Ben mi abartıyorum?

Benim çevremde de vardı böyle bir tip. "Ay indirimde bile 200 TL'nin altına inen ürünü almayacaksın, ayy kaliteli giyineceksin pahalıya alacaksın. " Ezberlediği birkaç markayı söyler dururdu. Sonradan farkettim ki bu kişi hayatı boyunca hep ezik hissetmiş. Ailesi erkek çocukları olsun diye ha bire çocuk sahibi olmuş. Bu şahıs da evdeki 3. kız çocuğu olduğu için hep ötelenmiş, sevilmediği hissettirilmiş. Doğru düzgün kıyafet alınmamış, bakım görmemiş. 30 yaşına yakın AVM'de bir giyim mağazasında çalışmaya başlayınca biraz gözü açılmış. Parası olanların harcadığı parayı gördükçe hırs yapmış. Kendini böyle değerli hissetmeye çalışmış.

Arkadaşınızın da psikolojik bir geçmişi olabilir.

Hahooo yasi gelmis gecmis ama hala ergenlikten cikmamis. Hic kulas asma. Dinleme bile

Sizi kıskanıyor. Para konusunda kompleksli biri.
Benim teyzemde öyle. Her konusu maddiyattır, sürekli altın hesabından bahseder, takılarını göstermeye çalışır. Kızı da öyle,üzerindeki bir deri ceketi beğensen “yiaaa bershkadan 300 liraya aldığğmm.” Der. Küçükken çok zorluk geçmişler, evlerine 3 4 defa icra gelmiş hatta anne babam çok yardım etmiş onlara. En son bu maddiyat ve küçümsemeye çalışmasından dolayı tartıştım artık görüşmüyoruz. Sizde laf sokarak cevabını verin ama bence sallamayın takmaya değecek insanlar değiller.

Ahahaha ablam sende başka dert yok galiba, aman diyelim olmasın da. Can sıkmaya değer mi sence? Kadın kendince konuşuyor zaten yaşı da büyük boşver aranızda kuşak farkı var. Çok eskiden seneler seneler önce benim de yengem anneme laf arasında klima taktırdık, lüksleştik artık demişti anneme koymuştu sonra klima yaygınlaştı, bazı evler için elzem oldu, bugüne dek klima gerektirecek kadar sıcak evde oturmadık denk gelmedi taaa ki bu yaza kadar. Taşındık ve yeni ev çok sıcak olunca dayanamadık aldık. Yani her şeye marka diye para verilmez bazen gerçekten ihtiyaçtır. Bu ablaya bi roman şarkısı var kaliteeee kalite, markaaa marka diye onu aç oynasın ya da şey de olur, para bizde şöhret bizde sizde ne var haydi söyle şarkısı

Sonradan gormeler devamlı paradan konuşur.Buna mani olamazlar.Hep vardiysa o varlık onlar için bu durum normaldir belirtmek vurgulamak gereği duymazlar.Olay bu kadar basittir.
Haklısınız
Ahh ahh neler demek istiyorum da işte ofis şirket kuralları falan gülüp geçiyorum artık ama acaba bana mı öyle geliyor diye sizlerin fikirlerini almak istedim, haksız değilmişim. Daha neler neler var Bi bilseniz.

Böyle ınsanlar o kadar çokkı boşver

Aynen herkese bir kulp bulur. Kompleksli, en yüksekte kendini görüyor
O abiniz çoookk haklı, kaç kişi gördüm böyle, ama arkadaşım Bi şekilde kendisinin benden üstte olduğunu kanıtlamaya çalışıyor. Gerçekten kıskansam onun istediği gibi neyse, ama hiç bişey hissetmiyorum o zaman da karşımdaki komik geliyor bana. Kendi yaşıtlarımı yine anlarım ya, keşke çalıştığım kişi feyz aldığım bir kişi olsaydı. Çok keyifle çalışırdım o zaman. Sanıyorum biraz hassas dönemdeyim
Hehe doğru
Bu bir kıskançlık canım.. senin gençliğin var bunun farkında sana tek göstereceği seyi parası.. hiç takma boşver konussun dursun sıkılınca kalk konuyu değiştir..
Kıskançlığını etraftakilet de söylüyor
Çok kompleksli, ailesini örnek verir hep ama kendisini hiç örnek vermez
Muhtemelen o da öyle
Hahooo yasi gelmis gecmis ama hala ergenlikten cikmamis. Hic kulas asma. Dinleme bile
Daha neleri var Bi bilsen
Etrafımdakiler de diyor seni kıskanıyor diye, jerşeyimi inceliyor bu da yorucu
Dert iste sıralayauım kuzum daha neler var da düşünmek istemiyorum..
Arkadaşım da öyle işte, en ufak şeyi lüks sanarsın oysa çok normal şeyler
Ah ablam kazik kadar olmusun da adam olamamisin
Pardon bana mı dediniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…