Ben mi haklıyım eşim mi

Ben genel olarak dedim sadece bu konu için değil . arabam kötü değil kötü olsa zaten kullanmam sadece bir kere kapanmamisti bu ikinci oldu

Ben arabaya konduktan sonra uzatmazdım kavgayı .. tamam hayatım bunu ihtiyacı olan birime veririz sen bak fiyatlara yenisini alalım derdim. Alındıktan sonra letgo dan satardım
Aslında böyle yapmak lazımdı sanırım ama tutamıyorum kendimi

Hayır benim meblağ beni zorlamıyor açtığım konu benim değildi ama bende yardım ediyorum soylemistim üstelik eşim iki katını vermek istiyor...ben izin vermiyorum parayı hayatta sorun etmiyor sanırım buna kızıyorum.cunku zengin değiliz sonucta

alıp bir hurdacıya, eskiciye versen, ne verse, atarsın çocuğun kumbarasına bir paket bezini, ıslak mendilini alırsın.
bilemedim, eşiniz klasik erkek davranışında bulunmuş.

Biz kadınlar alternatif düşünmeyi severiz, belki yorucu yıpratıcı ama iyi ki böyleyiz. Erkekler çok düz ..
takılmayın bence nabza göre şerbet verin gitsin..

Hantal da olsa yeni araba bırakılır mı hiç ? Yerinizde olsam Onu ikinci el satış yapan uygulamaların birinde satıp yine temiz ikinci el dsha pratik bir araba alırdım.

Kendi ağzınızla müsrif olduğunu söylemişsiniz zaten. Müsriflik olumsuz bir özelliktir; yani haklı olma ihtimali yok. Orta halli değil de hali vakti epey yerinde biri olsaydınız adamın parası var bırakın da o kadar müsriflik yapmaya hakkı olsun derdim ama orta halli oldugunuzu özellikle belirtmişsiniz.

Hayır bi de kullanmayacaksam bile arabayı neden orada bırakayım? 2.elciden gayet de satar yeni alacaksam da alacagim yeni arabanin üzerine koyar alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…