Ben mi alindim yoksa hakli yere mi biraz takildim

Kimse icin istemediginiz kimseyle gorusmeyin. Bakin bu msj bile celiski iceriyor. Esim icin gorusuyorum diyorsunuz, sonra aslinda severim kadini diyorsunuz. Bir cizginiz, durusunuz olsun. Ben mesela baskalarinin arkasindan falan konusmasina takilmam, bunu da dert edip lafini yapmam

Son düzenleme:
Ben yine de yanlis anlamisizdir belki diye diye hareket ediyorum,dedigim gibi ek fikirleri almak istedim yorumunuz ama kendimi dedaha iyi sorgulamama yardimci oldu,tesekkurler

Ya evet kendimle biraz celisiyorum haklisiniz bunu bende farkettim bence biraz fazla ince dusunuyor ve yanlis anlmaya meyilli hale gelmisim o cocuk konusunda sonra...Iste bunlari duymam lazimdi

Ben son olayda alınacak bir şey göremedim. Görüşmek istemese eşiniz hastayız deyince sizi çağırmazdı zaten

Alınganlık yapacak kadar demeyelim de temkinli ve mesafeli davranacak kadar garip hareketler. Hisler çoğunlukla şaşırtmaz. Bana göre de bu hikayede en garipi sizi değil eşinizi araması. Önce çift olarak çağırmaya karar verdilerse onun eşi eşinizi arayabilirdi. Sonrasında dilerse kendi özelden sizi arardı ya da yazardı.

Ayrıca "aman bunu mu dert ediyorsun"cu arkadaşlar sizi hiç anlamıyorum vallahi. Herkes aile kaosu konusu mu açsın illa. Arada hepimiz hayatın içinden böyle şeyleri kafamıza takıyoruz. Reelde bu konuyu herhangi birine açamıyorsun, burada fikir alıyoruz işte. Buraya yazılan her konu yüzünden yatak döşek dert sahibi olmuyoruz yani, bilin istedim

Tamamen boş bi alınganlık ya, nelere takılmışsınız? Normalde tele yapışık yaşar yarım saat cevap vermedi nedir ya... biraz büyüseniz mi artık?

Allahim lutfen dobra anne gibi kafasinda binbir şey dönen bir olaya ilk olumsuz yanından bakan insanları benden uzak tut. Deliyim ben biliyorsun fark edersem çıldırırım

Alınacak bir şey göremedim ben ya, yani ilk olayda kadın dedirtmiştir düye aklıma bile gelmezdi sanırım. İkincisinde yarım saat için böyle düşünmeniz ilginç yani, 30 dakika daha pozitif bakın bence

Resmen öküzün altında buzağı arıyorsunuz.

Kadın zaten gelin diye Çağırmak için neden kocanızı arıyor da sizi aramıyor ki.? Bu kadar ince düşünen biri olarak kötü olamazsınız, hissiniz varsa doğrudur.İçinizin rahat olmadığı kimseyle fazla görüşmeyin.Merhaba, merhaba..yeter.

Bence sadece bu olaylar değil de siz daha başka başka şeylere de dolup son olayı anlattınız. Eğer böyleyse anlarım yoksa bu yazdıklarıniz onemli şeyler degil.
Özellikle ortamda olmayan birine atıp tutup yüzüne canım cicim olan insansa gerçekten zaten uzak durma sebebidir. İnsan net olmalı.

Aşırı boş yere alınıyorsunuz kesinlikle ve kendi kendinize olay yaratıyorsunuz. Gerçek dobralık bu değil. İlk konuda belki çocuğun ablası kendi kendine öyle bir ablalık otoritesi kurmak istemiştir. İlla annelerinin birşey söylemesine gerek yok. 5 yaş kendi kendine mantık kurulabilecek birşey. Belki kardeşini kıskandı vs. Hemen niye anneye bağlayıp bir de çocukları bu işe karıştırması çok yanlış tavrına girdiniz ki kadının zaten sizinle bir küslüğü yokmuş çocukları karıştırmayacak şekilde.

İkinci olayda normalde daha sık telefonunda vakit geçiriyor olabilir ama sevdiği bir insan gelince onunla sohbete dalmıştır, telefonu ile ilgilenmek yerine. Sizi istemese zaten eşiniz ve çocuklar gelemeyeceği halde sizi ayrıca çağırmaz. Yazık o kadar hazırlanmış tatlınızı yapmışsınız gitmemişsiniz sonra. Bilmiyorum zor bence siz olmak böyle herşeyden nem kaparsanız hayatı zorlaştırırsınız kendinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…