- Konu Sahibi KuzeyinGelini
-
bu ilk yazdıklarınızla çok başka bir olay..öncelikle çok çok geçmiş olsun.Allah acil şifa versin.ama senin yaptığın hesaba göre yorum yaptık bundada bir yanlış olduğunu düşünmüyorum.bebeğin için gerçekten üzüldümYokluğumda Cok şey olmus
Ama keske siz bunlari yazarken ben oglumun tedavisi icin hastanede olmasaydım
Giden para olsun
Saglik herseyden onemli
Kimileri hesap yapıyorum sanmış
Ben anmeyim
Bebeğime yaptigim masrafi nasil hesaplarım
Amacım bebegime gereksiz besinler vermemekti
Çevremde her kafadan bir ses çıkıyor
Burada olanlar bilgi seviyesi yüksek olanlar
O yuzden fikir almak istedim
Bebegim icin dua edin
3 kez 20ser dakika hava verildi
Sesi gitti
Öksürük kesik kesik
Ates var
Ağlıyor
Yemiyor
Emmiyor
Nefes alamadığı icin uyumakta zorlanıyor
Salgın varmış
Sabah doktorumuza gittik sorun yoktu
Gece fenalasti
Nobetci doktora gittik.
Offf
Anne olmak Cok zor
O agladi
Ben kahroldum
O agladi
Ben agladim...
arkadaslar konuyu açan arkadasla doğumumuz 2 gun arayla ve benımde 7 buçuk aylık bir kızım var sımdı lütfen yanlıs anlasılmasın ama öyle bir empoze edıyosunuzkı bazen bırı konu açmaya görsün oat dıye yorum yapıyosunuz anlamadığınız yeri sormak yerıne gereksız yorum yapıyosunuz arkadasın bırı demıskı hiç düsünmedım bebeğımın bütçesıne ne kadar harcadığımı hesaplamayı arkadaslar sımdı resmen su ima edılmeye calısılmıs biz hesaplıyoruzda bize fazlamı gelıyor harcadığımız ınanıyorum yaaa resmen yorumlarda bu ima edılmıs kusurbakmayın ama bende aylık 60 70 tl eyı buluyo valla ben arkadastan önce hesaplamıstım zaten neden hesaplamımkı neden bılmıyeyım bütçemi hayır bir tek eşim çalışıyo valla her ay kızıma gıysı almıyorum ama 2 3 ayda bir muhakkak alırım ılk cocuk malum ınsan heveslı oluyo ki onuda azalttım evın bütçesı bendedeir ve aylık harcamalarımı muhakkak bılırım kızımında ne kadar harcaması var bılırım anlamadım arkadaslar bu benim kötü anne hatta bizlerin kötü anne olduğunumu gösterıyo insan konu açmaya korkuyo artık resmen sımdı yorum yapan arkadaslardan alıntılar var bakalım ne demek ıstemısler pesss
yorumlar=dr ların verdiği beslenme listelerine göre besliyorsunuz, hala ne diye çeteresini tutuyorsunuz anlamadım.
Yorum 2niye bu kadar kuruşu kuruşuna çetelesini tuttunuz anlamadım. Zaten herşey onlar için değil mi?
Millet olarak ne kadar piskolejimiz düzgün dakıkada saldırıya gecıverıyoruz yazılarımızı sonradan bır kac kez okuyunca anlar dıye dusunuyorum
suru pisikolojiside bu olsa gerek biri elestirdiler diye elstirince digerleride hurra ayni mesajdan devam ediyo sanki
yaaa sormus cevap verdik siz de olemisiniz deyince yok ben ole degilimde nasil oldugumuda yazamam mi diyecegim sormus kadin cevabin konusu bu zaten elbette ben sole bole besliyom deyip deneyimimi anlatacagim BUNUN IYILIK KOTULUKLE NE ILGISI VAR
HEEE SUDA VAR ANNEW SUTU ALAMAYANLAR ELBETTE COK MASRAF EDECEK KACINILMAZ ONLARA SOZUM YOK AMA ZAMAN DEGISTI DIYE GELNEKSEL BESLENMEDEN SAPMAYALIM ANNELERINIZE bi soarun sizi nasil beslemisler
arkadaslar konuyu açan arkadasla doğumumuz 2 gun arayla ve benımde 7 buçuk aylık bir kızım var sımdı lütfen yanlıs anlasılmasın ama öyle bir empoze edıyosunuzkı bazen bırı konu açmaya görsün oat dıye yorum yapıyosunuz anlamadığınız yeri sormak yerıne gereksız yorum yapıyosunuz arkadasın bırı demıskı hiç düsünmedım bebeğımın bütçesıne ne kadar harcadığımı hesaplamayı arkadaslar sımdı resmen su ima edılmeye calısılmıs biz hesaplıyoruzda bize fazlamı gelıyor harcadığımız ınanıyorum yaaa resmen yorumlarda bu ima edılmıs kusurbakmayın ama bende aylık 60 70 tl eyı buluyo valla ben arkadastan önce hesaplamıstım zaten neden hesaplamımkı neden bılmıyeyım bütçemi hayır bir tek eşim çalışıyo valla her ay kızıma gıysı almıyorum ama 2 3 ayda bir muhakkak alırım ılk cocuk malum ınsan heveslı oluyo ki onuda azalttım evın bütçesı bendedeir ve aylık harcamalarımı muhakkak bılırım kızımında ne kadar harcaması var bılırım anlamadım arkadaslar bu benim kötü anne hatta bizlerin kötü anne olduğunumu gösterıyo insan konu açmaya korkuyo artık resmen sımdı yorum yapan arkadaslardan alıntılar var bakalım ne demek ıstemısler pesss
yorumlar=Dr ların verdiği beslenme listelerine göre besliyorsunuz, hala ne diye çeteresini tutuyorsunuz anlamadım.yorum 2niye bu kadar kuruşu kuruşuna çetelesini tuttunuz anlamadım. zaten herşey onlar için değil mi?
millet olarak ne kadar piskolejimiz düzgün dakıkada saldırıya gecıverıyoruz yazılarımızı sonradan bır kac kez okuyunca anlar dıye dusunuyorum
canım aslında tam olarak ne demek ıstedığınıde anlamadım ama bişeyı söylemek var söylemek var tabıkı sorulara cevap verılırde yukarda alıntı yaptığım gıbı deyıl dimi
Kusura bakmayın da nasıl cevap vereceğimi size soracak d
eğilim :19
sen ıyımısın ya bu ne saldırı bır kendıne gelırmısın senın piskolejın zaten apacık ortada bıraz terbıyelı olurmusun kımsenın ne nasıl yorum yaptığı benı ılgılendırmez senın sevıyen bellı zaten hala aynı seyı söyluyosun hesap yapmak butcemı bılmek yavrumun canımın kanıma kendı parcama fazla harcadığımı dusunduğumu ima etmez asla kendıne gel ıstersen ama zannetmıyorum geleceğını sevıyenı bellı etmıssın zaten
cevabimi begenip begenmemek size degil konu sahibine duserki benim ona asla lafim yokcanım aslında tam olarak ne demek ıstedığınıde anlamadım ama bişeyı söylemek var söylemek var tabıkı sorulara cevap verılırde yukarda alıntı yaptığım gıbı deyıl dimi
hanımlar benim bebeğim 2 ay 14 günlük ama ben aylık doktora hiç gitmedim.aşılara çağırdıklarında sağlık ocağına gidiyoruz orda boy kilo ölçümü falan yapılıyor.doktora gitmek gerekiyormu niçin ayrıntılı yazarsanız sevinirim
hanımlar benim bebeğim 2 ay 14 günlük ama ben aylık doktora hiç gitmedim.aşılara çağırdıklarında sağlık ocağına gidiyoruz orda boy kilo ölçümü falan yapılıyor.doktora gitmek gerekiyormu niçin ayrıntılı yazarsanız sevinirim
Kusura bakmayın da nasıl cevap vereceğimi size soracak d
eğilim :19
sen ıyımısın ya bu ne saldırı bır kendıne gelırmısın senın piskolejın zaten apacık ortada bıraz terbıyelı olurmusun kımsenın ne nasıl yorum yaptığı benı ılgılendırmez senın sevıyen bellı zaten hala aynı seyı söyluyosun hesap yapmak butcemı bılmek yavrumun canımın kanıma kendı parcama fazla harcadığımı dusunduğumu ima etmez asla kendıne gel ıstersen ama zannetmıyorum geleceğını sevıyenı bellı etmıssın zaten
Sen değil siz, bir benim cevap verme şeklime bakın bir de kendi cevabınıza, ben konu sahibine yazıyorum, benden alıntı yapıyorsunuz, bende cevap veriyorum. Şu durumda kim saldırıya geçiyor. Siz bana terbiyesiz diye hakaret edemezsiniz. Kendinize gelin. Üslupdan bahsediyorsunuz bir de. Maşallah sizin psikolojiniz benimkini yıktı geçti
Öncelikle geçmiş olsun konu sahibi arkadaşın bebeğine.
Ben de arkadaşın yaptığı hesabı ilginç hatta tuhaf bulanlardanım.
Yalnız ilk başta böyle bir yaklaşım yoktu. Önce o kadar tutmayacağını söyleyip kendi masraflarımızı yazdık. Hatta ben benim masrafım o kadar olmuyor ama hazır ürün kullanıyorsan tutabilir o kadar yazdım. Yani başta herkes kendi durumunu paylaştı, neden fazla olabileceği üzerine yorum yaptı, akıl yürüttü. Kimse de rahatsız edici bir mesaj yazmamıştı. Onun üzerine arkadaş yeniden hesap yapıp; hesaba meyveyı sebzeyi de katınca tuhafımıza gitti.
Yani eve iki kilo elma alınıyorsa onun kaç liralık kısmını kimin yediğini pek düşünmeyiz normalde. Bu herkese ilginç geldiği için değişik yorumlar yapmaya başladık, ben de dahil.
Yoksa kimse arkadaşa ne kötü anne demek istedi, ne cimri ne de başka birşey. Olay bundan ibaret. Geçmişe bakıp ilk mesajımı da sonraki mesajımı da okursanız daha net anlaşılacaktır.
burda kimse arkadaşın anneliğini eleştirmedi kötü demedi ki.
ilk mesajını okur okumaz benim aklıma ilk gelen masraf bez ve mamaydı.
eğer annesütü varsa yeterliyse mamayıda gereksiz bulduğumu yazdım zaten.
ama arkadaş en ince ayrıntısına kadar hesap yapınca ona şaşırdık biz.ben ıslak mendilini,yediği meyveyi yaptığım yoğurdu,içtiği çorbanın sebzesini hesap edersem bizimde fazla çıkar.bizim garibimize bu gitti zaten
onlar masraf değildir.o gözle bakılmamalı..eğer çocuğun masrafı diye sebzeyi meyvi bile katıyorsak bizim masraf çoooooook daha fazla.
benim için masraf denilebilecek şeyler kutu kaşık mamalar(evde yapılması taraftarıyım),bezler ve anne sütü olduğu halde devam sütü mama falan esktra masraftır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?