• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben mi alınganım

:KK70:Bende gormustum bi kere tv de bu ayda evlenmeyin diye ustune basa basa soylenisti bi tane astrolog:KK53: Ben sadece genel ozelliklerine bakiyorum cogu kisininki tutuyor hatta tutmayan bir iki kisi gormusumdur:deli:
BEN yengeç,eşim terazi,sorsan asla anlaşamazlar derler mi e derler tabii...ama biz 4 yıl flört etik 2 yıl nişanlı kaldık,,,tamı tamına 3 yıl 3 aydırda evliyiz bin şükür rabbime..allah nazarlardan korusun öyle mutluyuz ki neler neler atlattık hala bebek te yok ama rabbim huzurumuzu mutluluğumuzu daim etsin neredeyse evlat eksikliğini hiç yaşşamıyorum

Başka insanlara karşı da mı böyle annesine kızkardeşine falan vardınız mı diye aramaz mı ilgilenmez mi?

BEN yengeç,eşim terazi,sorsan asla anlaşamazlar derler mi e derler tabii...ama biz 4 yıl flört etik 2 yıl nişanlı kaldık,,,tamı tamına 3 yıl 3 aydırda evliyiz bin şükür rabbime..allah nazarlardan korusun öyle mutluyuz ki neler neler atlattık hala bebek te yok ama rabbim huzurumuzu mutluluğumuzu daim etsin neredeyse evlat eksikliğini hiç yaşşamıyorum
Ne guzel maasallah mutlulugunuz daim olsun :) Ben fazla irdeliyorum galiba.Meslegi,huylari,boyu posu,ailesine tutumu,bi de burcu cikti.Her seye takiyorum bi gidisle yalniz ölcem

Aldatmıyor telefonu ortada demişsiniz önemli durumlarda ulaşamıyorum demişsiniz ya başka telefon kullanıyorsa her aldatanın telefonuna yansıyacak diye birşey yok uyanık olun derim
E devleti varsa bi bakın bakalım üzerine kayıtlı başka hat var mı
Denetlenmek istenmeyen erkek davranışları sergiliyor bence rahat olmak için

Ne guzel maasallah mutlulugunuz daim olsun :) Ben fazla irdeliyorum galiba.Meslegi,huylari,boyu posu,ailesine tutumu,bi de burcu cikti.Her seye takiyorum bi gidisle yalniz ölcem
allahım hakkımda enn hayırlısı neyse onu ver de,takılma o kadar,kimse eşimi bana yakıştırmaz yok zayıf yok keşke senin boyunda olmayaymış da daha uzun olsaymış...amma gelde benim gözümle bak şuna diyorum..allahım nasıl anlayışlı nasıl iyi bi eş yemin ederim anlatamam yaa...bak ben evlendim vajinismustum geçmiş konularımada bakarsan göreceksin,tam 9 ay sıfır ilişki,hiç olmadı psikolojik tedaviyle yendim ama eşim hep diyordu ben senin ruhunu sevmişim böyle şeyler aşkımıza engel olamaz diyordu,,

meslek konusunda da eşim öğretmen,ben lise..açıktan okuyorum lise son,,,eğitim seviyesi de asla sorun olmadı aramızda...çünkü çok kitap okurum kendimi geliştiriyorum...

allahım hakkımda enn hayırlısı neyse onu ver de,takılma o kadar,kimse eşimi bana yakıştırmaz yok zayıf yok keşke senin boyunda olmayaymış da daha uzun olsaymış...amma gelde benim gözümle bak şuna diyorum..allahım nasıl anlayışlı nasıl iyi bi eş yemin ederim anlatamam yaa...bak ben evlendim vajinismustum geçmiş konularımada bakarsan göreceksin,tam 9 ay sıfır ilişki,hiç olmadı psikolojik tedaviyle yendim ama eşim hep diyordu ben senin ruhunu sevmişim böyle şeyler aşkımıza engel olamaz diyordu,,
Ne guzel anlatmissin.İnsan boyle guzel seyler duyunca umutlaniyor.Benim ilk evliligim cok kotuydu aslinda ondan dolayi cok irdeliyorum.Bende vajinismustum ama hic umursamadi aglaya aglaya oldu her zaman.Allah herkesin karsisina hayirli kisileri cikarsin.Anlayissiz bi es cok zor

benim eşimde terazi,normal hayatta çoook rahattır,ne olursa olsun ben ahlar vahlarım üzülürüm ama o takmaz aslaa...ama söz konusu ben oldum mu sorumluluğunu bilir her işin arasından vakit yaratır illa benimle ya film izler ya sinemaya gidelim der ya yemeğe götürür,bana karşı sorumluluğunu bilir,,hepsi bir diil bence ya:KK76::KK76:
birlikte birşeyler yaparız.şu şehre gidelim desem itiraz etmez alır götürürgecenin 3ünde sıkıldım desem çıkar gezeriz.amabu konuyu aşamıyoruz
ah vah konusunda d aben üzülürüm o hallolur der ve mutlaka hallolur benim işimde de aksilik çıkar

eve gelince kapıda karşılar bazen birlikte birşeyler yaparız ya da çıkar gezeriz belki dediğiniz gibi birşey var ben göremiyorum
e öyleyse sende çok alınganlık yapıyorsun,evet %80 i sorun eşindeyse %20si senden kaynaklı olabilir,,evlilik farklı bişey ya,sorumluluk alınca öyle flört ve nişanlılıkta olduğu gibi almuyor..daha bi ağırlaşıyo insan...bütün konuların eşin üzerine yani demek istediğim birazcık oluruna bırak

Ya kendine cok fazla guveniyo ya da sana anlamadim ki..
Benim esimde neden bu kadar kiskanc diye kiziyorum hep. Iyi ki de kiskancmis.:işsiz:
eşime göre ben asla onu kıskandıracak birşey yapmam.bu konuda açıklaması bu. ben onu kıskandıracak birşey yapmam kendmi tehlikeye atmam başımın çaresine bakarım ona göre böyle

e öyleyse sende çok alınganlık yapıyorsun,evet %80 i sorun eşindeyse %20si senden kaynaklı olabilir,,evlilik farklı bişey ya,sorumluluk alınca öyle flört ve nişanlılıkta olduğu gibi almuyor..daha bi ağırlaşıyo insan...bütün konuların eşin üzerine yani demek istediğim birazcık oluruna bırak
oluruna da bıraktım.ama bu haberleşme konusunda bir gelişme yok.mutlaka hata tek taraflı değil.ama ben evdeki karşılama vs ile akşameve geç dönmedeki merak olayını bir tutamıyorum.birkez eve geldiğim saatten 3 4 saat sonra eve geldim acil toplantıolmuştu. bilerek aramadım acaba dedim arar mı.inanın hiç aramadı .eve geldim hoşgeldin dedi ben şok oldum

birlikte birşeyler yaparız.şu şehre gidelim desem itiraz etmez alır götürürgecenin 3ünde sıkıldım desem çıkar gezeriz.amabu konuyu aşamıyoruz
ah vah konusunda d aben üzülürüm o hallolur der ve mutlaka hallolur benim işimde de aksilik çıkar
eee daha ne istiyorsun:confused:

yolculuk durumu varsa sık sık arar annesi ve kardeşlerini.
normal zamanlarda sık aramaz

yanine bileyim insan galiba eve geç geleceğindeeşini aradığında ulaşmak istiyor. ya da hastaysa eşi işteyken birkere rasın istiyorr.10kere aramışsam bile geri dönmez düşünün
İlk mesajında yazdığına göre indin mi bindin mi diye seni aramıyormuş ama annesini kardeşini arıyor
10 kere arıyorsun geri dönmüyor önemli durumlarda ulaşılamıyor bilemiyorum

Back