Ben mi abartiyorum? Eşim...

Toprak2516

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2020
265
161
33
29
Sevgili Kadinlar Kulubü ailesi herkese merhaba. Yorumlariniz icin simdiden tesekkur ederim. Size esımı anlatacagim gercekten iyi bir es mi yoksa ben mi buyutuyorum abartiyorum sıkıntılı bir esim mi var? Esim evimizin her isini gorur. Evlendigimiz gunden beri bir kere bile ev supurmedim. Akliniza gelebilecek her isi yapar ve cok severek yapar ben soylemeden yapar sorumluluk olarak gorur. Canım ne zaman bir sey istese saat kac olursa olsun hemen gider alir. Benim sadece takintili oldugum bazi konular var ve onlari aşamiyorum. Eşim ailesine hic duskun degildir arayip sormaz bir ablasi 2 kiz kardesi var onlarla sık gorusmez. Ben esimden daha cok konusurum onun ailesiyle mesela. Esimle evlenmeden önce görümcem esime benle ilgili bazi mesajlar atiyordu ve esim de agzini acip tek kelime soylemedi yani beni savunmadi. Tabi beni ezdirmedi de ayni zamanda. Evlendikten sonra da gorumcem ara sira mesaj atar esime akil verici sekilde annemgile sunu al bunu al tarzi esimde alir. Ama ben emrivakilerden asla hoslanmam ve esiminde ablasini dinliyormus gibi gorunmesi beni cok rahatsiz ediyor. Daha once actigim konulardan belki bilirsiniz evde de ufak tartisma ciksin ya da suratimi asık gorsun ailemin yanina gidicem der halbuki ailesine hic duskun degil bende git dedim en son gitmedi. Daha once actigim konulardan hatirlarsiniz belki. En son ki olayimizda evde cok huzursuz bir ortam vardi asla kavga etmedik ama konusmuyorduk da esim de ben köyüme gidicem diye evden cikti arkadasinda kalmaya gitmis sonra babasina soyledim esim geldi mi diye o da gelmedi diyince bende nerde kaliyor bu adam diyince esimin babasi cok sinirlendi esimi aradi baya kizmis esim hemen o gun eve geri geldi. Yani anlayacaginiz cok cocuksu davranislari var ve gozumden dusuyor babasindan azar isitip eve gelmesi gozumdd cok ezik gorundu. bana koyume gidiyorum diyip gitmemesi. Bu adam yola gelir mi sizce bende de suc var mi lütfen bir seyler soyleyin her turlu yorumunuza acigim
Bu arada esimi cok kıskaniyorum bir tane yegeni var ablasinin oglu ona bile benden gizli hediye almaya calisir bende bu kiskancligimla ne yapayim bilmiyorum cokta uzuluyorum gercekten lutfen kirici olmayin

Eşinizin yeğenine hediye almasının nesini kıskanıyorsunuz? Bana göre her şeye çok müdahil ve baskıcısınız. Eşinizi bastırmaya çalışıyorsunuz. Zaten anladığım kadarıyla ailesi de böyle insanlar adam da iki arada kalakalmış. Yakında patlarsa kötü patlar.

Eş ailesine düşkün değil diye başladı, hediyeler alan, eksikleri karşılayan biri olarak bitti. Ne desem ben de bilemedim
Kendi aklina bir sey almak asla gelmez ama ablasi al diyince alir neden ablan diyince aliyorsun dedigimde ablamla mi ugrasayim 3 5 kurusluk al gitsin kafasinda

Yazik ya adama acidim..siz asiri baskici bir tipsiniz
Evet baski kurdugum oluyor ama esimin davranislari da beni rahatsiz ediyor. Kendi ailemin yanina gidecegimiz zaman 1 haftadan fazla kalmam bak demesi uzuyor beni. Ben onun ailesine gittigimde donmek istemiyoeum cunku cok keyfim yerinde oluyor el ustunde tutuyorlar

Evet gorunurde ben olgun degilim gibi gorunuyor. Kiz kardesi de surekli esime bana hediye al diye mesajlar atar onun da etkisi var bu kadar kiskanc olmam da esimin hediye almalarinda

Ailesi nasil insanlar anlamadim o kismini

Hangi konuda òzguvenim yok ona gore bir yol alayim ya da yardim alayim
Yeğenini kıskanmanız, eşinizin ablasıyla yaptığı konuşmayı okumanız, bunu sorun haline getirmeniz,
eşinizin iyi mi kötü mü olduğunun kararını veremeyişiniz.. özgüvensiz oluşunuza birer örnek. bir kaç konu daha anlatsanız eminim onların da içinden detaylı örnekler çkar.

Kıskançlık bir insanın kendine yaptığı zulümdür, ciddiyim.
Yapmayın.

Haklisiniz. Esimin telefonunu karistirip gormedim ablasinin mesajini esimin yanindayken tesadufen ablasi uzun mesaj atmis o sirads gorduk. Insanlar 30 yillik eslerini taniyamitor daha bende bir bucuk yillik evliyim. Esimin ablasi bana laf soylese beni savunur mu diye dusunup kendimi yiyip bitiriyorum

Bence eşiniz sıkıntıya gelemeyen, 1 kaşık aşım kaygısız başım olsun diyen biri. Ailesiyle sıkıntı olmasın diye al denileni alıyor, evde tartışma olduğunda o ortamdan uzaklaşmak için çıkıp gidiyor, babası arayınca geri dönüyor, size oldukça yardımcı oluyor. Ailenizde 1 haftadan fazla yani yüz göz olmadan geri dönmek istiyor. Bunların hepsi hayatında sorun istememesinden. Adam huzur istiyor bence siz de küçük şeylerle sıkıntı yaratmayın. Güzel evinizde keyfinize bakın.

Adamı boğuyor olabilir misiniz? O yüzden evden gitmek için sizin de kızmayacağınız şeyler söyleyip, kendini ev dışına atıyor gibi geldi.

Hediyelerle ilgili olarak, Eşinizin aklına bir hediye alarak anne babasını mutlu etmek gelmediği için ablası alabileceğiniz küçük şeyleri eşinize söylüyor olabilir mi? Bizde kardeşler arasında yapıyoruz. Annem şunu beğenmiş sen bu ay alabiliyorsun alsana gibisinden. Hatta ben abime daha geçen hafta dedim. O da tamam alırım dedi. Şimdi bizim yenge de bana mı bilensin. Yeğen konusu zaten ayrıca garip.

Yani bunu bir güç savaşı olarak görmeye gerek yok. Ne yapacağız anlamadım. Evlendik diye eşimiz dışında herkesi yok mu sayacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…