Ben mi beceremiyorum geçinmeyi yoksa çok mu sabrediyorum bilemedim.

cikom

Guru
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2011
7.130
5.599
Yine bir Arife günü ve yine kavga gürültü bıktım ya her mutlu olmamız gereken günde aynı şeyleri yaşamaktan öncesinde hiç olmayan ama düğün günü dahil 8 yıllık kısır döngü.

Olaya geleyim. Eşmin sorumsuz bir kardeşi 2 de çocuğu var eşi aldı başını gitti. Kv çocuklara bakmaz torun gibi görmez. Görümce babaları hapisteyken çocuklara devletten yardım istedi 1200 lira falan. Babaları çıktı dışarı o parayı hala Görümce alıyor neymiş 2 yıl çocuklara o bakmış. Tabiki bu doğru değil katkısı var hakkını yemeyim ama babası ile aynı evde oturdu çalışmadı babası yani kp karşıladı masraflarını. Neyse şimdi o zamanın yerine diye çocukların parasını ben alıcam dedi. Yaptığı harcamalardan belli zaten parayı aldığı inkâr da etmiyor zaten.

Neyse geçen kp ara bakalımçocuklar napıyor buraya gelsinler okul eşyalarını falan alayım demiş. Kv ile kp ayrı
. Eşim kv yi aradı Görümce nin hala o parayı alması ile ilgili sitem etti falan derken kv demişki ufak oğlan hep internet kafeye gidiyor kız evde yanlız kalıyor. Bilgisayar istiyor diye. Eşimde senin bilgisayar lardan birini verelim dedi. Dedim 2 side bozuk özellikle biri pert ama sende biliyorsun birini yaptırıp anneme vericez. İşte başladı evde sen o çocuklara düşmansın falan demeye. Tabiki değilim ama evet öyleyim bidaha benden bişey bekleme ozaman dedim. Sonra dedim tamam birini verelim. Ama haftasına bozulur elinde onların oynadığı oyunlar baya zorluyor çünkü biliyorum. Bide bizimki demesinmi bozmasa gidip alıcam taksitle. Ya dedim nasıl bu duruma geliyorsun. Çocuk okula başlıycak oyun için bilgisayar istiyor drama bağlıyorsunuz. Benim çocuğum beşiğin yatağının ayak ucuna yorgan katlayıp koydum yenisini almayım diye sen yeğenine bilgisayar diyorsun. Halası çocukların bir aylık parası ile alsın dedim.

Bugün yine kıyamadım eşime dedim gel gidelim anneni ara çocukları evden çağırsın çocukları alışverişe götürüp bayramlık alalım. Kv hemen bende gelicem demiş sinir küpü oldum. Çünkü nezaman böyle bişey olsa hemen beni devre dışı bırakır seçtiğimi beğenmez kendi kafasına göre alır ama gerçekten kötüdür zevkide. Sonra kasaya gelir aaa hiçbişey tutmadı az tuttu der. Bir keresinde 1 çocuğa 200 tl lik beğendi ben kızıp çıkmıştım ama fiyata değil biz doğum günü için alacaktık ben ne seçtiysem ağız burun yaptı gidip garip garip picama gibi şeyler aldı.eşimde sinirlenip yanıma geldi. Birsürü şey seçti koydu kasaya 200 tl tuttu bide bana diyor ay çok ucuz tuttu diye anlattı eşim dedim hiç anlatma sen dahil ediyor sun anneni her seferinde. Güzel bişey alsa amenna ama oda yok.
Böyle bir kaç kere yaşadık
Bugüne devam edersek.
. Sonra biz çıktık kv yi ara ara açmıyor avm de. En son eşim buldu geldi restoranda lar mış. Elinde bir poşet bişey almanıza gerek yok ben aldım baban dan 70 lira ister bana verirsin demiş eşime sinir oldum resmen. Dedim biz niye geldik ozaman deseydin gelmeyin diye. Ordan başka avm ye geçtik. Kv kocası oğlu bir mağazaya girmek istedi bende oğluma başka yerden bakıcam bende şuraya gireyim ozman çabuk biter işimiz kalabalık olunca zor olur dedim. Eşim öyle bakıyor onlarla gitmedik diye. Tövbe Yarabbi evden sanki onlarla alışveriş gezmesi niyeti ile çıktık. Oğluma bir ayakkabı alıcam burnumdan getirdi. Al işte çocuk ne önemi var . Bişey sorucam bağıyorum arıyorum saçma sapan biyerde bizle ilgisi yok. Başka mağazaya girdim çocuğa kıyafet seçiyorum eşim yine alakasız biyerde çocuk onu takip ediyor bulduğum şeyi deneyemiyorum çocuğa sesleniyorum babası gidiyor çocuk peşine. En son çıktım mağazadan. Ama gayet sakinim. Çocuğa kıyafet seçiyorum bizim oğlumuz var senin tee kız reyonunda ne işin var. Zaten kalabalık. Ben hastayım. Gerçekten çok rahatsızım ama sırf çıkma nedenim kaynımım çocukları içindi son anda halim kalırsa oğluma alacaktım baktım onlar olmuyor oğluma alayım dedim. Bana birden çıkışıp s...git dedi. Mağazanın önünde oturuyoruz az ileri gidip oturdum. Güle oynaya geçen aileleri izlerken gözyaşlarımı Tutamıyorum. Oğluma dedim gel sana hamburger ısmarlayım. Üst kata çıkalım dedim.niye dedi annemleri beklesene insanlar ordayken ne işin var orda. Dedim sabahtan beri ta ileride oturuyorum bu anormal değilmi git otur dedi. Otur nolcak dedi kızarak tabi. Bende çocuğa hadi dedim. Hem dedim s..git diyosun hemde nerede bekleyeceğimi belirliyorsun. Yine s..git dedi bem eve gidicem dedi. Bende ben burdayım madem gidiyorsun hadi sen s.git dedim. Böylece banada küfür ettirmiş oldu.

Yani oraya gidiş nedenimiz belli yola çıktığımız andan beri kv nin kuruğunda niye gezeyim. Zaten Arife günü kalabalık işimi bitirip çıkıcam gidicem hastayım mazalar belli. Bide yemek için bekliycem. Kaldıki ben yemek yemedim. Çok sinir stres vardı üstümde çocuğa yedirirken bende açıkhava alayım rahatlayım dedim. Zaten aynı avm deyiz. İşleri bitince gelirlerdi.
Bende başta kızdım alışveriş yapmıycaktım. Koca yazı tanesi 5 liradan 6 tshort le bitirdim. Gittim valla dibine kadar harcadım 8 yıllık evliyim ilk defa yaptım ama rahatlamadım desem yalan olur. Bıktım ya bi kendisi değil sülalesinden bıktım. Valla birine anlatmaya bile utanıyorum artık. Kocam bana böyle küfür etti demeye. Allahtan kk var da içimi döküyor um.

Neyse akşam geldim eve uyuyor çocuk tv yi açmak istiyor kumandayı vermiyor. Çocuğa diyorum oğlum sessiz ol uyuyor çocuk durmuyor. En son odaya girdim karanlık açtım ışığı kumandayı bulayım yanında mı diye birden sıçradı kalktı ayağa çocuğa uyarocağına sen açma ışığı diye yine hakaret etti defolup gitti yatak odasına. Yemek hazırladım Oplum babanı çağır yemek hazır dedim. Çocuk ağlayarak geldi babam s. Git bana dedi diye. İki gözüm iki Çeşme yazıyorum bu son olayı da. Yani bende ne sabır varmış yada ne aptal ne cesaretsiz kadınım ki hala bu adam tahammül ediyorum.

Bu ne saygısız bir ilişki böyle yahu.Bütün aile birbirine küfür ediyor,çocuğun bile küfür yemiş yani.Üzgünüm ama arada ki saygıyı kaybetmişsiniz.Ne diyeyim bilemedim ama bu saatten sonra nasıl düzelir bilmiyorum,işin zor.

Bu ne saygısız bir ilişki böyle yahu.Bütün aile birbirine küfür ediyor,çocuğun bile küfür yemiş yani.Üzgünüm ama arada ki saygıyı kaybetmişsiniz.Ne diyeyim bilemedim ama bu saatten sonra nasıl düzelir bilmiyorum,işin zor.
Küfür ettim evet ama durduk yere edilen küfüre bir tepki oldu. Sürekli bu lafı söyler hep uyarırım düzelmez bence. İşte böyle benide kendine benzetir hatta işin sonunda kendi söylediği ni kefeye koymazda sen bana ettin derse hiç şaşırmam

Eşiniz hep mi böyle, size ve çocuğunuza aklına estikçe küfür mü eder?

Çok zor...

Küfür ettim evet ama durduk yere edilen küfüre bir tepki oldu. Sürekli bu lafı söyler hep uyarırım düzelmez bence. İşte böyle benide kendine benzetir hatta işin sonunda kendi söylediği ni kefeye koymazda sen bana ettin derse hiç şaşırmam
Haklısın sende dolmuşsun artık.Dediğim gibi aranızda hiç saygı kalmamış.Tabi ki ben sana boşan ya da evli kal diyemem,bu benim haddim değil.Fakat bu ilişkiyi gözden geçirmelisin,anca bunu söyleyebilirim.Sevgi,saygı aile ilişkilerinde olması gereken en önemli şey.

Haklısın sende dolmuşsun artık.Dediğim gibi aranızda hiç saygı kalmamış.Tabi ki ben sana boşan ya da evli kal diyemem,bu benim haddim değil.Fakat bu ilişkiyi gözden geçirmelisin,anca bunu söyleyebilirim.Sevgi,saygı aile ilişkilerinde olması gereken en önemli şey.
Valla anlamadım şaştım kaldım. Daha 2 güne kadar herşey çok iyi gidiyordu şen şakrak eğlenip evde dans ediyorduk. Ben küfür istemiyorum hep uyarıyorum. Evlenmeden önce küfür etmezdi ama git gide şiddetleniyor. Çocuğa söylemesi daha sinir ediyor. Çocuk ağlayarak geldi yanıma babam yemiycekmiş diye tok dur oğlum ağlama dedim ama bana kötü söyledi diyor. Boşanmayı baştan sona hal eden bir ilişki var. Ama karşı tarafta Öylebir aile düzeni varki ayrılsam haftada 2 gğn bile olsa çocuğum başbaşa kalsın istemiyorum. Başka sebeplerde var. Ama kocamı seviyorum ayrılamam gibi bir sebep yok. Bu evliliğe tahammül etmek için sevmeye çalışıyorum.

Eşiniz sizi bile küfüre mecbur bıraktıysa yarın birgün oğlunuzun olup olacağı da ne yazık ki babasının değişik versiyonu.bu kötü muamele ve sözlere acilen bir şekilde çözüm bulmalısınız.

Eşiniz ne kadar kaba biri.
Kaba onun için sececegim en nazik kelime. Hakikaten cok zor omur geçmez böyle adamla..Allah YARDIMCINIZ olsun

hic uzulme canim,kotu soz sahibinindir.
ayriyetten yegenlere bi sey alinacagi zaman kv ye haber vermeseniz daha iyi olur benceo_O

Eşiniz hep mi böyle, size ve çocuğunuza aklına estikçe küfür mü eder?

Çok zor...
Yani komiklik olsun diye de eder kızdı ğı içinde her ikisine de karşıyım. Ama eskiden böyle değildi. Artık çok saygısız. Gerçekten zor. Yani Düşünsenize birden tartışmadan sinirlenip size s. Git diyor. Çok ağırıma gidiyor. Hani ona sorsan ne var bunda. Yani defol dese bukadar ağır gelmiycek belki

Valla anlamadım şaştım kaldım. Daha 2 güne kadar herşey çok iyi gidiyordu şen şakrak eğlenip evde dans ediyorduk. Ben küfür istemiyorum hep uyarıyorum. Evlenmeden önce küfür etmezdi ama git gide şiddetleniyor. Çocuğa söylemesi daha sinir ediyor. Çocuk ağlayarak geldi yanıma babam yemiycekmiş diye tok dur oğlum ağlama dedim ama bana kötü söyledi diyor. Boşanmayı baştan sona hal eden bir ilişki var. Ama karşı tarafta Öylebir aile düzeni varki ayrılsam haftada 2 gğn bile olsa çocuğum başbaşa kalsın istemiyorum. Başka sebeplerde var. Ama kocamı seviyorum ayrılamam gibi bir sebep yok. Bu evliliğe tahammül etmek için sevmeye çalışıyorum.
Çocuğun kaç yaşında ve şiddet var mı evliliğinde?

Okurken sıkıldım sen nasıl katlanıyorsun bu adama Allah yardımcın olsun. Küçücük çocuğa küfür edilir mi ya.

Ah Be canm haklısın da ne dicem bilemedim inanki...ama be adam kusura bakma canm esin nede olsa. Sen neden çocuğa küfür ediyorsun onun günahı ne masum yazık harbi yazık terbiyesiz ya.
Canm insiallah düzelir bu durumlar bir gün. Böyle kavga edince gönlünü almaya çalışmaz mi eşin. .
Bide bırak be arkadaşım bak hep iyi niyetinden yok bilgisayar mevzusu falan bırak bakalım bi akışına naparsa yapsın bakalım ozaman napicak:KK12:

Çocuğun kaç yaşında ve şiddet var mı evliliğinde?
Şiddet yok. Aman bari o olmasın allah korusun. Yani küfür için bile çok büyük konuşurdum zamanında allah ondan mı başıma verdi diyorum. Şiddet için olursa şunu bunu yaparım demeye bile korkuyorum o yüzden. Evlerden Irak olsun. 4 yaşında.

Ah Be canm haklısın da ne dicem bilemedim inanki...ama be adam kusura bakma canm esin nede olsa. Sen neden çocuğa küfür ediyorsun onun günahı ne masum yazık harbi yazık terbiyesiz ya.
Canm insiallah düzelir bu durumlar bir gün. Böyle kavga edince gönlünü almaya çalışmaz mi eşin. .
Bide bırak be arkadaşım bak hep iyi niyetinden yok bilgisayar mevzusu falan bırak bakalım bi akışına naparsa yapsın bakalım ozaman napicak:KK12:
Bazen alır ama insan kalp kırıp gönül alınca bidaha aynısını yapmamalı bazende burnundan kış aldırmaz. Artık umrumda bile değil inanki gönlümü almış almamış. Hatta bir gün bana gerizekalı dedi. Dedim bana sakın bidaha bu lafı söyleme bak dedim sana gerizekalı lık kanıtı mı getireyim. Evlenme cüzdanını alıp gösterdim. Bu tarihte ben gerizekalı yım diye imza attım zaten dedim.

Şiddet yok. Aman bari o olmasın allah korusun. Yani küfür için bile çok büyük konuşurdum zamanında allah ondan mı başıma verdi diyorum. Şiddet için olursa şunu bunu yaparım demeye bile korkuyorum o yüzden. Evlerden Irak olsun. 4 yaşında.
Ay o yaşta çocuğa küfür etmek nedir yahu,hayret bir şey.Eşinde galiba öfke kontrol problemi var.Bir uzmandan yardım alsanız ikiniz de olmaz mı? Eşine teklif etsen kabul eder mi?

Ay o yaşta çocuğa küfür etmek nedir yahu,hayret bir şey.Eşinde galiba öfke kontrol problemi var.Bir uzmandan yardım alsanız ikiniz de olmaz mı? Eşine teklif etsen kabul eder mi?
Aslında bugün ciddi ciddi düşündüm. Ama boşanmayı şöyle siniri yatışınca gerçi niye sinir olduysa konuşsakmı diye. Ama bunu da düşünsem iyi olur. Gerçi kabul edeceğini sanmam. Çünkü o mükemmel harika dünyalar iyisi bir adam. 8 yıllık evliyim sadece 1 kere o egosunu nasıl yendi bilmem sen çok iyisin ben ilişkimizi çok zorluyorum sorun çıkarıyorum gibilerinden konuştu şimdi ordan girsem konuya geri teper zaten söylediğini inkar eder. Bakayım denemekte fayda var. Sende sorun var demek yerine bizim ilişkimiz çok sarsıldı düzeltemiyorız bir uzmana gideyim desem gerçi cevabını bildiğim soruyu sorucam. Bana diyicek sen git bende bir sorun yok

Cikom az cok bazi konularda yorumlarini biliyorum ve hic budurumda bir kadin oldugunu tahmin etmezdim şaşırdım.
Esinle birbirinizdenden cok ayri iletisimsiz karmasa bir cift gibi gorundunuz.
Ayrica niye kv ile filan buderece siki fiki iletisim icindesiniz anlamadim herseye dahil etmeseniz daha iyi olacak gibi geliyor.

X