• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi anormalim?

bence abartili.mesela adetliyken banyoyu csmasir sulamak gereksiz. akan kan hos degil ama korkunc pislik bir sey de degil. goren de evr HIV virusu dojtuler sanir.
o boca ettiginiz camasir sulari binlerce kullandiginiz islak mendillerle dogayi ne kadar kirletiyorsunuz bir bilseniz.
Bilmiyorum bana temiz gelmiyor ayaklarimi o kanin aktigi yerde yikayip gidip halinin ustunde dolasmak ayaklarimi yikiyorum cikarken sonra da biraz camasir suyu dokuyorum.Evime gelen misafirde baktim adetliyse ondan sonra da dokerim banyoma ama evde gezmesine bir sey diyemiyorum malesef :( bilmiyorum belki boyle gorduk boyle alistik onun da etkisi var bana zor ya da zahmet gelmiyor o.Kendi sagligimi da dusunmek zorundayim yapacak bir sey yok.

Vallahi aynı bennn. Senin bu bahsettiklerin zaten olması gereken en önemli temizlik kurallarıdır kiii saydıklarının hepsi ve hatta kat kat daha fazlası bende de varrr.

Çikolatalar hakkındaki bu gerçeği öğrendiğimiz çok iyi oldu.

Bu arada dışarısan marketlerden aldığımız her türlü yiyecek içecek gıda vs. bütün herşeyin ambalajlarını evinize getirdiğinizde mutlaka ama mutlaka yıkayın temizlemeden hiçbirşeyi kullanmayın çünkü mağazalarda depolarda saklanılan ürünlerin her türlü mikroba maruz kaldığını hiçbir zaman unutmayın. Ben bunu çok iyi bildiğim için buna çok ama çok dikkat ediyorummm...

He tamamda
otobüsten sonra eve geldiğinde direk duş almak kısmı ne bileyim,
asla bu kadar kasmam yani.

bana göre siz normalsiniz. insanlar o kadar pis ki bizler sanki uzaylıyız. demek ıslak mendil çok zararlı kullanılan oda parfümü ya da deodorantlardan daha kötü degil bence ayrıca ben diğer insanlardan çokca 'sen çok temizsin' sende ol zor değil biraz dikkat etsen ne olur ki .ben kıyafet denerken ayakkabısını çıkarıp yere basıp deneyeni gördüm.ayakkabıcıda ayakkabı deneyen kişi ayaklarını yere basıp dolaştı baya sonra ayakkabıları denedi .bir de temizlikte iyi olduğunu söyleyen insanlar var ev terliği ile sokak kapısına kadar giden ne var temiz buralar diyen daha sabah süpürülmüş.benim gibi insanları görünce ÇOK ÇOK MUTLU OLUYORUM ayrıca bu daha fazla ilerlemez tahminimce sınırını bilen birisiniz.tebrikler duyarlı olduğunuz içinYILMAK YOK TEMİZ BİR HAYATA DEVAM

Umumi tuvalet olayı filan normalde, ne alaka adet kanı aktı diye yıkanmışken ayrıca ayak yıkamak zaten afedersinz yıkanıken öyle çok akmıyor o ayrıca akıp gidiyor bildiğimiz kan ne mikrobu olabilir ki gidiyor giderden tüm duş aldığın yer kan revan içinde kalmıyordur zaten ayaklarına bulansın son kez ayaklarını da yıkar çıkarsın ayrıca eğer klozetse tuvaletiniz neden ayağınıza sıçrasın onu da anlamadım ne alaka. Çantamı yalnız olduğumda mecburen takarım kapının arkasına genelde girmemeye çalışırım ama sıkışınca mecbur yani ama bende silerim. Ancak dışarıdan gelen birine hemen terlik vereyim pistir demem yalınayak gezmiyor ya dışarıda eh evde temiz olduğuna göre. Otobüsten inince de duş almam neden alayım ki her tarafıma ne mikrop bulaşacak ellerimi yıkarım yani yeter.

Sorun su ki ben de boyleyim diyen insanlar hic yok cevremde etrafta gorduklerim hep bu dediklerimi yapmayanlar hele de erkekler yani eve erkek usta gelince bile ayaklariyla yere basiyor once sonra eve daliyor hemen terlik veriyorum bastigi yeri siliyorum falan ama yanimda biri varsa garip garip bakiyor bana.Yani bana cok azinlikmisiz gibi geliyor.

azinlikta olsak en azindan biz etrafimiza ornek olalim canim burda daha kotu inan disarda kopek pislikleri eve bi usta geliyo kirayi almak icin kombiye bakmak icin hic hali var ama direk ustunde ayakkabilariyla basiyolar artik tum halilari topluyorum onlar gelmeden bide anladilar artik her ay ayni adamlar geliyo onlar geliyo 5 dk surmuyo isleri ama ben bir gun temizlik yapiyorum camasir suyuyla siliyorum falan valla ben halimden memnunum nasil yasanir o pisliklerlebence biz boyle olalim ki cocuklarimizda bu bilincle yetissin

onceden esim de bana sacmalama abartma falan diyodu ama ben baskasinin havlusunu falan kesinlikle kullanmam ellerimi yikayinca bile silemem onlarin havlusuna artik esimde alisti oda oyle yapiyo yavas yavas etrafimiza aktariyoruz iste ne guzel

Umumi tuvalet olayı filan normalde, ne alaka adet kanı aktı diye yıkanmışken ayrıca ayak yıkamak zaten afedersinz yıkanıken öyle çok akmıyor o ayrıca akıp gidiyor bildiğimiz kan ne mikrobu olabilir ki gidiyor giderden tüm duş aldığın yer kan revan içinde kalmıyordur zaten ayaklarına bulansın son kez ayaklarını da yıkar çıkarsın ayrıca eğer klozetse tuvaletiniz neden ayağınıza sıçrasın onu da anlamadım ne alaka. Çantamı yalnız olduğumda mecburen takarım kapının arkasına genelde girmemeye çalışırım ama sıkışınca mecbur yani ama bende silerim. Ancak dışarıdan gelen birine hemen terlik vereyim pistir demem yalınayak gezmiyor ya dışarıda eh evde temiz olduğuna göre. Otobüsten inince de duş almam neden alayım ki her tarafıma ne mikrop bulaşacak ellerimi yıkarım yani yeter.
Ben adet kaninin temiz oldugunu dusunmuyorum acikcasi o bolgeden geliyor olmasi bunda etken olabilir.Ayaklarimi yikayip cikiyorum zaten camasir suyuna batirmiyorum ayagimi.Evde klozet kullanmam normal tuvalet icin dedim bunu onunuzde su birikintisi olursa bi bakin nerelere kadar sicriyor , ayaklara da illa ki geliyor.Disardan gelen yere basarak giriyorsa veririm onlarca tuvalete giden ayagin bastigi yere basip evime girmesini istemem.Otobuslerde dolmuslarda yuzlerce hatta binlerce insan yolculuk yapiyor ben kafami koyunca rahatsiz oluyorum benden once kimler koydu kimbilir diye her turlu adam kadin biniyor sonucta o yastiklar yerlere dusuyor alip geri koyuyorlar ben de gelince dus aliyorum.Sebeplerim bunlar yani.

Ben de aynen böyleyim ve bana göre hiçbir abartı yok. Evde nasıl görüp alıştığınla ilgili. Bizim aile komple böyle ve akrabalar arasında bile garipseniriz her an :) O yüzden böyle hissetmenizi garipsemedim, biz de yaşıyoruz bunu.

eve gelen ustaya galoş vermiyor musunuz ya? 3-5 lira bir şey, geçtikleri yerlerin arkasından neden elektrik süpürgesi + temizlikle kendimi yorayım :( veya boşu boşuna terlik yıkayayım, adamlar mutlu mesut ayakkabılarını çıkarmadan geçiyorlar evin içine.

Merhaba hanimlar.
Hastalik derecesinde titiz olmayan ama titiz sayilan biriyim.Annem de titiz bir kadindir.Fakat kendim normal olarak gorup yaptigim seylerin baskalarina anormal geldigini goruyorum.Temizlik anlayisim mi garip anlamadim.Ornegin ben ayakkabimi giyerken asla yere basip giymem yani disardaki yer benim icin basli basina 'pis ve mikrop dolu' bir ortamdir.Herkesin tuvalete girip cikip gezdigi dolastigi yer nihayetinde.Cantami asla yere koymam disarda hicbir esyami degdirmem.Kalemim veya herhangi bir seyim yere dusse islak mendille silerim.Cantamla lavabolara giremem disarda annem yanimdaysa ona tuttururum o kapi arkalari bile pis gelir bana.Yalnizsam da girip assam bile sonra islak mendille silerim o cantayi.Bakiyorum kadinlar lavabolarin kenarlarina falan koyuyor tiksiniyorum.Otobus yolculugu yaptiktan sonra eve gelince yatagima yatmadan direk dus alirim.Binlerce insanin kafasini degdirdigi yere degdirip sonra yatagima yatamam.Valizlerimize evde mutlaka gazete sereriz oyle koyariz ama bakiyorum insanlara o valizi salonun ortasina bile surebiliyor.Copleri degistirdikten sonra elimi yikarim.Afedersiniz adetli oldugum donemde dus aldiysam sonrasinda ayaklarimi yikar cikar banyoya da biraz camasir suyu dokerim.Sonucta adet kani akiyor az da olsa pis geliyor bana acikcasi.Lavabodan sonra da ayaklarimi yikarim banyoda cunku ister istemez sicriyordur.Corapla giremem ya da pacalarimi kiviririm.Yani yaptigim seyler belirli aslinda yere bir sey degdirmemek , umumi tuvaletlerde etrafa dokunmadan cikmak vs cok mu anormalim cidden merak ediyorum.Bana olmasi gereken bu gibi geliyor cunku.Ama bakiyorum cevremde insanlar kol cantasini yere koyup sonra getirip yataginin ustune koltugun ustune falan koyuyor valizini disarda suruyup getirip halisinin ustune koyuyor otobusteki o yastiklara kafasini koyuyor lavabolarda cantasini oraya buraya degdiriyor cidden rahatsiz oluyorum asiri derecede ama benim gibi insan cok ender onlar cogunlukta olduguna gore ben mi anormalim?
ben o bahsettiğin diğer insanlardanım aslında ammeye açık her alan mikropludur bu konuda haklı olan sensin fakat insan vücudunun mikrobada ihtiyacı vardır bu konuda da haklı olan benim ,seninki aşırı titizlik sınıfında değil bence olması gerekenden bir tık yukarı sadece ,kıssadan hisse senden bir tık aşağı olarak doğru yolu bulmak isterdim ;)

Aşırı titizlik bu değil ya o hal daha başka hastalıklı bir durum. Sizinki normal temiz insan modeli ben de bu saydiklarinizi yapıyorum ama ne bileyim hiç düşünmedim çok mu titizim diye.bence normali bu.

Merhaba hanimlar.
Hastalik derecesinde titiz olmayan ama titiz sayilan biriyim.Annem de titiz bir kadindir.Fakat kendim normal olarak gorup yaptigim seylerin baskalarina anormal geldigini goruyorum.Temizlik anlayisim mi garip anlamadim.Ornegin ben ayakkabimi giyerken asla yere basip giymem yani disardaki yer benim icin basli basina 'pis ve mikrop dolu' bir ortamdir.Herkesin tuvalete girip cikip gezdigi dolastigi yer nihayetinde.Cantami asla yere koymam disarda hicbir esyami degdirmem.Kalemim veya herhangi bir seyim yere dusse islak mendille silerim.Cantamla lavabolara giremem disarda annem yanimdaysa ona tuttururum o kapi arkalari bile pis gelir bana.Yalnizsam da girip assam bile sonra islak mendille silerim o cantayi.Bakiyorum kadinlar lavabolarin kenarlarina falan koyuyor tiksiniyorum.Otobus yolculugu yaptiktan sonra eve gelince yatagima yatmadan direk dus alirim.Binlerce insanin kafasini degdirdigi yere degdirip sonra yatagima yatamam.Valizlerimize evde mutlaka gazete sereriz oyle koyariz ama bakiyorum insanlara o valizi salonun ortasina bile surebiliyor.Copleri degistirdikten sonra elimi yikarim.Afedersiniz adetli oldugum donemde dus aldiysam sonrasinda ayaklarimi yikar cikar banyoya da biraz camasir suyu dokerim.Sonucta adet kani akiyor az da olsa pis geliyor bana acikcasi.Lavabodan sonra da ayaklarimi yikarim banyoda cunku ister istemez sicriyordur.Corapla giremem ya da pacalarimi kiviririm.Yani yaptigim seyler belirli aslinda yere bir sey degdirmemek , umumi tuvaletlerde etrafa dokunmadan cikmak vs cok mu anormalim cidden merak ediyorum.Bana olmasi gereken bu gibi geliyor cunku.Ama bakiyorum cevremde insanlar kol cantasini yere koyup sonra getirip yataginin ustune koltugun ustune falan koyuyor valizini disarda suruyup getirip halisinin ustune koyuyor otobusteki o yastiklara kafasini koyuyor lavabolarda cantasini oraya buraya degdiriyor cidden rahatsiz oluyorum asiri derecede ama benim gibi insan cok ender onlar cogunlukta olduguna gore ben mi anormalim?
Kendimi okudum vallahi.

Bence bunlar normal şeyler.Herkesin böyle olması gerekir.
Ben dışarda alafranga tuvaletse girmem bile. 10 saat tuvalete girmediğimi bilirim alafranga olduğu için.
Elimi yıkama imkanım varsa ıslak mendil kullanmam yıkama imkanı yoksa ıslak mendille silerim.
Sonra da selpağı ıslatır tekrar elimi silerim.O ıslak mendilin elimde bıraktığı his beni çıldırtıyor da :KK51:
Ben de dolmuşa otobüse binince dolmuşu otobüsü yıkama hissi gelir.
Kışın hani pencereler buharlanır da elleriyle silerler ya offffff beni alt üst ediyor o hareket.
Eğer ben sileceksem o buharı selpakla silerim.Elimle dokunamam.
Mecbur kalırsam da tek parmağımın ucuyla bi çizik atarım oradan bakarım :KK45:
Okul zamanı da sıralarımı hep silerdim.İlkokulda çantamda sabun taşırdım.
Bir de önüme bakarak hiç yürümem, hep karşıya bakarım çünkü yerlere çok tükürüyorlar midem bulanıyor.
Nefret ediyorum yere tükürenlerden.Tükürdükleri an bi osmanlı tokatı patlatmak istiyorum suratlarına :KK62:
ama bir kez bile yapamadım :KK34:

Hepsi iyi hoş ve normali bu fakat
ıslak mendile hijyen olmaz mikroplar ölmez çantanızı silmeniz bişeyi değiştirmez
sadece kendinizi tatmin etmiş olursunuz
bunun için alkol alıp temizleyebilirsiniz zaman hijyen olur
ayakkabınızı nasıl giyiyorsunuz yere basmak kısmını anlayamadım

Merhaba hanimlar.
bi an ben mi yazdım diye düşündüm yaaaa :D :D anormal değilsiniz gayet normal sizde kendimi gördüm valla :D

Öldürmez.
İnsanların tükürdüğü, burnunu temizlediği yerlere elinizi sürmek eşyalarınızı koymak sizi tiksindirmiyor mu?
Yada apartmanda çıplak ayakla dolaşmak?
Sonuçta yüzlerce ayak basılıyor oraya , sokaklarda geziyoruz umumi tuvaletlere giriyoruz bütün mikroplar pislik, oralara bulaşıyor.
Çoğunu dedim. Hiçbirini demedim.
Örneğin şu aşağıdakileri yapmam hatta bazıları aklıma bile gelmedi...

Cantami asla yere koymam disarda hicbir esyami degdirmem.Kalemim veya herhangi bir seyim yere dusse islak mendille silerim.Cantamla lavabolara giremem disarda annem yanimdaysa ona tuttururum o kapi arkalari bile pis gelir bana.Yalnizsam da girip assam bile sonra islak mendille silerim o cantayi.
Valizlerimize evde mutlaka gazete sereriz oyle koyariz ama bakiyorum insanlara o valizi salonun ortasina bile surebiliyor.Copleri degistirdikten sonra elimi yikarim.Afedersiniz adetli oldugum donemde dus aldiysam sonrasinda ayaklarimi yikar cikar banyoya da biraz camasir suyu dokerim.Sonucta adet kani akiyor az da olsa pis geliyor bana acikcasi.Lavabodan sonra da ayaklarimi yikarim banyoda cunku ister istemez sicriyordur.Corapla giremem ya da pacalarimi kiviririm.
Örneğin ayakkabı denerken eğer bariz bir pislik yoksa yerde koyarım. Yere düşen şeyim eğer kirin içine düşmediyse alırım silmem. Çantamı kapının arkasına asarım, rahatsızlık da duymam.
Valizimin tekerleklerini yer değecek şekilde salonun ortasına değil ama kapının yanına koyarım. Odamda da yan yatık vaziyette yerde durur hazırlarken veya boşaltırken. Adet sonrası banyoyu çamaşır suyuyla yıkamak aklımdan bile geçmedi ki ailenin hiçbir kadınından duymadım böyle bir şeyi. Vesaire vesaire.
Sonuçta ben dış dünyadan bu kadar sakınmam kendimi, baloncuk içinde yaşamıyorum. Bariz kir pis yoksa tiksinmem.

Back
X