- 8 Ekim 2010
- 847
- 177
- 323
- 37
- Konu Sahibi siyahbeyazbilgisayar
-
inanın bu konuda çok şanslısınız.zaten arasa uzun konuşmam ama ne bileyim insan galiba merak edilmeki stiyorbence hiç abartmiyorsunuz.istediğiniz sin derece makul ve olağan şeyler.
ben 9 yıllık evliyim günde hic sormasam 2 kere nasilsin diye sorarım.esimde ayni sekilde.gezmeye çıkıyorum evde degilim haberin olsun diye mesaj atarım mesala.dönünce haber ver der.hiç de ütopik değil bana göre.
bazen aklima gelen biseyleri anlatmak icin ararim birine sinirlenince felan o zaman aksam konusalim yada musait değilim sonra arayım der.bak o biraz ütopik olabilir:)
esinizle konuşun.size özel bir davranış oldugunu sanmıyorum.bu konuda rahat bir insandır.belki ailede öyle görmüştür bilemiyorum.he bazisida telefonla görüşmekten pek hoşlanmaz belki oyledir.
en kisa zamanda orta yolu bulur umarım eşiniz
ona göre evet ben güçlüyüm.ayrıca başıma kötü ne gelebilirki.ama mesela akşam eve gelirken arabayla gitmemişsem çok korktuğumu bilir.Karanlıkta o kadar çok korkarım ki kabuslar görürürm o derecede
bu taksi meselesini açtığımda da duyacağım cevabı biliyorum.koca kadınsın ne var bunda.umarım düzelirüzüldüm canm.Bilerek yapması daha garip.İnşallah fark eder hatasını
Beni böyle kabul ettin diyebilir. Sonuçta o değişmemiş, siz yeni fark ediyorsunuz durumu... Bence dediğim gibi net ve öz bir şekilde konuşmalısınız. İmalarla uğraşmayın, üç yıl olmuş evlendiğiniz, liseli sevgili değilsiniz ki. Bir şekilde orta yolu bulmalı, bu deveyi gütmelisiniz...bence değişmedi başta da böyleydi.bu durum sık yaşanmadığı için ben fark etmemiştim.birde aynı şehirdeysek gelir alır.öncesinde deçokşehirdışı ziyaretimiz olmuyordu ve aynı şirkette olunca birbirimize ulaşıyorduk.bence ben anlamadım en başta
o zaman sen başka bir şeyden mi şüphe ediyorsun ?aslında lafı dolandırdığımı düşünmüyorum.açıkça kaçkere dedim belki ölüyorum neden açmıyorsun diye.duymadım görmedim vs.uzun bir süredir o aramadan aramıyorum hiç rahatsız değil
nişanlıyken benim evim merkezde olduğuiçin sıkıntı yaşamıyordum.birde buşekilde gece gelmedurumum olmuyordu.defalarca söyledim ama bilmiyorumBeni böyle kabul ettin diyebilir. Sonuçta o değişmemiş, siz yeni fark ediyorsunuz durumu... Bence dediğim gibi net ve öz bir şekilde konuşmalısınız. İmalarla uğraşmayın, üç yıl olmuş evlendiğiniz, liseli sevgili değilsiniz ki. Bir şekilde orta yolu bulmalı, bu deveyi gütmelisiniz...
aldatma gibi bir durumu yok bunu biliyorum.telefonu ortadadır herkes birbirinin şifresini bilir. bence beni umursamıyor başına birşey gelmez gelirse de napalım modunda.önemsiz gördüğü için de arama sorma merak etme gereği duymuyoro zaman sen başka bir şeyden mi şüphe ediyorsun ?
teraziEsinin burcu ne acaba merak ettim
insan birini durup dururken önemsemezlik etmez. başka birşey var belli ki .ya sen göremiyorsun yada anlatmıyorsun..aldatma gibi bir durumu yok bunu biliyorum.telefonu ortadadır herkes birbirinin şifresini bilir. bence beni umursamıyor başına birşey gelmez gelirse de napalım modunda.önemsiz gördüğü için de arama sorma merak etme gereği duymuyor
Tam tahmin ettigim gibi.İki terazi erkegi tanidim bu kadar mi gevsek olunur ya sozde beni cok begendiler ciddi dusunuyorlardi bende sans vermistim ikisine de.Ama gevseklik,vurdumduymazliklari benim gibi kipir kipir kadinin enerjisini emdi.terazi
benim eşimde terazi,normal hayatta çoook rahattır,ne olursa olsun ben ahlar vahlarım üzülürüm ama o takmaz aslaa...ama söz konusu ben oldum mu sorumluluğunu bilir her işin arasından vakit yaratır illa benimle ya film izler ya sinemaya gidelim der ya yemeğe götürür,bana karşı sorumluluğunu bilir,,hepsi bir diil bence yaTam tahmin ettigim gibi.İki terazi erkegi tanidim bu kadar mi gevsek olunur ya sozde beni cok begendiler ciddi dusunuyorlardi bende sans vermistim ikisine de.Ama gevseklik,vurdumduymazliklari benim gibi kipir kipir kadinin enerjisini emdi.
Yok vakit ayirma meselesi degil vakit ayirmislardi ama cok miymiydilar ve vurdumduymaz ikisi de ayniydi o yuzden korkmustum.Tabi ki herkes ayni degil esinizle mutluluklar:)benim eşimde terazi,normal hayatta çoook rahattır,ne olursa olsun ben ahlar vahlarım üzülürüm ama o takmaz aslaa...ama söz konusu ben oldum mu sorumluluğunu bilir her işin arasından vakit yaratır illa benimle ya film izler ya sinemaya gidelim der ya yemeğe götürür,bana karşı sorumluluğunu bilir,,hepsi bir diil bence ya
sağol :) e tabi yükseleni de önemliYok vakit ayirma meselesi degil vakit ayirmislardi ama cok miymiydilar ve vurdumduymaz ikisi de ayniydi o yuzden korkmustum.Tabi ki herkes ayni degil esinizle mutluluklar:)
sağol :) e tabi yükseleni de önemliburçlara pek inanmam açıkçası ya karakter meselesi,,,hiç unutmam abdullah gülün kızı evlendiğinde tv lerde tüm burç yorumlayanlar demişti ki ya şu şu burçlar anlaşamaz özellikle o kızın burcu bu ay evlenmemeliydi bi iki aya kalmaz boşanırlar :))) ne gülmüştüm ya kadın nerdeyse 10 yılı dolacak evli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?