ben mi anlamıyorum

yok hayır. öyle bir şey demeye kimsenin hakkı yok. biz kendi düşüncenmizi paylaşabiliriz burda ancak.. belki de konun sahibi ben ve benim gibileri böylebir şeyietrafta çevresinde görmediği için yada yaşamadıkları için bize abartı geliyo.herkesin takdiri kendine kalmış
evet bencede haklısınız

normal bi öpme olsaydı konu sahibi arkadaşın rahatsız olacağını düşünmezdim. benim kayınvalidem de biz yeni evliyken resmen eşimin üstüne atlayıp yanaklarını ısıra ısıra öpüyodu. hoş şeyler değil bunlar sevgi göstermenin de bi dozu olmalı.. hele ki eşinin yanında biraz geride durmaları gerektiğini düşünüyorum

beni yanlış anlıyorsunuz kızlar yada demek istediğimi söyleyemedim tam ifade edemedim sanırım bi erkek olarak sürekli böyle herkesi öpmesi garip geliyor
garip bişiy yok. sevgi deniyor buna. asıl garip olan burum bu durumu garipsemeniz

normal bi öpme olsaydı konu sahibi arkadaşın rahatsız olacağını düşünmezdim. benim kayınvalidem de biz yeni evliyken resmen eşimin üstüne atlayıp yanaklarını ısıra ısıra öpüyodu. hoş şeyler değil bunlar sevgi göstermenin de bi dozu olmalı.. hele ki eşinin yanında biraz geride durmaları gerektiğini düşünüyorum
neyin kafası bu. anne baba kardeş kandır candır. niçin geri durucaklarmış? ahlaksız bi durum mu var?

bence gayet normal sonuçta kardeşi ailesi ve yarına çıkcağımız belli değilken kıymet bilinmesi en güzel. nispet yapar gibi diosun ya, bence kardeşi senin rahatsız olduğunu farkettiği için yapıyorda olabilir. normal davran umursama o hareketlerini. mesela bende pek sıcak bir insan değilimdir ki eşimde öyledir ailelerimize karşı. ama kayınvaliden ve babannesi şapur şupur öper :) bazen keşke bende onlar gibi içten olabilsem diyorum. :) sende kocanı onların onu öptüğü gibi öp, atara atar hesabı :KK66: tepki verirse de üzüm üzüme baka baka kocacım dersin :)

Sizin yapmadığınız bir şeyleri başkaları yapıyorsa bu bu davranışın saçma olduğunu göstermez. Kabul etmek gerekir ki eşinizi sizin dışınızda da çok seven birileri var. Ve yine kabul etmek gerekir ki eşiniz sizin dışınızda da birilerini çok seviyor. Zaten eş ve aile, başkada kimseyle insan bu kadar içten olmaz. Rahat olun. germeyin kendinizi, iç huzurunuzu kaçırdığınızla kalırsınız.

yav lutfen herseyide kendinize dert etmeyin Allah askina. Ya kardesi o onun opebilir ne var bunda. sen abini yada ablani optugunde kocan soruyo mu sana niye optun diye. demekki aralarindaki bag cok farkli.

ayy öyle demeyin ama bırakın öpsün..
bende kardeşimi gördüğüm ilk yerde mıncıklar öperim :21:

kızlar mrb ...tuhafıma giden bir durum var..eşimin ailesine olan düşkünlüğünden bahsetmiştim.eşimin ailesinin kardeşlerini aşırı derecede girip çıkarken her seferinde öpmesi tuhafıma gidiyor bide öyle böyle öpmek değil sanki kırk yıl görüşmemişler ben mi tuhaf karşılıyorum bilemedim bişey deseniz

29 yasında 7 aylık evliyim bir abim 39 diğer abim 33 yasında ve bekarlar , birlikte zaman geçirdiğimizde onlara her fırsatta sarılıp öperim onlar benim canım nefesim onlara sarılmak kollarımın altında olmak bu dünyada bana en büyük hazine
dip not babama her gittiğimde abartısız 5-10 dakika babama sarılıp otururum boyna öperim :) bu durumda sana göre kocamım cinnet geçirmesi lazım ama kocam gayet mutlu bu durumdan

Kuzeni uzak akrabasi olsa neyse kardesten kiskanmak nedir ? Belki bi saat.belki 3 saat goruscekler sonrasi senin al opuyomusun kokluyomusun minciriyomusun ne yapiyisan yap.abi kardes arasina girersen sevilmeyen kotu olan sen olursun Haberin olsun.

neyin kafası bu. anne baba kardeş kandır candır. niçin geri durucaklarmış? ahlaksız bi durum mu var?

neyin kafası mı:))) güldürdün beni :)

anne, baba, kardeş candır evet ama benim babam nasıl ki eşimin yanında yanaklarımı ısıra ısıra sevmiyorsa popoma şaplak atmıyorsa aynı şeyi kayınvaldem de oğluna benim yanımda yapamaz. herşeyden önce bu saygısızlıktır. karşında 5 yaşındaki çocuğun yok artık yetişkin bir insan var. davranışların ve sevgi gösterilerinde bu yönde olmalı. ahlaksız değil ama saygısız bi durum..

X