Lazer Epilasyon ben lazere gittim/gidiyorum büyük rahatlık diyenler

zindandelen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2010
357
0
46
İstanbul
merhaba arkadaşlar. a.s.ben ilk kez 20 gün önce lazer yaptırdım ama biraz hevesim kırıldı bacağımdaki kıllar hala dökülmedi nokta nokta kaldılar siz lazerden sonra tertemiz kılsız mı oluyosunuz yani hepsi birden dökülüyo mu ara ara kalıyo mu ve ilk yaptırdığınızdan kaç gün sonra dökülmüştü? ben yaptırdım üçgün sonra döküldü sıfır tüy falan da diyen var bir ay sonra döküldü diyen de var gittiğim yer bana iki hafta sonra dökülecek demişti hiç dökülme yok bu durum normal değilse ikinci seansa aynı yere gitmemem gerekir sorun benim tüy yapımla mı ilgili yaptırdığım yerle mi ilgili anlamadım
ben de sizin gibi oh be ne rahatlıkmış demek istiyorum amacım memnun olan arkadaşları bi havuzda toplamak eğer deneyimlerinizi paylaşırsanız benim gibileri kafa karışıklığından kurtarırsınız
yazılarınızda kıllarınız kalın mı ince mi siyah mı sarı mı ve hangi tür lazer makinasından memnun kaldınız yaptırdıktan kaç gün sonra dökülüyo ve geride tüy kalıyo mu bunları belirtirseniz çok yardımcı olursunuz

başka bir yerdede yazını görmüştüm. sanırım senin istediğin uzun süre temiz kalmak.ben 1 yıl önce falan alex candela ile yaptırmıştım. bu makina ile 1.5 ay falan tüysüz kalabiliyorsun.yalnız ince tüylerde etkili bi lazer değil deneyimlerime göre

ya 1 gün bile temiz kalmadım ki benim kıllarım dökülmedi hiç öyle uzun süre temiz kalıyım demiyorum daha ilk yaptırışım ama bu kılların şimdiye dökülmesi gerekmez miydi en azından bir kısmının dökülmesi gerekirdi ama dökülme yok uzamada yok kıllar siyah nokta şekinde duruyo

tek seansdan sonra yorum yapmak bence erken olur. ben ılk yaptırdıımda zaten tuysuzdum jıletle almıstım sonra yaklasık 1 ay tuysuzdum sonrakınde ıse yaptırdıktan sonra cıktılar 1 ay sonra dokulduler .. yanı farkedebılıo..

bilmiyorum ben doktora gideceğim için de extra endişeliyim tüyler nokta nokta kaldılar bu şekilde dökülmemesi bana tuhaf geldi daha evvel başka bi yerde deneme seansı yaptırmıştım jiletle aldığım yer 10 gün içinde uzayıp dökülmeye başlamıştı elimle çektiğimde dökülüyolardı şimdi öyle değil bana hemen dökülmeyedebilir demediler kolumu ndyagla yaptırdım oradakiler uzadı elimle çektğimde bazıları dökülüyo ndyag için ilk seansta dökülme pek olmaz dediler ama alex için iki hafta sonra dökülecek dediler ona rağmen ndyagla yaptırdığım kollarım daha fazla döküldü bacağımı alex ile yapmışlardı bari uzasalar uzamıyolar da

bende bikini ve kasık bölgesine yaptırıyorum. bikini döküldü cok güzel. ama kasık kısmı daha önce tüy olduğu için bikini kadar güzel dökülmedi. nokta nokta kalan yerler cok oldu
ama benimde ilk seansım. bikini bölgemin bu kadar dökülmesi cok umutlandırdı benii

bak benimde koltukaltım tertemiz olmasa da döküldü bi kaç tane kaldı bacağıma göre çok daha ince olan kol kıllarım ve uzmanlar ndyag ile ilk seansta pek dökülme olmaz dediği halde en azından elimle çektiğimde dökülüyo kıllar ama bacaklarımdaki kıllar jiletleyip gittiğim halde 20 gündür uzamadılar sadece nokta nokta belirgin hale geldiler ne dökülüyolar ne uzuyolar bi de bacaklarımın üst kısmı sivilcelenince gıcık oldum ben lazerden sonra sivilcelenme olmaz zannediyodum epilatörle aldığımda da 4-5 sivilce çıkardı hep aynı yerlerde ama şimdi çok sayıda ve yaygınlar en azından daha az çıkması gerekmez miydi yani şu anda epilatörle aldığımda çıkan sivilcelerin üç misli sivilce var ve ben iyileşsin diye beklerken yenileri çıkıyo

yani bikini ve koltukaltı daha kalın y da siyah olur genelde bu nedenle daha iyi dökülüyo ama ben bacağımda ilk seanstan en azından çeyreği dökülmeliydi diye düşünüyorum belki lazere göre kıllar ince kalmış olabilir o zaman boşu boşuna yaptırmıyım bacağıma ya da alex ile yaptırmayayım bilemiyorum paket almıştım bi de

bunun için çok erken canım birkaç seans daha gt bakalım,tabıkı her bölge aynı mıktarda dokulmuyor kalan kısımlar da oluyor

kaç merkez gezdim hepsi alex ile 15 gün içinde kıllar uzar dökülür dedi ama burda da bi arkadaş benim ilk seansta 1 ay sonra dökülmüştü gibisinden bi şey söyledi açıkçası bilemiyorum çoğunluk kıllarının döküldüğünü söylüyo hiç değilse bazıları dökülmeli benim bildiğim çünkü ndyag gibi değil alex öyle uzun sürede dökülmeyecekse niye 15 gün sonra falan diyolar ben bu işten hiç bi şey anlamdım

alexte hepsi dökülüyo canım kalan olmamalı, sen hangi makinayla yaptırıyosun
yaklaşık 1 ay tertemiz gezersin sonra yavaştan uzarlar
6 seans sonrada bayağı bi incelir ve azalırlar ama tamamen bitmesini bekleme
çünkü alex ince kılları görmüyo o yüzden de kalıyolar
maalesef tüy sorununa kalıcı çözüm yok

bana yüzde yetmişi sekseni biter dediler ben de yaptırdım ama dökülmesi gerekiyodu sen yaptırdın dmi ??yani aradan 20 gün geçti uzamadılar da dökülmüyolar da şimdiye uzayıp dökülmeleri gerekmez miydi??? 15 gün içinde uzayacaklar sonra da dökülecekler demişlerdi ama kıllar nokta şeklinde belirginleştiler öyle kaldılar bende mi bi sorun var yapanda mı anlamadım bazı arkadaşlar bu daha ilk seansın böyle olabilir falan diyolar ama o kadar merkez gezdim hepsi 10-15 gün sonra kıllar alexandrite ile dökülür dediler nitekim koltukaltımdakilerin bi kısmı döküldü inceler bitmiyo dedin ya bitmediğini biliyorum ama seans aralarında onlar da dökülüyo mu yani tertemiz olur dedin ya o yüzden soruyorum

ben ıpl ıle yaptırıyorum patır patır dokulduler ama bacaklarımın dıs kısmında kalanlar oldu bırde özel bolgede alt tarafta kalan oldu
kol altım 8 seans gözle grulmucek kadar ınce cıkıo artık

bana da yüzeyde bi şey kalmaz hepsi dökülür demişlerdi ben de kesin biraz kalır diyodum ama hepsinin birden olduğu gibi kalacağını da hiç düşünmemeiştim yani bi umut dökülsünler diye bekliyorum ama uzamadan da dökülmeleri çok zor

Nerde ve ne kadara yaptırıyorusunuz ? (özelden de bilgi verebilirsin)

özelden de sordum ama görmezsen diye buraya da yazıyorum nereye gidiyosun lazer için ve kaç defa gittin memnun gibisin

alt bacakta ben de aynı sorunu yaşıyorum. 2 seans yaptırdım, nokta nokta kalıyorlar dökülme olmuyor. ilk seansım daha iyiydi, 2 kötü oldu.
genital ve koltuk altı öyle olmuyor onlar uzayıp dökülüyorlar 15 gün içinde. geriye 1,5-2 ay boyunca pürüzsüz ten kalıyor. ama bacaklar deli ediyor beni. o yüzden bacağa artık yaptırmıycam şahsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…