- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi burberry87
"benim oğlumu ne kızlar sevdi bi bilsen" dedi, ilk günden sesimi çıkarmak istemedim
.........
"anneme hizmet etmeyecek misin"
...........
Oğluna ben herkese ondan kızım die bahsediyorum onu öle övüyorum böle övüyorum dior ancak kendi akrabalarının yanında beni yerden yere vurdu neymiş benim nasıl sessiz, saygılı olduğumu onlara gösteriyormuş yine ben alınınca hemen çeviriyor benim gelinim çookk güzeldir, çookk hanımdır die..
............
çünkü nişanlım sürekli "şaka yapıyor, o seni çok seviyor, sen alıngansın" gibi cümleler kuruyor yani o kadar doluyum ki resmen bu kadın şeytan diyeceğim ee tabi ben toyum taktiklerden haberim yok, kırılıp laf söyleyince ben bi şekilde haksız oluyorum o haklı..
..............
Şimdi ben ne yapacağım, sinirlenip ayrılayım diyorum ama yok kalbim yangın yeri ne sevdiğim adamdan geçebiliyorum ne de annesinin bu hareketlerine tahammül edebiliyorum..
canim benim, icini daraltmak istemiyorum ama sana tek bir sey söylicem... tehlike canlari caliyor..... maalesef ama maalesef bunlar potansiyel tehdit.. yasadim biliyorum... biraz tecrübelere kulak vermek lazimdir böyle seylerde... insanlari degistiremezsein. basklari icin kendi degistirirsen, sen o zaman sen olmaktan cikarsin... karar vermen lazim, ya ayrilacakyin ( benim hayatimda ki ikinci ''keske''m) ya da bu kadini kendi silahiyla vuracaksin... onun kadar olabilemen icin de cooooook zamana ve tecrübeye ihtiyacin var.. bence düsün, nisanlim insan icin kalip savasmaya deger mi??? önce buna karar ver... kendineden cok ödün vermen gerekebilir.. zor bi yol bu.. hele de kocandan destek görmezsen... insallah bunlari düsünmene gerek kalmaz
Son düzenleme: