• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben kötü biri miyim:(

Teşekkür ederim, evet aynısını ona da dedim bir git bir gel sürekli değişiyorsun dedim, sana olan sevgim değişmiyor dedi tabi sonunda o da değişti, yüzüne karşı şerefsizsin de dedim, tam anlamıyla şerefsiz bir de hep masuma yatıyor, sanki başına silah dayadılar da o şekil nişanlandı
Insan bazı şeyleri yaşarken anlamıyor sonrasında ben ne yaptım yaa diyor.
Ucuz atlatmissin çok şükür

Çok iyi niyetlisin. Kaynım kaynadı sana bir sarılıp üzülme diyesim geldi. Kalbin çok güzel sakın bozma. Ah etme nefret etme. Kendine karma borcu yaratmaki hayatına doğru kişiyi çekebil.
Aşk zamanla biten körelen birşey şuan onu sevdiğinden değil yaptığı haksızlıktan unutamuyorsun ama geçiyor
Bende çok fena terkedilmiştim zamanında sonra nişanını duymuştum üzülmüştüm
Her yerden engelleyip hiç karşılaşmamaya konuşmamaya özen gösterdim
Baktım hatırlamaz olmuşum aradan sadece 2 ay geçmişti :)
Diyeceğim şu mümkün olan her yerden engeli bas bakma görme duyma
Sevgi ihtiyacı herkeste var
Çevrene gözlerini kapatma yeterli
Takılıp kalırsan onlar mutlu oldukça sen batarsın
Mis gibi işin maaşın var
Hafta sonları gezilere katıl yazı değerlendir
Aşk acısıyla vakit kaybetmene değmez inan
Bana özelden de yazabilirsin dinlerim konuşuruz anlattıkça rahatlarsın hem yakınsak çıkar kafa dağıtırız :)) üzülme hadi bismillah de şu andan itibaren seni sayfa aç öpüyorum

Çok iyi niyetlisin. Kaynım kaynadı sana bir sarılıp üzülme diyesim geldi. Kalbin çok güzel sakın bozma. Ah etme nefret etme. Kendine karma borcu yaratmaki hayatına doğru kişiyi çekebil.
Aşk zamanla biten körelen birşey şuan onu sevdiğinden değil yaptığı haksızlıktan unutamuyorsun ama geçiyor
Bende çok fena terkedilmiştim zamanında sonra nişanını duymuştum üzülmüştüm
Her yerden engelleyip hiç karşılaşmamaya konuşmamaya özen gösterdim
Baktım hatırlamaz olmuşum aradan sadece 2 ay geçmişti :)
Diyeceğim şu mümkün olan her yerden engeli bas bakma görme duyma
Sevgi ihtiyacı herkeste var
Çevrene gözlerini kapatma yeterli
Takılıp kalırsan onlar mutlu oldukça sen batarsın
Mis gibi işin maaşın var
Hafta sonları gezilere katıl yazı değerlendir
Aşk acısıyla vakit kaybetmene değmez inan
Bana özelden de yazabilirsin dinlerim konuşuruz anlattıkça rahatlarsın hem yakınsak çıkar kafa dağıtırız :)) üzülme hadi bismillah de şu andan itibaren seni sayfa aç öpüyorum

Ayy teşekkür ederim, çok mutlu oldum:KK36:
Ona ya da başka bir erkeğe ihtiyacım yok çok şükür, ama yalnız yaşıyorum, böyle olunca daha çok takıyorum kafama, gönül işte mutlu olmak sevilmek, heyecanlanmak istiyor, yakında 27 oluyorum, onu tamamen unutmak istiyorum, keşke bir sihirli değnek olsa beynimden kalbimden söküp alsa onu, yerine başka birini koysa, çok şey istiyorum galiba:)

Kendini boşuna paralama kesinlikle böyle bi insana değmez. Evlendiği şereflide sen nesin acaba? O kadar çok yanında ol istemiş ya da sevgiliyken hiç ayrılmıcaz seni bırakmam demiş...miş...miş...Şuan şu güzel kafanı bile doldurmaya değmez.
Sevdiğin adam için herkesi karşına almak nasıl bir şeydir çok iyi bilirim sen aşkın için yapabileceğin en zor şeyi yapmışsın ama değmemiş. Sevmeye değmeyecek insan çok malesef. Ama inşallah bu kadar güzel yüreğin karşına güzel bir yürek çıkacak bigün.
Sana önerim kendini ne üz ne parçala... Dimdik duruşunu görsün cümle alem. Aşkının arkasında sapasağlam duran bi kadının içinde bi yerlerde inanılmaz bi güç vardır ona inanırım ben onu dışarı çıkar.
Kendinle daha çok ilgilen daha çok bakım yap.
Yüreği çok güzel olan seni bekleyen o adama şu zamanını boşa üzülerek haksızlık yapma! Kendini dışarı kapama ;)

Bence bu insanla evlenseydin ailesi konusunda cok sorun yasardin .bosver kafani karistirma olan olmus senin de karsina biri cikar mutlu olursun sil aklindan onu

Ben sende hata gördüm. Adam goze almiş ayrılmış sozlusunden gelmiş sana. ama sen yine sahiplenmemişsin ki ilişkiyi. Sürekli bir kara bulut yaratmişsin tepenizde. Sen adama dedin mi sana döndüğünde seni seviyorum seninle varım herseye...yok!
Adamlar düz mantık. Sende o sicakligi sevgiyi sahiplenmeyi gormeyince bu kadar insan uzecegine ailesini uzecegine demiş döneyim bari o kıza.
Olay bitmiş zaten.
Başka iliskilerin için bir ders olabilir ancak bu olay.

Felsefik bir yorum yapayım gerisini sen anla;

-Yere para düşürdün, para senin paran. Başkası parayı buldu yerden aldı. Bu para senin midir yoksa bulanın mı ?

Eğer sen para benimdir diyorsan, sana geri geldiğinde parayı neden almadın ?

Şimdi parayı kabul etmediğine göre paranın sahibi kim ?
Para ne zaman bana geri geldi :KK45:

Merhabalar, ilk defa konu açıyorum, benim derdim belki bir çoğunuz için boşver unut gitsin denilecek bir dert ama yapamıyorum, başaramıyorum...

Konu eski sevgilim, aslında sadece 5 aylık bir ilişkiydi, yaşım küçük değil ama ilk sevgilim ve tek sevgilimdi, ailem onu istemiyordu, hem ailelerimiz çok farklıydı hem de iş anlamında aynı ilde yaşamamız çok zordu, ailem istemediği için onunla gizli gizli buluşuyordum, o bana hep çok sevdiğini herşeyi yapabileceğini söylüyordu, evlenmek istiyordu, ben de seviyordum hala daha seviyorum ama sessiz soğuk bir insanımdır ona sevgimi yeterince gösteremedim,
güzel sözler söyleyemedim, sanki birisi ağzımı kenetlemiş gibiydi, bu durumdan çok rahatsızdı biliyorum, o çok ilgiliydi, bir şekilde devam ettik, ben bu yüzden ayrılalım desem de asla ayrılmıcaz diyordu,
onun için ailemi arkadaşlarımı herkesi karşıma almıştım, çok ağladım, yeri geldi herkesle tartıştım, onu savundum, sonra birgün onunla küçük bir tartışmamız oldu aslında tartışma bile değil ve ne o mesaj attı ne de ben, sonra ben mesaj attım cevap vermedi, ayrılmış olduk...

1 ay sonra mesaj attım, ben seni çok sevdim sen kararsızdın dedi bana, beni cesaretsizlikle suçladı, bu olaydan 10 gün sonra bir kızla sözlendiği fotoyu gördüm, meğer ben ona mesaj attığımda kız isteme olmuş,
çok kötüydüm ama sabrettim hiç bişey yapmadım, sonra bana mesaj atmaya başladı en sonunda içimdekileri ona yazdım, bana öyle bir anlattı ki hiç mutlu değilmiş, ölmek istiyormuş, ayrılmak istiyormuş ama iş ilerdiği için yapamıyormuş,
ben de salak gibi teselli ettim, tabi konuştukça beni inandırdı, çok özlemiştim zaten, benim yanımda ol ben ayrılıcam evlenemem dedi, ben de yapamadım, ayrıl diyemedim, diyemezdim, ben onu istemeyince tuttu kızdan ayrıldı, kıza onu sevmediğini, yapamadığını, mutsuz edeceğini yazmış mesajla, bana ekran görüntüsü attı, ben de bir sürü kızdım, çok ağır laflar ettim ama bir yandan da seviyordum kendime engel olamadım, konuştum 2-3 gün boyunca...

bana anlattığına göre ailesi uzun zamandır evlenmesini istiyormuş, kız çok iyiymiş, onu bayadır seviyormuş, o olmaz diye düşünüyormuş, ailesi kızı istiyormuş, herkes çok mutlu olmuş, ailesinin maddi durumu çok iyiydi kıza araba falan almışlar, bu ayrıldığını ailesine hemen söylememiş ailesine söyleyince babası bir sebep söyle
karşı tarafa söyleyeyim demiş, o da sebep yok sevmiyorum demiş, kız ve ailesi ağlamış hep, o da o vebali alamadım dedi, babasının durumuna da üzülmüş karşı tarafa söyleyecek sebep bulamamış derken kıza geri dönüş yapıyorum dedi bana, ben de hayırlısı olsun diyebildim sadece...

sonra bana mesaj attı sürekli aradı, açmadım cevap vermedim, yanımda ol ayrılıcam ben dedi, ama yapamazdım artık uzak durmam gerekiyordu, ben onun için ailemi herkesi karşıma almıştım onun bunları yapmasını hazdemedim, çok istese zaten sözlenmezdi ya da ben istemesem
bile ayrılırdı, kendi kendime dedim sen sebep olma, Allahtan korktum,
son bir kez görmek istedim, görüştük sonra bir daha görüşmeyelim arama sorma dedim, o da haklısın doğru olanı yapmak lazım dedi ve tabi aramadı sormadı...

ölüyorum yaşayamam asla evlenemem diyen insan gitti 10 gün sonra nişanlandı, fotolarını gördüm ikisi de çok mutluydu, ben üzüntüden kilo verdim onlar kilo almış, kız çok güzel olmuş, galiba bu gecede evlendiler ya da yakında evlenirler, aradan 4-5 ay geçti ben hala aynıyım unutamadım, olmuyor, hala takip ediyorum, ailemden uzakta yalnız yaşıyorum, sürekli düşünüyorum, onlar mutluyken ben şuan bile ağlıyorum, nolur bişey söyleyin ben kötü biri miyim, dini yorum yapmak yasak biliyorum ama o kız kapalı, benim başım açık, bana ayrılamam insanların onuru şerefi var dedi, ben ondan başkasıyla hiç bişey yaşamamıştım, bu arada beraberlik olmadı yanlış anlaşılmasın, kendimi yine de çok kötü hissediyorum, ben onursuz şerefsiz mi oldum şimdi, hep bunu düşünüyorum, benim arabam da var maaşım da iyi çok şükür, sadece sevmek sevilmek istemiştim ama olmadı...

benim hatalarım elbetteki vardır, objektif yorum yapın nolur o kız çok iyi ben kötü müyüm, ben bunları hakettim mi, bişey söyleyin, dayanamıyorum...
Çok uzun oldu, kusuruma bakmayın, ağlaya ağlaya yazdım inanın, herşeyi yazmışım...
Kotu degilsin ama safsin. Bu cocuga bu yalanlara inandigin icin. Neyse bu tecrube sana deneyim olsun. Ilerde inanmazsin.

Adam soz takiyo seni seviyorum ayrilamam ayagi yapiyo. Emmy'lik performans.

Sonra nişan takıyo evlenemem ayağı yapıyo oscarlık oyuncu. Sonra haydee düğüne.

Ha sevmiyor mu o da belli degil gerci. Hadi cocuk kizi seviyor oyle evleniyorlar diyelim, sen yine kardasin. Sevdigiyle sozlendigi sirada hala baskasina yazan baskasiyla bulusan bir serefsiz var ortada. Sen boyle bi adamdan kurtuldugun icin sukretmelisin.
Yani nerden bakarsak bakalim senin basina iyi bir sey gelmis ama sen suan bunu anlayamiyorsun.

5 aylık ılıskı bıttıkten 1 ay sonra sözlenen bırıne guvenmene gerek yok bence..Ucuz atlatmıssın,kendını suclama..Ne yasattıysa aynısını yasasın de , hayata dön derım.Değmez..

Ben su an " o kiz iyi ben kotu biriyim galiba" dusunceni anlamis degilim.
Mevzu aslinda " terkedilmis, yari yolda birakilmis iki ayri ayri kiz" dgil.
Mevzu aslinda " sereften yoksun, kafasi karisik, iki kizida birden uzen diplere suren bi erkek" ten ibaret.
Kafani iste buna yor.
Hanginizin daha iyi olduguna degil,cunku iki kizda magdur ve sucsuz.
Suclu bahcivan.

Canim bence bu 1 aylik mevzu deil araba filanda almislar kiza baksana 1 ayda tanidik hadi bagrimiza bastik ama maddi kosullara da ortak etmeyiz bu isde baska dumen var bence senden once alinan bi karat bu cocukta seni seviyordu demekki ama sende ik mik edince bari evdeki bulgurdan olmayayim demis basmis nikahi ...uzulme be beybisi silkelen kendine gel hersey oluruna varir yaş maş hikaye Allah diledimi neler olmuyor yeterki enerjini toparla yeniden sifirdan olanlari hatirlamayarak yoluna bak ... temize temiz duser derler insallah kendin gibi kalbi temiz biri cikacak karsisa ...

Ben su an " o kiz iyi ben kotu biriyim galiba" dusunceni anlamis degilim.
Mevzu aslinda " terkedilmis, yari yolda birakilmis iki ayri ayri kiz" dgil.
Mevzu aslinda " sereften yoksun, kafasi karisik, iki kizida birden uzen diplere suren bi erkek" ten ibaret.
Kafani iste buna yor.
Hanginizin daha iyi olduguna degil,cunku iki kizda magdur ve sucsuz.
Suclu bahcivan.
Ya zaten o evlense 3. Yu de uzer 4. Yude o yuzden iyiki de olmamis maymun istahli ...

komik çocuk ya babasına sebep sunamamış kıza geri dönmüş ..
başkasını seviyorumdan ala sebep mi olur.. bunu bile diyememiş çünkü sözlüsünden bile mesajla ayrılacak kadar yüreksiz bir çocuk..
bundan koca falan olmazmış zaten konu sahibesi boşuna üzülme.. Allahın sevgili kuluymuşsun.. şimdi acıdan göremiyorsun belki ama inan öylesin..

Ben sende hata gördüm. Adam goze almiş ayrılmış sozlusunden gelmiş sana. ama sen yine sahiplenmemişsin ki ilişkiyi. Sürekli bir kara bulut yaratmişsin tepenizde. Sen adama dedin mi sana döndüğünde seni seviyorum seninle varım herseye...yok!
Adamlar düz mantık. Sende o sicakligi sevgiyi sahiplenmeyi gormeyince bu kadar insan uzecegine ailesini uzecegine demiş döneyim bari o kıza.
Olay bitmiş zaten.
Başka iliskilerin için bir ders olabilir ancak bu olay.

Haklısınız tüm kalbimle evet diyemedim, ama yine de bana döndüğünde 2-3 gün konuştum, uzun uzun konuştuk, yeri geldi onu suçladım yeri geldi onu çok sevdiğimi söyledim, hayaller kurduk, bir şekilde yanındaydım herşeye razıydım derken o ailesiyle konuştu, herkesten tepki aldı ki bana konuştuğu gecenin sabahı mesaj attı, ben geri dönüş yapıyorum diye ve ilk mesajımda saydığım şeyleri sebep olarak gösterdi, çok kırıldım, ben olsam onu o şekilde bırakmazdım, defalarca aradı mesaj attı konuşalım bir yolunu bulup ayrılayım dedi cevap vermedim, onu kabul etsem 1-2 hafta sonra beni yine bırakacaktı belki, üstelik ailemin arkadaşlarımın karşısında beni utandırdı bu davranışıyla, ilk ayrılığımızda da ne mesaj ne arama öylece bırakıp gitmişti, korktum işte sevgime sahip falan çıkamadım, bu şekilde evlenmeyi gururuma yediremedim, sevgiliyken de korkaktım aslında en büyük hatayı orda yaptım, o evlilikten bahsederken ben ailelerimiz istemez diye konuştum durdum hep, bir de soğuktum işte:(

Kiz kendisini sevmeyen biriyle evleniyor. Kizin basina cok iyi seyler gelmis gibi dusunmesen keske.

Napıyım kendime engel olamıyorum, peki bir şey sorucam sizlere, bu kıza seni evlenecek kadar sevmiyorum, nasıl oldu neden oldu anlamadım, seni de mutsuz ediyorum demiş, kız da ailecek ağlamış erkek tarafı duymuş falan, o da bana o vebali alamadım dedi kıza döndü, kızın onu anında kabul etmesi hemen nişan istemesi normal mi (bu arada nişanı da o istediği için birkaç gün ertelediler) ben mi kızgın olduğum için hata bulmaya çalışıyorum

Haklısınız tüm kalbimle evet diyemedim, ama yine de bana döndüğünde 2-3 gün konuştum, uzun uzun konuştuk, yeri geldi onu suçladım yeri geldi onu çok sevdiğimi söyledim, hayaller kurduk, bir şekilde yanındaydım herşeye razıydım derken o ailesiyle konuştu, herkesten tepki aldı ki bana konuştuğu gecenin sabahı mesaj attı, ben geri dönüş yapıyorum diye ve ilk mesajımda saydığım şeyleri sebep olarak gösterdi, çok kırıldım, ben olsam onu o şekilde bırakmazdım, defalarca aradı mesaj attı konuşalım bir yolunu bulup ayrılayım dedi cevap vermedim, onu kabul etsem 1-2 hafta sonra beni yine bırakacaktı belki, üstelik ailemin arkadaşlarımın karşısında beni utandırdı bu davranışıyla, ilk ayrılığımızda da ne mesaj ne arama öylece bırakıp gitmişti, korktum işte sevgime sahip falan çıkamadım, bu şekilde evlenmeyi gururuma yediremedim, sevgiliyken de korkaktım aslında en büyük hatayı orda yaptım, o evlilikten bahsederken ben ailelerimiz istemez diye konuştum durdum hep, bir de soğuktum işte:KK43:
iyi de bu kadar soğuk ve korkak davrandığın adamın arkasından şimdi neden bu kadar üzülüyorsun.
eğer gerçekten çok isteseydin. o dönmeye karar verdiğinde kahrolur ve onu döndürmek için elinden geleni yapardın.
tamam böyle evlenmek gururuma yediremedim diyorsun anlıyorum. ve çok da mantıklı.
ayrıca onun ailesi o kızı bu kadar isterken ve o da böyle kararsız bir insanken senin o insanı elinde tutman da çok zor olacaktı. emin ol. yani çok daha fazla üzülecektin diye hissediyorum.
evlendiklerine emin misin? yani düğün resimlerini falan gördün mü?

O mutluyken sen neden uzgunsun? Yas geciyor yilllar geciyor o olmayacaksa onune bakacaksin bosa harcayacagin bir dakika bile yok.

Napıyım kendime engel olamıyorum, peki bir şey sorucam sizlere, bu kıza seni evlenecek kadar sevmiyorum, nasıl oldu neden oldu anlamadım, seni de mutsuz ediyorum demiş, kız da ailecek ağlamış erkek tarafı duymuş falan, o da bana o vebali alamadım dedi kıza döndü, kızın onu anında kabul etmesi hemen nişan istemesi normal mi (bu arada nişanı da o istediği için birkaç gün ertelediler) ben mi kızgın olduğum için hata bulmaya çalışıyorum
canım böyle söylediğini kulağınla duydun mu? yani adamın günahına girmek de istemiyorum ama bunların hiç birini ne kıza ne de ailesine söylememiş olabilirler.
belki kıza bu durumu hiç yansıtmamış bile olabilir. onun her söylediğine inanma derim. belki o dönem senden de vazgeçemediği ve seni de kaybetmek istemediği için sana karşı böyle şeyler söylemiş de olabilir

Back