Arkadaşlar size fikir danısmak istiyorum yanlış mı düşünüyorum yoksa haklımıyım bilmiyorum. Eşim yegenine cok düşkün küçük bir bebek daha 2 yasında bende onu çok seviyorum gercekten . Biz yeni evlendik ve maddi durumumuz da pek iyi sayılmaz borclarımız var kredimiz var onları ödüyoruz . Eşim cok ilgilidir beni cok sever sayar ama 2 gun once eksiye duştuk harcamalarımıza dikkat edelim diyip 2 gün sonra yegenine 1 milyarlık dogum gunu hediyesi alan insan . Esim normalde de cocukları cok sever cocuklarda onu sever ama biraz abartıyor . Ben Şuan calısmıyorum ama eşimin verdigi paralardan kenara koyuyorum ilerde cocugumuz için birikim yapmaya çalışıyorum . Bilmiyorum küçücük bebegi kıskanacak degilim ama bizim kendi bebegimiz icin agzından bişey duymuyorum anca ben dersem . Kayınvalidem ve görümcemler bize yakın oturuyor yemekten sonra ben bi annemi goreyım geleyim dedi kucagında yiyeniyle geldi bende sevdim falan sonra bırakmaya gitti geldi 15 20 dk sonra nerde kaldın dedim bırakmadı Ecrin diyor . Dedim kendi cocugun olunca nolcak dedim bilmiyorum diyor bi kafasını oksayıp sonra ecrini sevmeye mi kosucaksın dedim sakayla karışık ama bozuldu sanırım bi tartışma yasanmadı ama sonra da uyudu