• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben kötü annemiyim :(

Aynen oyle oglum koynumda uyumayi cok seviyor ama etrafimdakiler diyorki ya kokuna alisir alistirma kurtulamazsin. Kurtulmak isteyen kimse
Minicik kuzu o :) bana da söylendi, çok istedim bir kez koynumda uyusun.. Yanıma aldığım an feryat figan, olamaz olamaz bağırır :,(

Çok bilmiş bir görümce daha... :KK14:

Hele bir doğum yapsın da o zaman görür eğitimi. 2 aylık bebek ne anlar tavırdan, eğitimden

Merhabalar arkadaslar

benim 2aylik bi oglum var cok huysuz cok gazi oluyor geceleri uyumuyor agliyor cok hareketli vs...
gorumcemde suan hamile az kaldi dogumuna ve boyle ortaya konusur gibi diyorki cocugu egitmeyi bileceksin anne karninda baslicaksin tavrini koymaya yok geceyle gunduzu dogar dogmaz ogretcekmis kimseden yardim almicakmis resmen bana laf sokuyor Allah askina ben 2aylik bebegime nasil tavrimi koyacam 1 haftadir agliyorum ben kotu annemiyim beceremedimmi buyutemicekmiyim ?

Ikimizinde ilk bebegi

görümcen "MOK" yemiş...
benim bebişimde çok gazlıydı
kv görümcelerim eltilerim hep akıl vermeye çalıştılar
yok kucağa alışmış yok beni kullanıyormuş yok şuymuş yok buymuş
bende her defasında BEN ANNEYİM TABİ Kİ GEZDİRİCEM BEBEĞİMİ TABİ Kİ KOKUMA ALIŞACAK TABİ AĞLAR GAZI VAR KUZUMUN diye diye kimseye laf ettirmedim
5 ay kucaktan inmedi kızım
şimdi ağızlarını açmaya korkarlar valla
hemen başlıyorum
PEDEGOGLAR SÖYLE DİYOR ÇOCUĞUN İÇSEL DİNAMİKLERİ ÇOCUĞUN NERO PSİKOLOJİSİ BEBEĞİN ANNEYE OLAN İNANCI
Bİ BAŞLIYORUM :D :D
hemde öyle valla ben neler çektim bir anlatsam roman olur
şimdi Maşşalalh süper ikiliyiz

sakın kızmayın o minicik kuzuya
sizin karnınız ağrısa siz ne yapardınız???
biz dünyayı tnaıyoruz onlar henüz hiç birşey bilmiyor ve çok korkuyorlar
sakın kızmak gibi bir hata yapmayın
bebek yüzünüze tükürse yarababi şükür diyceksiniz
ben bir kez tuvalaete gidemedim altıma kaçırdım :)
hep eşimi beklerdim aç kalırdım tuvalate gidemezdim şekerim düşerdi

Merhabalar arkadaslar

benim 2aylik bi oglum var cok huysuz cok gazi oluyor geceleri uyumuyor agliyor cok hareketli vs...
gorumcemde suan hamile az kaldi dogumuna ve boyle ortaya konusur gibi diyorki cocugu egitmeyi bileceksin anne karninda baslicaksin tavrini koymaya yok geceyle gunduzu dogar dogmaz ogretcekmis kimseden yardim almicakmis resmen bana laf sokuyor Allah askina ben 2aylik bebegime nasil tavrimi koyacam 1 haftadir agliyorum ben kotu annemiyim beceremedimmi buyutemicekmiyim ?

Ikimizinde ilk bebegi

Allah askina kulak asmayin su ekndini bilmezlere. o daha kinasin senin bebisinin gaz sancisindan aglamalarini onuda gorursun elbet.
2 aylik bebek elbette aglayacak elbette uslu durmayacak. hic kafana takma lutfen hatta bi sure kimseyle gorusme bebginle yalniz kal. gece gunduz uyuma ama tek basina ol yeterki kimsenin lafini duymamis olursun.
bu muhabbetler bir omur bitmez bugun bunu derler yarin baska bisey herkesi kafana takarsan daha cok aglarsin arkadasim. duyma bosver gorusme. kafan rahat olsun

görümcen "MOK" yemiş...
benim bebişimde çok gazlıydı
kv görümcelerim eltilerim hep akıl vermeye çalıştılar
yok kucağa alışmış yok beni kullanıyormuş yok şuymuş yok buymuş
bende her defasında BEN ANNEYİM TABİ Kİ GEZDİRİCEM BEBEĞİMİ TABİ Kİ KOKUMA ALIŞACAK TABİ AĞLAR GAZI VAR KUZUMUN diye diye kimseye laf ettirmedim
5 ay kucaktan inmedi kızım
şimdi ağızlarını açmaya korkarlar valla
hemen başlıyorum
PEDEGOGLAR SÖYLE DİYOR ÇOCUĞUN İÇSEL DİNAMİKLERİ ÇOCUĞUN NERO PSİKOLOJİSİ BEBEĞİN ANNEYE OLAN İNANCI
Bİ BAŞLIYORUM :KK70: :KK70:
hemde öyle valla ben neler çektim bir anlatsam roman olur
şimdi Maşşalalh süper ikiliyiz

Allah bağışlasın Allah bozmasin mutlulugunuzu :))

• Beğen
Reactions: nio
Merhabalar arkadaslar

Ikimizinde ilk bebegi
ağzı olan konuşuyor boşver takma:63:

Merhabalar arkadaslar

Ikimizinde ilk bebegi

Huysuz bebeği olsun da görsün gününü. Terbiyesiz.

Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin Insallah. Malesef emzirmiyorum canim sutum yetmedi mama veriyorum sanirim gazida bu yuzden 1ay emdi ama ozamanda daha fazla gazi vardi buyudukce duzeliyor sanirim. Dogumunda Allah yardimcin olsun bi nefeste kucagina al oglusunu

Canım eğer mamadan şüpheleniyorsan keçi sütü maması var golden diye..hiç gaz yapmıyor ben kullanıyorum hala geceleri. Sindirimi çok kolay bir mama mutlaka denemelisin. Bide sen canını sıkma benim oğlum 8 aylık ve uyumayı fazla sevmeyen bir bebek. Çok otoriterimdir ve bütün yiğenlerim çekinir benden ama bizim oğlan peh:KK45: öğle dediği gibi olmuyor malesef. Yapmaması gereken şeyi öğretiyorum dahada fazla yapıyor hemde gözümün içine bakıp, bide gülerek alay ediyor:KK45: görümcem kör kepçem senide göreceğiz de:KK48:

Merhabalar arkadaslar

Ikimizinde ilk bebegi
Bi dogsun da.gorsun anyayi konyayi pehh 2 aylik bebegi terbiye edememissin diyo allahim ya elinin tersiyle yapistiracan agzina tobe tobe canim sıkma canini benim kizim 9.5 aylik cok gazliydi ilk siralar 2.ayinin sonuna dogru gecti ama halen de oluyo gazi yani takma kafani dedigim gibi 2.ayin sonunda duzeldi gunduz hic uyumazdi sabahdan aksama kadar ayagim da sallardim evim falan berbetti yemegi bile zor yapiyodum kahvaltimi falan ayak ustu 2 dk icinde yiyodum cok zor gunlerdi annem yanimda fazla kalamadi zaten tek basima baktim ama en guzeli de o kimse isine karismiyo kafan bide laf anlatmakla ugrasmiyon

Back