Ben mi anormalim?

Bende ayniyim...anormal biz degiliz bence..cantayi yerlere koyup sonra yataga atmak o yatakta uyumak,kapinin onunde yere hayatta basmam basana soylenirim ayy basma diye...valla ddogrusu bu bence..wc hic demiyorum zaten en onemli dikkat edilesi yer...
Kendim gibi insanlar oldugunu gordukce rahatladim resmen :) annem de benim gibidir ben cogu seyi ondan gordum teyzemle anneannem de titiz sayilir ama ozellikle annemle ben bunlar cok titiz diye burun kivrilan insanlarizdir cogu zaman.

Bunların çoğunu yapmıyorum, ölmem lazımdı demek bugüne kadar

Bence siz abartıyorsunuz diyeceğim de, başlıktaki üyelerin hemen hepsi aynı şeyleri yaptığını söylüyor, demeye tırstım şimdi

Yazdıklarında bir anormallik yok
Bende yaparım bunları, özellikle dışarıda tuvalete gitmek kabus gibi
Ancak anormallik olduğunu düşünmedim hiç

Aynen aynen hemen tersliyorlar ya da alayci guluyorlar bir de.

Bende böyleyim ve tuhaf olan biz değiliz.
Kadın eşarbını açtı iğnesini ıslak olan lavabonun kenarına koydu sona abdest alıp tekrar aynı iğneyi eşarbına taktı.
Delirircesine tiksiniyorum.
Sadece dışarıda değil, kendi evimde dahi asla lavaboya elimi sürmem temizlerken eldiven giyerim ve o eldivene elim değecek diye aklım çıkar.
Çantamı kat'iyen yere, lavabo kenarına koymam.
Bazı kadınlar çantayı lavabo kenarına koyuyor makyajını yapıp çantasını alıp çıkıyor, tiksinmekten ölürüm elimi süremem.
Yere basmam, geçenlerde karşı komşumun kızı gelmişti, girerken fark etmedim çıkarken kapıyı açtı çıplak ayaklarıyla apartman koridorunda yürüyüp evine girdi.
Bu kız 14 yaşlarında, görünce gözlerim yerinden fırladı, dilim tutuldu resmen.
Ve hala diyorum ki evet normal olan biziz, biraz temizlik yahu...

Kebosveribi insanlar oldugunu gordukce rahatladim resmen :) annem de benim gibailem...ben cogu seyi ondan gordum teyzemle anneannem de titiz sayilir ama ozellikle annemle ben bunlar cok titiz diye burun kivrilan insanlarizdir cogu zaman.
Varsin butun kivrsinlar,hijyenimden taviz
vermem...bosverin baskalarini...her turlu mikrop var etrafta,salgin hastaliklar
cabasi...banada cok soylenir cevrem,bilhassa ailem..ama ben boyleyim napsamda degisemiyorum...yaradilis demekki...

Ay evet tam bu dediklerinizi kast ediyorum ayni seylere sinir oluyorum.Bizde de bakiyorum komsu evdeki terligiyle alt kata iniyor cikiyor of Allahim icim tasiyor eve her gelene hemen terlik veriyorum bu yuzden.[/QUOTE]

ben de bu saydıklarınızın hepsini yaparım
alışveriş merkezlerindeki tuvaletleri kullanmam mecbur kaldıysam kapı kulpları bile rahatsız eder beni peçeteyle açarım. saydıklarınız yapılması gereken şeyler zaten, neden anormal olsunki

Sağlık ve temizlik için gayet normal şeyler hiçbir anormallik yok bencede :)

Öldürmez.
İnsanların tükürdüğü, burnunu temizlediği yerlere elinizi sürmek eşyalarınızı koymak sizi tiksindirmiyor mu?
Yada apartmanda çıplak ayakla dolaşmak?
Sonuçta yüzlerce ayak basılıyor oraya , sokaklarda geziyoruz umumi tuvaletlere giriyoruz bütün mikroplar pislik, oralara bulaşıyor.

Allahim kendi kafa yapimin kopyasini buldugum icin ne kadar mesudum demek ki hala benim gibi dusunen insanlar var hayatta zira cevrem beni bunalima soktu.Ben de mikrop kapip olmekten degil ama huylaniyorum adamlarin kadinlarin kafasi degmis oluyor o otobus koltukleri falan bana asiri pis geliyor hele o yastiklar

Haklısın bende senin gibiyim. Market alışverişinde ne aldıysam margarin, süt, meyve suyu, salça vs. yıkar kurular sonra koyarım dolaba, yeni ayakkabının altını silerim, yeni aldığım kıyafetleri özellikle iççamaşırları yıkamadan dolaba koymam, oğlumun okul kıyafetlerini bile banyoda açtırır, elini yüzünü yıkar ev kıyafetlerini giydiririm.
Tatile giderken nevresim, yastık kılıfı hatta mümkünse yastığımı götürürüm.

Bana da titiz diyorlar ama değilim bence bunlar olması gerekenler. Heleki wc.den çıkıpta ellerini yıkamıyorlar ya deliriyorum ona ben....

Gayet normal titizlendiginiz konular bana göre de.
Ben dışarıda kapı kollarini da tutmam mesela.
He yapanlar yapıyor rahat rahat ve bisey de olmuyorlar esasen. Daha rahat olmalı... da ben olamıyorum

Hiç bir zaman eyvah mikroplar bana bulaştı şimdi beni istila edecekler öleceğim diye düşünmedim sadece tiksiniyorum.
Otelde duş alırken deliriyorum resmen, aklımdan bin türlü şey geçiyor.
Dış başlığın asla dokunamıyorum musluğu peçeteyle açıyorum.
Duş kabinine tenim değecek diye kıpırdayamıyorum.
Klozete asla oturamam, tenim değecek aklım çıkıyor. (Yüzlerce hatta binlerce kişinin çıplak poposunun değidiği yere asla oturamam)
Klozet kapaklarına da kat'iyen dokunamam.

Ben genelde camasir suyu goturuyorum once biraz bekletiyorum oyle sonra dusa giriyorum.Klozetlere degemem ben de ya ustum degecek diye kapiyi acarken bile dikkatli oluyorum bazilari cok dar oluyor hele de.Banyodan sonra giydigim kiyafeti giyemem hemen sepete koyarim ama bakiyorum bazilari kokana kadar giyiyor ben azicik ter kokuyorsa hemen koyarim sepete.Yenisini giyerim onla duramam.

bencede normal daha fazla ileriye gitmemeni tavsiye etmekle birlikte bi cok insan senin gibi yapiyodur insallah ben hele bide kizim olunca artik daha da titizlenmeye basladim bence bu normal bide burda sokaklar kopek pisligi kayniyo o yuzden ayakkabilarin alti silinmeden vestiyere bile koymam pislik sonucta igrenc

ben bide sabunluklardan tiksiniyorum
parmakla basılan yerine peçeteyle basıyorum
sonuçta tuvaletten çıkan kişi pis parmaklarıyla basıyor ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…