- 23 Aralık 2020
- 265
- 161
- 33
- 29
- Konu Sahibi Toprak2516
-
Ever haklisiniz kiskanc bir yapim var ama asmaya calisiyorumYegenini mi kiskaniyorsunuz esinizin
Yola gelir mi esiniz bilmem ama kiskanclikta sizin yola gelmeniz sart.
Kendi aklina bir sey almak asla gelmez ama ablasi al diyince alir neden ablan diyince aliyorsun dedigimde ablamla mi ugrasayim 3 5 kurusluk al gitsin kafasindaEş ailesine düşkün değil diye başladı, hediyeler alan, eksikleri karşılayan biri olarak bitti. Ne desem ben de bilemedim
Evet baski kurdugum oluyor ama esimin davranislari da beni rahatsiz ediyor. Kendi ailemin yanina gidecegimiz zaman 1 haftadan fazla kalmam bak demesi uzuyor beni. Ben onun ailesine gittigimde donmek istemiyoeum cunku cok keyfim yerinde oluyor el ustunde tutuyorlarYazik ya adama acidim..siz asiri baskici bir tipsiniz
Hangi konuda òzguvenim yok ona gore bir yol alayim ya da yardim alayimEşiniz ezik, siz özgüvensizsiniz.
Eşiniz olgunlaştıkça yaş aldıkça umut vadeder, siz bu şekilde baki kalırsınız.
Ablası akıl vermeden alamıyorsa düşüncesiz bir adam hayırsız bir evlattır.Kendi aklina bir sey almak asla gelmez ama ablasi al diyince alir neden ablan diyince aliyorsun dedigimde ablamla mi ugrasayim 3 5 kurusluk al gitsin kafasinda
Evet gorunurde ben olgun degilim gibi gorunuyor. Kiz kardesi de surekli esime bana hediye al diye mesajlar atar onun da etkisi var bu kadar kiskanc olmam da esimin hediye almalarindaAnnesine, babasına, yeğenine hediye aldığında kızdığınız, el kadar çocuktan kıskandığınız bir adam var karşınızda. Bu adamın yeterince olgun olmadığını düşünüyorsunuz. Ne yorum yapsam bilemedim
Evet dusuncesiz ailesine karsi fakat yegeni olduktan sonra yegenine bir seyler almak istiyor surekli dusunuyorAblası akıl vermeden alamıyorsa düşüncesiz bir adam hayırsız bir evlattır.
Ailesi nasil insanlar anlamadim o kisminiEşinizin yeğenine hediye almasının nesini kıskanıyorsunuz? Bana göre her şeye çok müdahil ve baskıcısınız. Eşinizi bastırmaya çalışıyorsunuz. Zaten anladığım kadarıyla ailesi de böyle insanlar adam da iki arada kalakalmış. Yakında patlarsa kötü patlar.
Yeğenini kıskanmanız, eşinizin ablasıyla yaptığı konuşmayı okumanız, bunu sorun haline getirmeniz,Hangi konuda òzguvenim yok ona gore bir yol alayim ya da yardim alayim
Haklisiniz. Esimin telefonunu karistirip gormedim ablasinin mesajini esimin yanindayken tesadufen ablasi uzun mesaj atmis o sirads gorduk. Insanlar 30 yillik eslerini taniyamitor daha bende bir bucuk yillik evliyim. Esimin ablasi bana laf soylese beni savunur mu diye dusunup kendimi yiyip bitiriyorumYeğenini kıskanmanız, eşinizin ablasıyla yaptığı konuşmayı okumanız, bunu sorun haline getirmeniz,
eşinizin iyi mi kötü mü olduğunun kararını veremeyişiniz.. özgüvensiz oluşunuza birer örnek. bir kaç konu daha anlatsanız eminim onların da içinden detaylı örnekler çkar.
Kıskançlık bir insanın kendine yaptığı zulümdür, ciddiyim.
Yapmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?