Ben mi haklıyım eşim mi

Bu kadar sorun yaşıyorsanız 2.el satın.
Yada ihtiyacı olan birine verin.

Tabi ki orta yere bebek arabası mı bırakılır.

Herşekilde çocuğunuz için baston puset almanız gerekecek anladığım kadarıyla ..böyle bir ihtiyacınız zaten olacaksa şu an almayı ertelemeseniz her seferinde bu eziyeti çekmesiniz daha iyi olur diye düşünüyordur eşiniz

Cimrisi de müsrifi de sıkıntı bence iyi kötü kullanılıyorsa insan önce tamir edelim veya ettirelim der. Öylece bakmadan bırakılır mı bana garip geldi

Sanırım uğraşmak istememesine takıyorum...aynen dediğiniz gbi..uğraşma yenisini al bu kafayla baş edemiyorum
Bırakırsa bıraksın tasasi seni mi aldı :))) Bir iki derim baktım ısrar ediyor uğraşmam yani. Alsın da bindirsin çocuğunu derim. Eskisini de let go dan satarım
İyide sokakta bırakacaktı eskisini
Evet bisiklet tamircileri yapiyor
Teşekkür ederim
Arkadaşlar yenisi alınacaksa da eskisi satılır veya ihtiyaç sahibine verilir.

Pahalı arabayı neden sokak ortasında bırakıyoruz, birisi çalıp parasını yesin diye mi?
Evet bende ona takıldım zaten..anlamissiniz beni teşekkürler
Cimrisi de müsrifi de sıkıntı bence iyi kötü kullanılıyorsa insan önce tamir edelim veya ettirelim der. Öylece bakmadan bırakılır mı bana garip geldi
Aynen öyle .cimri adamla yapamam derdim musrifide kötüymüş

Sonuna kadar haklısın tabiki dağıtacak parası varsa ıhtıyac sahıbı bırıne versın kndıne yenısını alsın daha hayırlı

şunun şurasında çocuk daha ne kadar zaman bebek arabası kullanacak ki, yenisini almaya ne gerek var? muhtemelen bir parçasında sorun var ve kapanmayı engelliyor. tamiri mümkünse yaptırın geçin. ha tamiri mümkün değilse yenisi alınır o zaman o başka.

Bu kadar basit bir şeyi tartışacak kadar büyütüyorsanız siz bu evlilik denen olayı bu kocaman hayatı nasıl geçireceksiniz hayret ediyorum.. insanlar nelerle uğraşıyorlar eften püften uzatacak kadar uzun değil değil hayat

Ben olsam birakir yenisini aldırırdım.
Muhtemelen esinizin fiyatlardan haberi yok.
Fiyatlari görüp vazgecmeye kalkinca da agzimi acip gözümü yumardim

Siz kendi ailenize kardeslerinizle birlikte yardım yapıyordunuz sanırım ve zorlaniyordunuz bu yüzden daha tutumlu olmaya da calisiyorsunuz ve belki de eşiniz buna tepki verdi.
Oradan buradan kısıyor diye kafasında kurmus olabilir.
Siz sorun etmiyor dediniz ama bence ediyor.

Sonuç olarak tabiki ortada bırakılıp yenisi o şekilde alınmaz.
Bozuksa bozuktur ama ortada bırakıp gitmesi bana tepkisel geldi.

Siz haklısınız. Tamir edilmiyorsa atarsınız en kötü ama bilgi sahibi olmadan yeni sayılabilecek bebek arabasını niye elden çıkarasanız

Minnacık bir konu için hayatımda gördüğüm en müsrif adam denir mi ya bunlar tatlı kavgalar büyütüp aranızı bozmayın. Araba çok kötüyse ben de bırakırdım sonuçta biri alır kullanır ordan boşa gitmez. Hata yok ikinizde de sadece görüşleriniz farklı. İkiniz de aynı karından doğma ikiz olmadığınıza göre en normal şeylerden biri bu görüş farklılıkları da

Yani bilemedim,kapanmıyor diye öylece olduğu yerde bırakmak tuhaf değil mi?
Tamir ettirilir yada yenisi alınacaksa araci olmayan, arabayı kapatma gereği duymayacak birine verilip kullanılması sağlanır,işe yarar bari, yenisi alınır. Size hak verdim.

Ben arabaya konduktan sonra uzatmazdım kavgayı .. tamam hayatım bunu ihtiyacı olan birime veririz sen bak fiyatlara yenisini alalım derdim. Alındıktan sonra letgo dan satardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…