• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Lucifer Morningstar…

Konuyu tam okumuyorsunuz sanırım. Anlaşmalı boşanmayı kabul ettim. Oğlumun özel okulu da dahil olursa boşanacağız. Büyük oranda anlaşmayı sağladık
Konuyu başından beri takip ediyorum . Özenle hem de. Oğlunuz en kötü devlet okuluna gitsin . Siz öğretmensinjz doğru hatirliyorsam . Bilirsiniz ki insanlar yeter ki okumak istesin . Şunu da yap bunu da şöyle yap yerine orta yolu bulmaya çalışın. Çekişmeliye dönerse dönsün diye rest cekmissiniz ya öyle bir sansiniz pek yok. Tedbir nafakası baglanacak iki kuruş onunla idare etmek daha zor.
Orta yol bulmakta zorlanacağınizi sanmıyorum cidden laf soknak için yazmıyorum adamın aldattığını bile bile yüz yüze bakıp tatile gittiniz. Demek ki serinkanlı kalabilirsiniz. Mantıklı düşünün sizce çekişmeli boşanmada bu imkanların olacagina inanıyor musunuz

Konularına bu zamana kadar yorum yapmamıştim o yüzden takip etmediğimi sanma diye yazıyorum dediğim gibi başından beri okuyorum sizin de çok normal davranmadiginizi düşünüyorum . Çevrenizde çok aklı selim insanlar da yok . Umarım düzgün mantıklı bir avukat bulursunuz

Konularına bu zamana kadar yorum yapmamıştim o yüzden takip etmediğimi sanma diye yazıyorum dediğim gibi başından beri okuyorum sizin de çok normal davranmadiginizi düşünüyorum . Çevrenizde çok aklı selim insanlar da yok . Umarım düzgün mantıklı bir avukat bulursunuz
Avukatım var boşanmak üzereyiz niye böyle yazıyorsunuz ki ?

Avukatım var boşanmak üzereyiz niye böyle yazıyorsunuz ki ?
Çünkü gayet güzel bir anlaşma gelmiş. Hakkınız evin yarısı veriyor, krediyi ödüyor. Nafaka ve okul şartı da tamam. E siz de çalışıyorsunuz zate açıkta değilsiniz. Elbette boşanınca standartınız düşecek. Adam size çalışacak değil. Siz hem koca gitsin hem standart aynı kalsın diyorsunuz. Yani şu şartta hala çocuğum ölürse nasıl dillendirilir. Ki bir çocuk daha var. Çok garipsiniz

Kızımla ilgili bir gelişme yok daha. Bir yılı bile bulabilirmiş, ne kadar nadir bir sendrom olduğuna bağlı. 3 ekimde 3 ay olacak kan vereli, eğer Rett sendromuysa ( inşallah değildir) 3 aya belli olması lazım. Asistan doktor bize 1,5 ay demişti, telefondaki daha uzun sürer dedi. 11 aylık oldu hala dişleri çıkmadı, çocuk doktoru normal diyor ama bana pek normal gelmiyor.
Benim büyük kızımın ilk dişi 1. yasina tam 1 hafta varken gördüm minicikti.Yani illaki 5-6-7 ayda felan çıkması gerekmiyor.

Çünkü gayet güzel bir anlaşma gelmiş. Hakkınız evin yarısı veriyor, krediyi ödüyor. Nafaka ve okul şartı da tamam. E siz de çalışıyorsunuz zate açıkta değilsiniz. Elbette boşanınca standartınız düşecek. Adam size çalışacak değil. Siz hem koca gitsin hem standart aynı kalsın diyorsunuz. Yani şu şartta hala çocuğum ölürse nasıl dillendirilir. Ki bir çocuk daha var. Çok garipsiniz
Benim endişem ileride yatılı bakıcı falan gerekir mi kızım için her şeyi ayrıntılı ve olumsuz düşünüyorum, kararsız kalıyorum buraya yazıyorum. Yani defalarca yazdım sanırım, hayat standardımı kendim sağladım, fazladan ek ders kurslarla kendime daha fazla kıyafet aldım, yaptığım projelerle yurt dışına çıktım. Hayırlısıyla yurt dışı öğretmenlikle de giderim umarım. Esas standart düşmesi yurt dışında olacak ama çocuklarımın güzel bir geleceği olacak ve en çok bunun için çabalayacağım.

Hayır Allah korusun. İki tarafın da barışma girişimi yok zaten. Şu an sadece nafaka düşük biraz. Mal paylaşımından memnunuz.
Sizde çalışıyorsunuz zaten . Adamın maaşı ne kadar bilmiyorum doktordu sanırım ama maaşının üçte biri falan oluyordur zaten şu anki durumda. Daha fazlasını talep edersiniz iki gün sonra birini bulduğunda devamını ödemez . İnanın vicdanına kalacak ev kredisini ödeyemiyorum satalım der. Çok zorlamayın . Standartlarıniz mecbur düşecek . Otuz bin bir doktora göre de az para değil

Sizde çalışıyorsunuz zaten . Adamın maaşı ne kadar bilmiyorum doktordu sanırım ama maaşının üçte biri falan oluyordur zaten şu anki durumda. Daha fazlasını talep edersiniz iki gün sonra birini bulduğunda devamını ödemez . İnanın vicdanına kalacak ev kredisini ödeyemiyorum satalım der. Çok zorlamayın . Standartlarıniz mecbur düşecek . Otuz bin bir doktora göre de az para
Avukata nafakayı biraz arttırmasını ve anlaşmayı kabul ettiğimi söyledim . Hayırlısı olsun. Yeni hayatım umarım çok güzel olur. Kızımda inşallah bir şey çıkmaz. İnşallah bundan sonra benden sadece güzel haberler alırsınız. Bu konu da böylece bitmiş oldu. Özellikle dogadostupanda dogadostupanda ve Birgaripinsan Birgaripinsan belki gerçek hayatta da arkadaş oluruz. Desteğiniz için çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizden ve vakit ayırıp bana cevap yazan herkesten.

Avukata nafakayı biraz arttırmasını ve anlaşmayı kabul ettiğimi söyledim . Hayırlısı olsun. Yeni hayatım umarım çok güzel olur. Kızımda inşallah bir şey çıkmaz. İnşallah bundan sonra benden sadece güzel haberler alırsınız. Bu konu da böylece bitmiş oldu. Özellikle dogadostupanda dogadostupanda ve Birgaripinsan Birgaripinsan belki gerçek hayatta da arkadaş oluruz. Desteğiniz için çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizden ve vakit ayırıp bana cevap yazan herkesten.
İnşallah kızının sonuçları temiz çıkar ve çok sağlıklı Bi ömrü olur. Hakkınızda hayırlısı olsun. 🤲

İnşallah hakkınızda hayırlısi olsun . Tekrardan konuşun avukatinizla umarım hayırlısı olur

Çok sevindim o adamdan kurtulduğunuza. Insallah kızınızınfa guzel haberlerini aliriz. Bizi bu konuda da guncelleyin lutfen. Hayirlisi olsun hakkinizda 🌸

Back
X