- 12 Ekim 2021
- 65
- 28
- 18
- Konu Sahibi Hiisleriimucurum
Biraz uzun olacak kusura bakmayin ama fikirlerinize ihtiyacım var. Sevgilimle ilk tanıştığımız zamanlar onun borçlarından dolayı genelde cebine çok fazla para kalmıyordu bende hiçbir zaman bunu dert etmedim cebindeki parayı sigara paran yap buluşunca her şeyi ben ısmarlarım diyordum ki öyle de yapıyordum. Sonrasında işi bırakmak zorunda kaldım yoğun çalışma saatlerinden dolayı kpssye hazırlanamiyordum. Maddiyati düşünmekten çok bunaldim ister istemez bunu sevgilime de yansıttım. İlk başta yanlış düşünür diye anlatmak istemiyordum sonrasinda ısrar edince edince anlattım. (Şu an borçları vs azaldı cebinde yeterince parası oluyor ve işi bıraktığım için çoğu şeyi kendi ismarliyor) Şu kadar param kaldi faturama bu kadar gidecek kuzenimin sözüne gitsem yol param bu kadar tutacak ıvır zıvır derken bütün hesabı söyledim bu para yakinda bitecek onu dert ediyorum dedim. Sen benim nasıl zor zamanımda yanımda olup destek çıktıysan şimdi sıra bende ihtiyacın olursa ben veririm faturani gerekirse ben öderim vs dedi. Ben kendimi bildim bileli ailemden bile harçlık istemeye çekinen biriyim o da böyle diyince kabul etmediğimi asla böyle bir şey istemediğimi söyledim. Çalışırken kenara hep altın alıp birikim yaptim gerekirse onu bozarım ama gene senden alamam dedim. Aramızda bu sefer ufak bir tartışma çıktı ileride evlenicez altın kenarda kalsın ileride değerlenir ihtiyaç halinde kullaniriz. Sen bana nasıl destek olduysan bende sana maddi konuda her türlü destek olurum, bir yola çıktıysak ben düştüğümde sen kaldırırsın sen düştüğünde ben kaldırırım aramızda asla böyle seylerin lafını yapma dedi tekrardan kabul etmediğimi söyleyince abartıyorsun vs diyip biraz coştu. Bu zamana kadar hiçbir sevgilimden para istemedim veya bir ihtiyacımı karsilatmadim o yüzden bana ondan para almak tuhaf geliyor. He derseniz ki o zaman sen niye yaptin ben aldığım parayi kendime harciyordum borcum yoktu paramı aileme vermiyordum o yüzden harciyordum ama şimdi işler tersine dönünce çok tuhaf hissetmeye başladım ailemden para istemeye cekinirken sevgilimden nasıl harçlık alacaktım çok değişik geliyor yada sevgilimin dediği gibi ben abartiyorum. Ne yapmalıyım sizden ortadan bakan bir göz olarak fikir istiyordum. Bu durumda ailen nerede o çocuk böyle destek olmak istiyor derseniz çok şükür ailemde yanımda her gün harçlığın var mi diye sorarlar ama hep var derim. Sevgilimi bilmedikleri için harcadığım parayı bilmiyorlar şimdi onlara param bitti desem o kadar para nereye gitti diye sorduklarinda verecek cevabim da yok.