• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benım acilen yardıma ihtiyacım var arkadaşlar

polıs ve çanakkalelı yanı ailem kesınlıkle tanımıyor ve ablamın polıs eşının yaptıklarından sonra babamın polıslere karsı olusan antıpatısı yüzünden asla kabul etmeyeceklerı bırı

Belki de en mantıklısı babanin sözünü dinlemendir. Nasıl bir insan göz göre göre ikinci kişi olmayi kabul eder ki? Onunla evlensen bile, cicim ayları bittikten sonra bunların hepsi kıskançlık, güvensizlik ve kavga olarak sana geri dönecektir.
Nisanlinla evlensen, daha şimdiden aldatıyorsa Sonrasını düşünmek bile istemiyorum.
En iyisi ikisinden de ayrıl.

güvenıyorum . hemde kendımden cok
o zaman caresini bulursun o cocuğu istemediğini dile getir ayrıca gerçekten seni aldatıyorsa bunuda ailene anlat
eminim inatla evlen demeyecekler
ee hala derlerse istediğini yapmakta özgürsün kocaman insansın
ama diğer kişi de bana mantıklı gelmedi
hem nişanlı kızla çıkıyor
hem de kaçalım diyor
sanki amacı baska gibi
inanmıyorum hiç oda seni aldatıyordur bence

o zaman caresini bulursun o cocuğu istemediğini dile getir ayrıca gerçekten seni aldatıyorsa bunuda ailene anlat
eminim inatla evlen demeyecekler
ee hala derlerse istediğini yapmakta özgürsün kocaman insansın
ama diğer kişi de bana mantıklı gelmedi
hem nişanlı kızla çıkıyor
hem de kaçalım diyor
sanki amacı baska gibi
inanmıyorum hiç oda seni aldatıyordur bence
ayrılmak için bahane buldugumu düşünüyorlar. niaşnlım hemen benım abarttıgımı süreklı gereksız tavırlar aldıgımı söylüyor ve ailem de pişmanlıgımı gördüğü halde tamam ya at nişanı demıyor. hayır öyle amacı olan bırı degıl. sadece kendıne oda engel olamadı benı sevıyor. bu dumu onun ailesi bılıyor ve benı onlarda bu yüzden ıstemıyor ama onlara o bu konuda soru sormuuyor ben bu kızı alacam diyor

ayrılmak için bahane buldugumu düşünüyorlar. niaşnlım hemen benım abarttıgımı süreklı gereksız tavırlar aldıgımı söylüyor ve ailem de pişmanlıgımı gördüğü halde tamam ya at nişanı demıyor
bu adamda niye seni sevmiyorda evlenmeye çabalıyor bunu çakamadım

zorluyorum çünkü içimde hep bır korku var ailem ne yapar ben mutlu olacagım olmayacagım bellı degıllken onları burda nasıl rezıl edeyım. yani anlayacagınız kafamda henüz kesinleşmemıs bır durum bu onunla olmak cok istiyorum ama mantıklı gelen de ailem ve nişanlı oldugum adam. mutsuz olacagımdan emınım sevmıyorum artık istemıyorum ama ailemi de bununla savaşmak zorunda bırakmak ıstemıyorum
Zaten yeterince rezil bi durum yaşadığın.
Daha ne kadar rezil olunabilir ki?
En kısa sürede nişanlına anlat ki adam da yoluna baksın.
Yazacak çok şey var da neyse..

bu adamda niye seni sevmiyorda evlenmeye çabalıyor bunu çakamadım
çünkü kendısı gayet rahat ve cevresı bozuk sadece evde bır karım olsun ve ıstanbulu bılmesın ben kımle ıstersem onunla gezsın onunla arkadaslık etsın. evde bır düzen kursun. tek ıstedıgı bu . yoksa koskoca ıstanbulda kızmı yok tu onada geldı de benı buldu

çünkü kendısı gayet rahat ve cevresı bozuk sadece evde bır karım olsun ve ıstanbulu bılmesın ben kımle ıstersem onunla gezsın onunla arkadaslık etsın. evde bır düzen kursun. tek ıstedıgı bu . yoksa koskoca ıstanbulda kızmı yok tu onada geldı de benı buldu
ya bırak bunları. çok klişe oldu bu

nişanlın hem çok zengin hem seni sevmiyor hem de ayrılmak istemiyor ilginçmiş.
Şu an birlikte olacağın adama üzüldüm ben neredeyse 1 yıl aldatılmak korkunç bir şey
bir de şu var ne ekersen onu biçersin. :KK66: Sen şu an diğer adamla evlensen bile bir kavganızda bunu yüzüne vurma ihtimali çok yüksek bunu bil.

NOT:
Kendinden çok kimseye güvenme.

peki affedersin ama sevgilin nasıl bir kişilik ki senin nişanlı olduğunu bildiği halde sana ilgi duydu hadi duydu bunu nasıl karşılıklı hale getirdiniz ve sevgilin adam gibi biri olsa en başta senle ilişki yaşmazdı ikinizde nişanlını düşünmeden hareket etmişsiniz sen nişanlınla evlensen de olmaz sevgilinle gitsen de ..

geçmişte olunca aldatma yokmu sayılıyor konu sahibi. demeden bilemezsin ayrıca. nedenini söyle. güvenim kalmadı de

arkadaşlar ben nişanlımla 2 yıl sevgılı kaldım ama uzaktan uzaga aramızda1500 km var. ve sadece 2 defa gördüm birde nişanımızda gördüm okadar.. başlarda cok ıyıdık ama sonra hersey bozuldu benden uzaklastı ılgısızleştı varsa yoksa ailesı annesı ve kız kardesı bunlar aramızda cok sorun oldu. ailemle konustum ama ayrılmamız için izin vermedıler düzelir dedıler düzelmiyor arada kaldım.. ve baskasını sevmeye başladım
kardeş,adamı topu topu 2 kere görmüşsün birde nişanda..
ailesi kardeşi nasıl sorun oldu ,anlamadım:)

Back
X