Sevgili Kadinlar Kulubü ailesi herkese merhaba. Yorumlariniz icin simdiden tesekkur ederim. Size esımı anlatacagim gercekten iyi bir es mi yoksa ben mi buyutuyorum abartiyorum sıkıntılı bir esim mi var? Esim evimizin her isini gorur. Evlendigimiz gunden beri bir kere bile ev supurmedim. Akliniza gelebilecek her isi yapar ve cok severek yapar ben soylemeden yapar sorumluluk olarak gorur. Canım ne zaman bir sey istese saat kac olursa olsun hemen gider alir. Benim sadece takintili oldugum bazi konular var ve onlari aşamiyorum. Eşim ailesine hic duskun degildir arayip sormaz bir ablasi 2 kiz kardesi var onlarla sık gorusmez. Ben esimden daha cok konusurum onun ailesiyle mesela. Esimle evlenmeden önce görümcem esime benle ilgili bazi mesajlar atiyordu ve esim de agzini acip tek kelime soylemedi yani beni savunmadi. Tabi beni ezdirmedi de ayni zamanda. Evlendikten sonra da gorumcem ara sira mesaj atar esime akil verici sekilde annemgile sunu al bunu al tarzi esimde alir. Ama ben emrivakilerden asla hoslanmam ve esiminde ablasini dinliyormus gibi gorunmesi beni cok rahatsiz ediyor. Daha once actigim konulardan belki bilirsiniz evde de ufak tartisma ciksin ya da suratimi asık gorsun ailemin yanina gidicem der halbuki ailesine hic duskun degil bende git dedim en son gitmedi. Daha once actigim konulardan hatirlarsiniz belki. En son ki olayimizda evde cok huzursuz bir ortam vardi asla kavga etmedik ama konusmuyorduk da esim de ben köyüme gidicem diye evden cikti arkadasinda kalmaya gitmis sonra babasina soyledim esim geldi mi diye o da gelmedi diyince bende nerde kaliyor bu adam diyince esimin babasi cok sinirlendi esimi aradi baya kizmis esim hemen o gun eve geri geldi. Yani anlayacaginiz cok cocuksu davranislari var ve gozumden dusuyor babasindan azar isitip eve gelmesi gozumdd cok ezik gorundu. bana koyume gidiyorum diyip gitmemesi. Bu adam yola gelir mi sizce bende de suc var mi lütfen bir seyler soyleyin her turlu yorumunuza acigim

Bu arada esimi cok kıskaniyorum bir tane yegeni var ablasinin oglu ona bile benden gizli hediye almaya calisir bende bu kiskancligimla ne yapayim bilmiyorum cokta uzuluyorum gercekten lutfen kirici olmayin