• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben mi alınganım

ben de ne düşüneceğimi şaştım. yan yanayken çok sevgi dolu.ama evin kapısından çıktığım anda yalnızım
Acaba sizi cok mu guclu buluyor, hani mesela erkek gibi kadinlar vardir( burdaki erkek gibi kelimesi cesaretli korkusuz yolda izde uyanik olan vs anlaminda) o yuzden mi akli kalmiyor acaba diycem ama ne olursa olsun ya. Insanin akli kalir ki hersekilde. Ben bile erkek arkadasim yarim saatlik yola gittiginde donunce bana haber ver diyorum. Merak ediyorum cunku. Esindeki bu rahatliga anlam veremedim.

e öyleyse sana aşırı derecede güveniyor...başka bişey arama altında...
oluruna da bıraktım.ama bu haberleşme konusunda bir gelişme yok.mutlaka hata tek taraflı değil.ama ben evdeki karşılama vs ile akşameve geç dönmedeki merak olayını bir tutamıyorum.birkez eve geldiğim saatten 3 4 saat sonra eve geldim acil toplantıolmuştu. bilerek aramadım acaba dedim arar mı.inanın hiç aramadı .eve geldim hoşgeldin dedi ben şok oldum

oluruna da bıraktım.ama bu haberleşme konusunda bir gelişme yok.mutlaka hata tek taraflı değil.ama ben evdeki karşılama vs ile akşameve geç dönmedeki merak olayını bir tutamıyorum.birkez eve geldiğim saatten 3 4 saat sonra eve geldim acil toplantıolmuştu. bilerek aramadım acaba dedim arar mı.inanın hiç aramadı .eve geldim hoşgeldin dedi ben şok oldum

Pes yani. Bu kadar umarsizlik pes! Bu kadin oldu mu kaldi mi insan bi arar ya. Bir de su da dikkatimi cekti. Sizin aramalariniza da donmuyomus. Bilmiyorum ben okurken bile bu adama guvenmedim.

Hayır siz alıngan değilsiniz gayet normal istekleri olan bir kadınsınız.
Eşiniz anormal .Bu kadar bireysel yaşamayı seviyorsa hayatına birini dahil etmemeliydi o zaman yalnız yaşamını sürdürmeli ve yalnız ölmeliydi.
Böyle insanların evlenmesi anlamsız bana göre.
Ayrıca gün içinde canım sıkılır ararım kocamı bu ne bir kez iki kez muhabbeti bile saçma yani .

eşime göre ben asla onu kıskandıracak birşey yapmam.bu konuda açıklaması bu. ben onu kıskandıracak birşey yapmam kendmi tehlikeye atmam başımın çaresine bakarım ona göre böyle
Dunya hali. Esine gore Kendini tehlikeye atmayacak olman tehlikeli bi durumda olmayacagin anlamina gelmez. Fazla vurdumduymaz.

Kocanız çalışmanızı istiyor mu yoksa içten içe bir gönülsüzlüğü var mı? Bir de sizi hiç kıskanır mı?

Bizimki de tam zıttı. Aşırı endişe ediyor evin önündeki bakkala giderken bile haber vermek zorundayım yoksa cıngar çıkar. Ayarını tutturan erkek var mı ya?

evlenmeden once de boylemıydı? benım eskı den hayatımda boyle bırı vardı ve hemen postaladım. hıc gelemem boyle vurdumduymazlıga. degıl sevgılım kocam bıle olamaz boyle tipler

Bu da cok yipratir ama bu arkadasinkinden daha iyi en azindan
Zaman zaman tepemi attırmıyor degil... ama hic degilse kalbimi kırmıyor. Kiskanclıktan falan da degil hani. Gercekten benim icin asiri gereksiz endiseleniyor. Fazla kizamiyorum cok seker oluyor ama arada sıkıyor iste. :)

Zaman zaman tepemi attırmıyor degil... ama hic degilse kalbimi kırmıyor. Kiskanclıktan falan da degil hani. Gercekten benim icin asiri gereksiz endiseleniyor. Fazla kizamiyorum cok seker oluyor ama arada sıkıyor iste. :)
Kalbini de kirmiyorsa ne tatli iste :) Bazi asiri karisan adamlar kadinin burnundan getirip bi de hakliymis gibi kavga cikartabiliyor

Kalbini de kirmiyorsa ne tatli iste :) Bazi asiri karisan adamlar kadinin burnundan getirip bi de hakliymis gibi kavga cikartabiliyor

Cok sukur bu konularda fazla derdim yok kocamla. Ama hic kalbimi kırmıyor da diyemem daha farklı sorunlarımız var bizim mesela su an konusmuyoruz. Moralim yerlerde. Konu acicam zaten bilgisayara geceyim de. buyuk sıkıntıdayım ne yapacagimi sasirdim.

Hadi gün içinde aramıyo falan onu hoş görelimde insan şehir dışındayken falan merak etmezmi yaa.hayatıma giren hiç kimse bu kadar relax olmadı o yüzden çok yadırgadım :deli:

Arkadaşlar gerçekten anlayamadığım bir konu var. eşimle yaklaşık 3yıldır evliyiz.birgün kavgalı bir gün barışık gidiyoruz. onun bireyselliği benim biraz olsun birlikte yaşama isteğim bizi mahvediyor.
Mesela işteyken tüm gün boyu bir kere eşimle mesajlaşmak ya da konuşmak bana normal geliyordu.(ki telefonda uzun konuşmam)İnsan eşini gün boyu bir kere aramak istemez mi.Bunu istediğim ve onu günde bir kere aradığım için eşim o kadar üstüme geldi ki ben yanlış yaptığımı düşündüm.Zaten akşam görüşecez ne gerek var gündüz konuşmaya diyerek üste çıktı.İyi dedim adam istemiyor neden ısrar edeyim.Acil durumlarda aradığımda da zaten asla eşime ulaşamadım.Arabam bozuldu yolda kaldım aradım ulaşamadım,işyerinde çok kötü birgün geçirdim aradım ulaşamadım.eve 4 saat geç gelsem bir mesaj atar en fazla cevap yazsam da cevap yazmaz.Asla merak etmez işin vardır diye düşündüm der ki ikimizinde çıkış saati belli telefona bakamama gibi bir durumumuz da yok.Bazen çıkışta toplantım olur günü bellidir
Hatta bir hafta ayrı kaldığımız olur.indin mi ulaştın mı asla sormaz.eskiden ben arayıp indim diyordum arayıp nasılsın diyordum.aramayı bıraktım.şehir dışındayken günde sadece bir kere arar o kadar.Şehir dışına çıkan eşimse asla ben indim ya da dönüyorum şu saatte vs hiç aramaz.Hatta o kadar ki ikimizde şehir dışındaydık gece 1de inmiştim uçaktan.servisle bir yere kadar gelip taksiye binmem gerekiyordu.aradı indin mi dedi bu kadar.eve gidince haber ver vs hiçbiri yok.eve nasıl gittim taksi buldum mu yolda birşey oldu mu hiçbiri yok.
acaba ben mi abartıyorum.fazla ilgimi bekliyorum.bu durumda bir anormallik mi var
bence eşin evli olduğunu unutmuş , bu bir çeşit sorumsuzluktur günde on kez aranmaya sürekli bıç bıç takılmaya bende karşıyım ama insan merak eder, bir hal hatır sorar, eş dediğin zor anında yanında yoksa niye evlenilir ki????

Acaba sizi cok mu guclu buluyor, hani mesela erkek gibi kadinlar vardir( burdaki erkek gibi kelimesi cesaretli korkusuz yolda izde uyanik olan vs anlaminda) o yuzden mi akli kalmiyor acaba diycem ama ne olursa olsun ya. Insanin akli kalir ki hersekilde. Ben bile erkek arkadasim yarim saatlik yola gittiginde donunce bana haber ver diyorum. Merak ediyorum cunku. Esindeki bu rahatliga anlam veremedim.
başımın çaresine bakabileceğimi düşünüyor.bende anlam veremiyorum

Back