• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben kötü biri miyim:(

komik çocuk ya babasına sebep sunamamış kıza geri dönmüş ..
başkasını seviyorumdan ala sebep mi olur.. bunu bile diyememiş çünkü sözlüsünden bile mesajla ayrılacak kadar yüreksiz bir çocuk..
bundan koca falan olmazmış zaten konu sahibesi boşuna üzülme.. Allahın sevgili kuluymuşsun.. şimdi acıdan göremiyorsun belki ama inan öylesin..

Ben de sizin gibi düşünüyorum, ah keşke bunu onun yüzüne vursaydım yapmadım, bir sürü şey içimde kaldı, yüzüne karşı herşeyi haykırmak istiyorum, şuan içi huzursuz olan benim, tüm gerçekleri yaptığı şeyleri bahanelerini yüzünü vurup onun içi rahatsız olsun istiyorum, içimde sürekli onunla hesaplaşıyorum, iç sesim susmuyor, o ise mutlu hatta haftasonu evlenmiş anladığım kadarıyla, şimdi balayı keyfi sürüyor, nasılsa masalsa beni istemedi ben elimden geleni yaptım diye düşünüyor, keyfine bakıyor, bu düşünceyi hazmedemiyorum

canım böyle söylediğini kulağınla duydun mu? yani adamın günahına girmek de istemiyorum ama bunların hiç birini ne kıza ne de ailesine söylememiş olabilirler.
belki kıza bu durumu hiç yansıtmamış bile olabilir. onun her söylediğine inanma derim. belki o dönem senden de vazgeçemediği ve seni de kaybetmek istemediği için sana karşı böyle şeyler söylemiş de olabilir

Kıza mesaj atmış bana ekran görüntüsünü yolladı, ordan gördüm aynı bu dediklerimi yazmıştı, kız da seni anlamıyorum madem öyle o zaman başka yaxmış, keşke önceden söyleseydin yazmış, sonra ertesi gün beni düşünme sen mutlu ol yeter ki yazmış, iyi birisin vs yazmış, o da bana kızdı hatta gerçekten seven o bak sen beni sevmiyorsun dedi, sonra da işte aileyle konuşunca barışmışlar

Merhabalar, ilk defa konu açıyorum, benim derdim belki bir çoğunuz için boşver unut gitsin denilecek bir dert ama yapamıyorum, başaramıyorum...

Konu eski sevgilim, aslında sadece 5 aylık bir ilişkiydi, yaşım küçük değil ama ilk sevgilim ve tek sevgilimdi, ailem onu istemiyordu, hem ailelerimiz çok farklıydı hem de iş anlamında aynı ilde yaşamamız çok zordu, ailem istemediği için onunla gizli gizli buluşuyordum, o bana hep çok sevdiğini herşeyi yapabileceğini söylüyordu, evlenmek istiyordu, ben de seviyordum hala daha seviyorum ama sessiz soğuk bir insanımdır ona sevgimi yeterince gösteremedim,
güzel sözler söyleyemedim, sanki birisi ağzımı kenetlemiş gibiydi, bu durumdan çok rahatsızdı biliyorum, o çok ilgiliydi, bir şekilde devam ettik, ben bu yüzden ayrılalım desem de asla ayrılmıcaz diyordu,
onun için ailemi arkadaşlarımı herkesi karşıma almıştım, çok ağladım, yeri geldi herkesle tartıştım, onu savundum, sonra birgün onunla küçük bir tartışmamız oldu aslında tartışma bile değil ve ne o mesaj attı ne de ben, sonra ben mesaj attım cevap vermedi, ayrılmış olduk...

1 ay sonra mesaj attım, ben seni çok sevdim sen kararsızdın dedi bana, beni cesaretsizlikle suçladı, bu olaydan 10 gün sonra bir kızla sözlendiği fotoyu gördüm, meğer ben ona mesaj attığımda kız isteme olmuş,
çok kötüydüm ama sabrettim hiç bişey yapmadım, sonra bana mesaj atmaya başladı en sonunda içimdekileri ona yazdım, bana öyle bir anlattı ki hiç mutlu değilmiş, ölmek istiyormuş, ayrılmak istiyormuş ama iş ilerdiği için yapamıyormuş,
ben de salak gibi teselli ettim, tabi konuştukça beni inandırdı, çok özlemiştim zaten, benim yanımda ol ben ayrılıcam evlenemem dedi, ben de yapamadım, ayrıl diyemedim, diyemezdim, ben onu istemeyince tuttu kızdan ayrıldı, kıza onu sevmediğini, yapamadığını, mutsuz edeceğini yazmış mesajla, bana ekran görüntüsü attı, ben de bir sürü kızdım, çok ağır laflar ettim ama bir yandan da seviyordum kendime engel olamadım, konuştum 2-3 gün boyunca...

bana anlattığına göre ailesi uzun zamandır evlenmesini istiyormuş, kız çok iyiymiş, onu bayadır seviyormuş, o olmaz diye düşünüyormuş, ailesi kızı istiyormuş, herkes çok mutlu olmuş, ailesinin maddi durumu çok iyiydi kıza araba falan almışlar, bu ayrıldığını ailesine hemen söylememiş ailesine söyleyince babası bir sebep söyle
karşı tarafa söyleyeyim demiş, o da sebep yok sevmiyorum demiş, kız ve ailesi ağlamış hep, o da o vebali alamadım dedi, babasının durumuna da üzülmüş karşı tarafa söyleyecek sebep bulamamış derken kıza geri dönüş yapıyorum dedi bana, ben de hayırlısı olsun diyebildim sadece...

sonra bana mesaj attı sürekli aradı, açmadım cevap vermedim, yanımda ol ayrılıcam ben dedi, ama yapamazdım artık uzak durmam gerekiyordu, ben onun için ailemi herkesi karşıma almıştım onun bunları yapmasını hazdemedim, çok istese zaten sözlenmezdi ya da ben istemesem
bile ayrılırdı, kendi kendime dedim sen sebep olma, Allahtan korktum,
son bir kez görmek istedim, görüştük sonra bir daha görüşmeyelim arama sorma dedim, o da haklısın doğru olanı yapmak lazım dedi ve tabi aramadı sormadı...

ölüyorum yaşayamam asla evlenemem diyen insan gitti 10 gün sonra nişanlandı, fotolarını gördüm ikisi de çok mutluydu, ben üzüntüden kilo verdim onlar kilo almış, kız çok güzel olmuş, galiba bu gecede evlendiler ya da yakında evlenirler, aradan 4-5 ay geçti ben hala aynıyım unutamadım, olmuyor, hala takip ediyorum, ailemden uzakta yalnız yaşıyorum, sürekli düşünüyorum, onlar mutluyken ben şuan bile ağlıyorum, nolur bişey söyleyin ben kötü biri miyim, dini yorum yapmak yasak biliyorum ama o kız kapalı, benim başım açık, bana ayrılamam insanların onuru şerefi var dedi, ben ondan başkasıyla hiç bişey yaşamamıştım, bu arada beraberlik olmadı yanlış anlaşılmasın, kendimi yine de çok kötü hissediyorum, ben onursuz şerefsiz mi oldum şimdi, hep bunu düşünüyorum, benim arabam da var maaşım da iyi çok şükür, sadece sevmek sevilmek istemiştim ama olmadı...

benim hatalarım elbetteki vardır, objektif yorum yapın nolur o kız çok iyi ben kötü müyüm, ben bunları hakettim mi, bişey söyleyin, dayanamıyorum...
Çok uzun oldu, kusuruma bakmayın, ağlaya ağlaya yazdım inanın, herşeyi yazmışım...
sadece 5 aydan bahsediyorsun.
öyle büyük bir bağlılık ta olmamış ki aranızda.
muhtemelen ilk ve tek olduğu için kafanda büyüttün de büyüttün bu adamı
ayrıca tekrar birleşme şansınız da olmu öyle veya böyle.
onu da istememişssin.
yapmak istediğin tam olarak nedir peki?
kendine eziyet edip durma.
bunun kötülükle iyilikle ne alakası var.
adamı istiyormusun istemiyormusun belli değil.
yazık valla gözyaşlarına.
toparla kendini.
adamı da takibi bırak.
kendi hayatına dön

Hatta babasına sözlüsünü sevmediğini söyleyince babası benden için o kızı mı unutamadın yoksa demiş, ben ona beni bahane etme demiştim, istemiyorsan ayrılırsın zaten demiştim, o da seni söylemedim dedi, babam beni yeterince anlamadı vs dedi, off off
İşte bu yüzden ben kötü kız oldum, o kız seven cici kız oldu ve evlendi işte, beni istemez dedim ailesi, ki aniden söz yapmaları ayrıldığında hoş karşılamamaları onu gösteriyordu, sonuç bu şekil...

iyi de bu kadar soğuk ve korkak davrandığın adamın arkasından şimdi neden bu kadar üzülüyorsun.
eğer gerçekten çok isteseydin. o dönmeye karar verdiğinde kahrolur ve onu döndürmek için elinden geleni yapardın.
tamam böyle evlenmek gururuma yediremedim diyorsun anlıyorum. ve çok da mantıklı.
ayrıca onun ailesi o kızı bu kadar isterken ve o da böyle kararsız bir insanken senin o insanı elinde tutman da çok zor olacaktı. emin ol. yani çok daha fazla üzülecektin diye hissediyorum.
evlendiklerine emin misin? yani düğün resimlerini falan gördün mü?

Hayır henüz görmedim ama hissediyorum, çok bile beklediler, o dönem arkadaşlarım çok engel oldu bana o seni haketmiyor yapma etme diye, bana kalsa ben ona bir şekilde dönerdim, etraftan alacağım tepkiden en çokta Allahtan korktum, geri çekildim, inşallah hayırlısı olmuştur

Önünde 250 gr fazlalığı olan kendini adam sanıyor.Kandırmış işte seni.Aslında senin yanına geldiğinde de ayrılmamıştı ondan.Sadece senden de vazgeçememişti ondan da.Mitoman bir erkek olabilir.Böyle tipler söylediği yalana inanır ve inandırır sonra da karşısındakinde suçluluk duygusu uyandırır ve Sex yapmışçasına orgazm olurlar.Bence sen önüne bak ve hiç suçluluk duyma cnm.S.et gitsin :)

Önünde 250 gr fazlalığı olan kendini adam sanıyor.Kandırmış işte seni.Aslında senin yanına geldiğinde de ayrılmamıştı ondan.Sadece senden de vazgeçememişti ondan da.Mitoman bir erkek olabilir.Böyle tipler söylediği yalana inanır ve inandırır sonra da karşısındakinde suçluluk duygusu uyandırır ve Sex yapmışçasına orgazm olurlar.Bence sen önüne bak ve hiç suçluluk duyma cnm.S.et gitsin :)

Teşekkür ederim:)) Suçluluk duygusu ve pişmanlık en kötü şey, Allah yaşatmasın, zaten onun ağzı o kadar güzel laf yapıyordu ki, kendisi avukattı, alışkanlık olmuş ben de hala kendimi suçluyorum

Back