Lazer Epilasyon ben lazere gittim/gidiyorum büyük rahatlık diyenler

Ben 8 seans yaptırmış biri olarak umudumu kesmiş bulunuyorum. Evet büyük rahatlık belki 1.5 seneden beri hiç ağdadır makinadır uğraşmıyorum. Ama hala bitmedi ve sanki koltukaltım bitmiş gibiyken yeniden çoğaldı. Kolumsa aynı duruyor. Yani çok sakat bir olay . Doğum da fln yeniden çıkabilir hepsi. O kadar paraya. Artık son 2 seans denicem başka aletlerle, olmazsada bırakıcam. En son Diod ile denedim belki inceleri götürür.
O yüzden öle 3 4 seans diye başlamayın sakın en az bi 8 i gözden çıkarın.

ben koltukaltı ıcın 3 seans gıttım en fazla 4 seans daha gıderım cogu dokuldu gıbı kalanları da ıgnelı ıle aldırcam 7 den fazla uzarsa daha gıtmem demekkı sonuc alamıorum derım. ama 3 seansa gore fena deıl gıbı. 1 ay oldu suan cok az bırkac yerde cıktı. onlar bı 3 seansa bıter ıns. 2 ay arayla gıdıorum. aradakı farkı daha ıı anlamak ıcın. nd yagla yaptırıorum

Bakırköy- Bahçelievler civarında olan hastanelerden Yaşar Hastanesi mi, Ethica mı yok sa Yaşam Hastanesi mi? Buralarda lazer epilasyona giden memnun olan arkadaşlar bilgilendirebilir mi acaba? Kısa zamanda başlamayı düşünüyorum mutlaka bir hastaneye gidicem fakat hangisi karar veremiyorum.

Ben üç seans yaptırdım 2-3 ayda bir gidiyorum şimdiden sanki bitti gibi, son seanstan sonra 3 ay geçti nerdeyse tek tük var bayramdan sonra 4. seansa gidicem. Kesinlikle büyük kolaylık tavsiye ederim.

ya benim de koltukaltım dediğim gibi epey döküldü yani tertemiz değil ama yüzde 90 ı döküldü galiba o bölgede işe yarayacak ama bence bacak fos aceba ndyag la mı denesem bacağa ??????????alex ile bacaktaki kılları dökülmeyip ndyag ile ya da diode ile sonuç alan var mı aranızda ne tavsiye edersiniz gerçi gittiğim merkezde diode yok ama olan bi merkeze bacak için ayrı gidebilirim galiba boğaziçi tıp merkezinde hepsi varmış

koluna nd yag denedin mi hiç yoksa oraya alex mi yapıldı sadece şimdiye kadar

founda umarım farkedersin sorumu

7 seans Alex. yaptrıdım en son Diod. Esasında eskisi gibi gür çıkmıyor ve zayıflatıyor ama öyle dendiği gibi tek tük kıl kalmadı bende baya çıkıyodu. Belki iğneliylen devam etmek lazım. Şimdi Dİod'a bakıcam ne kadar etkiliycek.
Benimde şimdi döküldüler ve pürüzsüz, 1.5 2 ay böyle gider ama beklemek lazım, etkisini 3 4 ay sonrasında görüyoruz. Cidden bitmiş mi bitmemiş mi.

Ben koltukaltı anlamışım.
Kolumda aynı ama kolda hiç ama hiç etkilemiyor belki çook çok az yani. Denemedim Nd. Artık ne denesem şaşırdım. Bide yayıldılar biraz çok gıcık bir durum!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…