- 19 Kasım 2014
- 2.971
- 2.973
- 133
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
oyyy canım benim yerim ben o görümceyi :))) hele bi doğur o kolik gaz sancısı bi bastırsın görücem ben seni görümce hanım.... aylarca kafamı yastığa koymadım ben oğluma feda olsun tabii o ayrı konu ama karnındayken koysun tavrı da göreyim. asıl sen değil doğmamış çocuğa kurallar koymaya çalışan görümcen anneliği henüz bilmiyor. kaç aylık hamile görümcen bilmiyorum ama o doğurduğunda büyük ihtimalle senin bebeginin gaz sancıları bitmiş olur etrafa gülücük saçmaya başlar o zamanda sen başlarsın ona laf etmeye :)))) intikam zamanı :))) şaka bir yana hiç takılma bunlara 6,5 aylık oğlum var gaz sancılarını 3 ay çektim gaz sancıları bittiğinde öyle mutlu öyle güleryüzlü öyle gülücükler saçan bir bebiş oldu ki ben bile şaşırdım :) ama şu da bir gerçek ben hiç kimseyi dinlemedim "kucağına alma alışır onu yapma alışır kucakta uyutma alışır" bunlar safsata bana göre bol bol kucakladım halada alıyorum hatta çalışıyorum ve eve gidince kucağımdan indirmiyorum alışsın ne var ki bana hiç zor gelmiyor, artık emekleme dönemi geliyor istesemde kucağıma gelmiycek helede yürüyünce hiç kucakta durmak istemiyorlar, o yüzden bol bol al kucağına sev okşa emin ol sancıları daha çabuk geçecek, ben kucağına alma diyenlere hep şunu söylüyorum bebeğimin bana ihtiyacı olduğu kadar benimde onu tutmaya öpmeye ihtiyacım var beni rahatlatan stresimi attığım anlar onun kucağımda olduğu anlar :)
görümcenede sevgilerimi ilet doğurunca tavsiye isterse sana danışsın :)))
Doguracagi gunu iple cekiyorum ztn. Cok guzel anlattin kucak meselesini ayni fikirdeyim buyuyunce ztn kucakta durmuyorlar. Tadini cikariyorum ztn alma dedikce aliyorum :)