Kendim gibi insanlar oldugunu gordukce rahatladim resmen :) annem de benim gibidir ben cogu seyi ondan gordum teyzemle anneannem de titiz sayilir ama ozellikle annemle ben bunlar cok titiz diye burun kivrilan insanlarizdir cogu zaman.Bende ayniyim...anormal biz degiliz bence..cantayi yerlere koyup sonra yataga atmak o yatakta uyumak,kapinin onunde yere hayatta basmam basana soylenirim ayy basma diye...valla ddogrusu bu bence..wc hic demiyorum zaten en onemli dikkat edilesi yer...
Aynen aynen hemen tersliyorlar ya da alayci guluyorlar bir de.söylediklerinizi aynen yapıyorum ben de yapmayanları da aklm almıyor.evim öyle temiz değil ama hijyeninden eminim dağınık olsada.millet yere koyduğu pazar poşetini direk dolaba koyabiliyor köpek mi işemiş yaşlı bi amca balgam mı çıkarmış umurlarnda değil pes.mesela eşiğime ayakkabıyla basıyorlar nefret ediyorum .çocuklarm oturup ayakkabı giyiyor elleri değiyor .amaaan o kadar düşünme mikroba ihtiyacı var,var da seninkilere değil ya.yani uyarmaya da gelmiyo kimse
Aynen aynen hemen tersliyorlar ya da alayci guluyorlar bir de.
Varsin butun kivrsinlar,hijyenimden tavizKebosveribi insanlar oldugunu gordukce rahatladim resmen :) annem de benim gibailem...ben cogu seyi ondan gordum teyzemle anneannem de titiz sayilir ama ozellikle annemle ben bunlar cok titiz diye burun kivrilan insanlarizdir cogu zaman.
Ay evet tam bu dediklerinizi kast ediyorum ayni seylere sinir oluyorum.Bizde de bakiyorum komsu evdeki terligiyle alt kata iniyor cikiyor of Allahim icim tasiyor eve her gelene hemen terlik veriyorum bu yuzden.[/QUOTE]Bende böyleyim ve tuhaf olan biz değiliz.
Kadın eşarbını açtı iğnesini ıslak olan lavabonun kenarına koydu sona abdest alıp tekrar aynı iğneyi eşarbına taktı.
Delirircesine tiksiniyorum.
Sadece dışarıda değil, kendi evimde dahi asla lavaboya elimi sürmem temizlerken eldiven giyerim ve o eldivene elim değecek diye aklım çıkar.
Çantamı kat'iyen yere, lavabo kenarına koymam.
Bazı kadınlar çantayı lavabo kenarına koyuyor makyajını yapıp çantasını alıp çıkıyor, tiksinmekten ölürüm elimi süremem.
Yere basmam, geçenlerde karşı komşumun kızı gelmişti, girerken fark etmedim çıkarken kapıyı açtı çıplak ayaklarıyla apartman koridorunda yürüyüp evine girdi.
Bu kız 14 yaşlarında, görünce gözlerim yerinden fırladı, dilim tutuldu resmen.
Ve hala diyorum ki evet normal olan biziz, biraz temizlik yahu...
Öldürmez.Bunların çoğunu yapmıyorum, ölmem lazımdı demek bugüne kadar
Bence siz abartıyorsunuz diyeceğim de, başlıktaki üyelerin hemen hepsi aynı şeyleri yaptığını söylüyor, demeye tırstım şimdi
Allahim kendi kafa yapimin kopyasini buldugum icin ne kadar mesudum demek ki hala benim gibi dusunen insanlar var hayattaÖldürmez.
İnsanların tükürdüğü, burnunu temizlediği yerlere elinizi sürmek eşyalarınızı koymak sizi tiksindirmiyor mu?
Yada apartmanda çıplak ayakla dolaşmak?
Sonuçta yüzlerce ayak basılıyor oraya , sokaklarda geziyoruz umumi tuvaletlere giriyoruz bütün mikroplar pislik, oralara bulaşıyor.
Hiç bir zaman eyvah mikroplar bana bulaştı şimdi beni istila edecekler öleceğim diye düşünmedim sadece tiksiniyorum.Allahim kendi kafa yapimin kopyasini buldugum icin ne kadar mesudum demek ki hala benim gibi dusunen insanlar var hayattazira cevrem beni bunalima soktu.Ben de mikrop kapip olmekten degil ama huylaniyorum adamlarin kadinlarin kafasi degmis oluyor o otobus koltukleri falan bana asiri pis geliyor hele o yastiklar
Ben genelde camasir suyu goturuyorum once biraz bekletiyorum oyle sonra dusa giriyorum.Klozetlere degemem ben de ya ustum degecek diye kapiyi acarken bile dikkatli oluyorum bazilari cok dar oluyor hele de.Banyodan sonra giydigim kiyafeti giyemem hemen sepete koyarim ama bakiyorum bazilari kokana kadar giyiyor ben azicik ter kokuyorsa hemen koyarim sepete.Yenisini giyerim onla duramam.Hiç bir zaman eyvah mikroplar bana bulaştı şimdi beni istila edecekler öleceğim diye düşünmedim sadece tiksiniyorum.
Otelde duş alırken deliriyorum resmen, aklımdan bin türlü şey geçiyor.
Dış başlığın asla dokunamıyorum musluğu peçeteyle açıyorum.
Duş kabinine tenim değecek diye kıpırdayamıyorum.
Klozete asla oturamam, tenim değecek aklım çıkıyor. (Yüzlerce hatta binlerce kişinin çıplak poposunun değidiği yere asla oturamam)
Klozet kapaklarına da kat'iyen dokunamam.
ben bide sabunluklardan tiksiniyorumHiç bir zaman eyvah mikroplar bana bulaştı şimdi beni istila edecekler öleceğim diye düşünmedim sadece tiksiniyorum.
Otelde duş alırken deliriyorum resmen, aklımdan bin türlü şey geçiyor.
Dış başlığın asla dokunamıyorum musluğu peçeteyle açıyorum.
Duş kabinine tenim değecek diye kıpırdayamıyorum.
Klozete asla oturamam, tenim değecek aklım çıkıyor. (Yüzlerce hatta binlerce kişinin çıplak poposunun değidiği yere asla oturamam)
Klozet kapaklarına da kat'iyen dokunamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?