ben mi alınganım

bence hiç abartmiyorsunuz.istediğiniz sin derece makul ve olağan şeyler.
ben 9 yıllık evliyim günde hic sormasam 2 kere nasilsin diye sorarım.esimde ayni sekilde.gezmeye çıkıyorum evde degilim haberin olsun diye mesaj atarım mesala.dönünce haber ver der.hiç de ütopik değil bana göre.
bazen aklima gelen biseyleri anlatmak icin ararim birine sinirlenince felan o zaman aksam konusalim yada musait değilim sonra arayım der.bak o biraz ütopik olabilir:)
esinizle konuşun.size özel bir davranış oldugunu sanmıyorum.bu konuda rahat bir insandır.belki ailede öyle görmüştür bilemiyorum.he bazisida telefonla görüşmekten pek hoşlanmaz belki oyledir.
en kisa zamanda orta yolu bulur umarım eşiniz

inanın bu konuda çok şanslısınız.zaten arasa uzun konuşmam ama ne bileyim insan galiba merak edilmeki stiyor

üzüldüm canm.Bilerek yapması daha garip.İnşallah fark eder hatasını

Beni böyle kabul ettin diyebilir. Sonuçta o değişmemiş, siz yeni fark ediyorsunuz durumu... Bence dediğim gibi net ve öz bir şekilde konuşmalısınız. İmalarla uğraşmayın, üç yıl olmuş evlendiğiniz, liseli sevgili değilsiniz ki. Bir şekilde orta yolu bulmalı, bu deveyi gütmelisiniz...

o zaman sen başka bir şeyden mi şüphe ediyorsun ?

nişanlıyken benim evim merkezde olduğuiçin sıkıntı yaşamıyordum.birde buşekilde gece gelmedurumum olmuyordu.defalarca söyledim ama bilmiyorum

insan birini durup dururken önemsemezlik etmez. başka birşey var belli ki .ya sen göremiyorsun yada anlatmıyorsun..

Tam tahmin ettigim gibi.İki terazi erkegi tanidim bu kadar mi gevsek olunur ya sozde beni cok begendiler ciddi dusunuyorlardi bende sans vermistim ikisine de.Ama gevseklik,vurdumduymazliklari benim gibi kipir kipir kadinin enerjisini emdi.
benim eşimde terazi,normal hayatta çoook rahattır,ne olursa olsun ben ahlar vahlarım üzülürüm ama o takmaz aslaa...ama söz konusu ben oldum mu sorumluluğunu bilir her işin arasından vakit yaratır illa benimle ya film izler ya sinemaya gidelim der ya yemeğe götürür,bana karşı sorumluluğunu bilir,,hepsi bir diil bence ya

Yok vakit ayirma meselesi degil vakit ayirmislardi ama cok miymiydilar ve vurdumduymaz ikisi de ayniydi o yuzden korkmustum.Tabi ki herkes ayni degil esinizle mutluluklar:)

Eşin çok relax başına gelecekleri hesaba katmıyo sanırım dünyanın bin bir türlü hali var ne kadar düşüncesiz

Yok vakit ayirma meselesi degil vakit ayirmislardi ama cok miymiydilar ve vurdumduymaz ikisi de ayniydi o yuzden korkmustum.Tabi ki herkes ayni degil esinizle mutluluklar:)
sağol :) e tabi yükseleni de önemli burçlara pek inanmam açıkçası ya karakter meselesi,,,hiç unutmam abdullah gülün kızı evlendiğinde tv lerde tüm burç yorumlayanlar demişti ki ya şu şu burçlar anlaşamaz özellikle o kızın burcu bu ay evlenmemeliydi bi iki aya kalmaz boşanırlar :))) ne gülmüştüm ya kadın nerdeyse 10 yılı dolacak evli

Ya kendine cok fazla guveniyo ya da sana anlamadim ki..
Benim esimde neden bu kadar kiskanc diye kiziyorum hep. Iyi ki de kiskancmis.

Bende gormustum bi kere tv de bu ayda evlenmeyin diye ustune basa basa soylenisti bi tane astrolog Ben sadece genel ozelliklerine bakiyorum cogu kisininki tutuyor hatta tutmayan bir iki kisi gormusumdur

Sanırım karakteri böyle ama buna alışmak zor . Ben bazen çok üzülsem de artık düşünmemeye çalışıyorum . Umarım sizin ki bir an evvel düzelir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…