan şeyleri yemiyorum prolaktinim yükseliyor yoksa

Canım kuzenim erken menepoza girmişti ilaçlarla falan adet görüyordu sonra dr ona evlenince çocuğun olmayacak demişti seneler önce geçen sene evlendi ve ilk aydan hamile kaldı şimdi bebeğini kucağına almaya günler kaldı bu işler nasip işi veren Allah biz tevekkül edip beklicez

Oyle düşünme sabır gerektiriyor biraz bende 1 bucuk yıldır istiyorum bendede yok bisey daha. Benim annem 6 düşük yaşamış kimisi 4-5aylıkken karnında kimisi 7.ayda dogmus ve ölmüs 2 side dogduktantan sonra 2 aylıkken.sonra tesadüfen bi doktora gidiyo ben annemin karnındayım.doktor hic bir sekilde stres yok diyor sürekli yatıcaksın şu bardagi alıp surdan suraya koymucaksın diyor sonra ben doğdum. Benden bi kac ay sonra yine hamile oldugunu ögrenmis hem hic bir müdahale olmadan hemde ikiz. Onlarda dogmus saglikli bi sekilde aradan 9 sene geçiyor ve annem yanlışlıkla yine hamile kalıyor vee yine ikiz. Imtihandan sonra allah çifter çifter vermis bildiğin. Demek istedigim allahım çocugum olsun diye degil hayırlisı olsun diye dua et .veren ne zaman verecegini bilir canım

Aaaa maşallah tabi öncelik hayırlısı diye dua ediyorum hep

Aaaa maşallah tabi öncelik hayırlısı diye dua ediyorum hep ☺
Aynen öyle yap dün sonucum oyle cıkınca eşim tek bişey söyledi. Günü geldiginde çok güzel bi çocuğumuz olucak zaten. Dedi bende sana aynısını söylüyorum şimdi hayırlısı degilse haýirsız bi evlat olup ömrünü yicegine rabbim vakti geldigine hayırlı evlatlar versin de ömrüne ömür katsınlar inşallah

Amiiiinnn cümlemize inşallah diloş

Ben de aynı şekilde düşünüyorum neler okuyup görüyoruz anne baba katili olan evlatlar var Allah muhafaza etsin o yüzden her şeyin vakti zamanı vardır Rabbim ol der olur her şey onun izni olmadan yaprak dahi kımıldamaz

Yaa yanlış anlamayın lütfen ama madem her seyi denediniz . Bi doktor arkadaşımın söylediğini size aktarıyorum. Çiftler çocuk yapmayı denerken bunu bi görev gibi bi iş gibi yapıyorlar çoğu çifte çok bi sorun yokken gecikmenin sebebi bu diyordu. Hani biraz daha işin tutku şevhet tarafına kaysanız sonucun ne olacağını düşünmeden strese girmeden deneseniz. Sizi rahatlatacak bişeyler deneseniz. Tabiki sadece fikir

Preseed deneyin kızlar ben onunla hamile kaldım

[QUOTE="yavruceylanim, post: 65020362, member: 437764"Ayn]
Ben de aynı şekilde düşünüyorum neler okuyup görüyoruz anne baba katili olan evlatlar var Allah muhafaza etsin o yüzden her şeyin vakti zamanı vardır Rabbim ol der olur her şey onun izni olmadan yaprak dahi kımıldamaz
[/QUOTE]
aynen aynen çok haklısın biz bu şekilde gün sayarken ha oldu ha olucak yavrum diye ilerde hayırsız olucaksa varsın geç olsun hayirlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…