Şimdi arkadaşlar öncelikle maddi durumdan bahsedeyim çünkü konu gereği soranlar olacaktır..Zengin değilim yoksul da değilim yurdumun orta halli insanlarından biriyim..iyi bir isim var ama doğum yaptım ücretsiz izin hakkımı kullanıyorum...şu an tek maasiz yani. eşimin işi de güzel ama öyle uçuk rakamlar kazanmıyor.
Olaya geleyim..7.8 yıl önce kızıma oldukça yüklü para verip bebek arabası almıştım ağır paspal olanlardan..kızım 1 yaşından sonra hiç binmedi yeni kaldı desem yeridir...bu yüzden oğluma bebek arabası almadım nasılsa var diye ..oğlum 7 aylık oldu hiç sorun yaşamadım taki geçen haftaya kadar..geçen hafta bebek arabasını kapatamadik arabaya koyamadık..çok uğraştık en sonunda oldu.
Neyse bugün dsari çıkalım hava alalım dedik giderken kapattık koyduk bagaja ama dönerken bebek arabasini kapatamadik..bagajimizda dolu açık olarak sığmayacak...Eşim " arabayı burda bırakalım yarın yenisini alırız" dedi
ben " olur mu öyle şey sağlam araba bırakılır mı belki ufak bir maliyeti olacak yaptırırız" dedim . Daha dün çıktı bu sorunda daha önce yoktu yani..Tartistik neymiş zaten eskiymis orda sokakta birakmaliymisiz...izin vermedim arka koltuğa tıktık arabayı ben oğlumla öne oturdum..öne oturmak yanlış biliyorum ama mesafe çok kısaydı başka çözümde bulamadım..
Yol boyu kızdı bana bende ona tabi ki...niye birşeyi tamir ettirmek varken yenisini alayım..hata bende mi yoksa ömrümde gördüğüm en müsrif adam olan esimde mi?