• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben kötü annemiyim :(

oooo allah sabr versin işin zor öyle görümceyle ama bebeği bi dogsun bakalım o dediklerini kendi yapabilecek mi siz iyi bir annesiniz cogu bebek ihtiyacını aglayarak anlatmaya calışır. Sevgiler...

gorumcen dogum yapinca ne halde oldugunu nasil egittigini falan yazar misin nolurrrrr bebek nasil egiriliyomus bizde ogrenelim:KK70:

Ayy bende cok merak ediyom.umarim arkadas cocugu olunca yazar da bilgilendirir bizi nasil terbiye ettigini artik ikinci cocugum da terbiyesini veririm dogdugu gunden itibaren

Bekara karı boşamak kolaydır.
Öyle yaşamadan atıp tutmak olmaz.
Bir doğum yapsın bakalım. İnşallah onun bebeği doğduğu an annesinin sözünden çıkmaz. :KK45:

He he tabi egitir.daha ilk geceden uykusuz kalsin gaziyla ugrassinda totosu olanin osuruga gulmeyecegini o anda anlar.bir yazi vardi hamileyken okuduklarim anneyken yasadiklarim diye.internetten arastirin cikti alin 2 aylik bir anne olarak hamile anneye gulerek okuyun

bekara kadin bosamak kolay derler ,sizinki de o mesele...bi dogursun bakalim gecesi gunduzu kaliyormuymus. ilk aylar 2-3 gece uyumadigimi biliyorum sabah 2-3 saatlik uyku ile ayaktaydim. uykuya oyle hasret kalmistim ki bi gece bebegim uyudu benimde gozlerimden yas akiyor artik uykusuzluktan ... buyuk oglum uyandi 'anne.su getirrmisin ' diye...mutfaga gittim gerisini hatirlamiyorum ! halinin uzerinde 1.80 uyumusum:)
hangi egitimden bahsediyor o hanimefendi.annelik uykusuzluk demek,annelik fedakarlik demek,annelik 1 beden 2can demek...oyle egitimle kitapla buyumuyor bebekler.yasayan bilir

Canım eğer mamadan şüpheleniyorsan keçi sütü maması var golden diye..hiç gaz yapmıyor ben kullanıyorum hala geceleri. Sindirimi çok kolay bir mama mutlaka denemelisin. Bide sen canını sıkma benim oğlum 8 aylık ve uyumayı fazla sevmeyen bir bebek. Çok otoriterimdir ve bütün yiğenlerim çekinir benden ama bizim oğlan peh:KK45: öğle dediği gibi olmuyor malesef. Yapmaması gereken şeyi öğretiyorum dahada fazla yapıyor hemde gözümün içine bakıp, bide gülerek alay ediyor:KK45: görümcem kör kepçem senide göreceğiz de:KK48:

Haha bu guzeldii

bekara kadin bosamak kolay derler ,sizinki de o mesele...bi dogursun bakalim gecesi gunduzu kaliyormuymus. ilk aylar 2-3 gece uyumadigimi biliyorum sabah 2-3 saatlik uyku ile ayaktaydim. uykuya oyle hasret kalmistim ki bi gece bebegim uyudu benimde gozlerimden yas akiyor artik uykusuzluktan ... buyuk oglum uyandi 'anne.su getirrmisin ' diye...mutfaga gittim gerisini hatirlamiyorum ! halinin uzerinde 1.80 uyumusum:)
hangi egitimden bahsediyor o hanimefendi.annelik uykusuzluk demek,annelik fedakarlik demek,annelik 1 beden 2can demek...oyle egitimle kitapla buyumuyor bebekler.yasayan bilir

Ne guzel soylediniz Anneliği kucumsuyor amann ne varmis mama ver altini ac bitti diye eskiden gazmi varmis diyor

Merhabalar arkadaslar

benim 2aylik bi oglum var cok huysuz cok gazi oluyor geceleri uyumuyor agliyor cok hareketli vs...
gorumcemde suan hamile az kaldi dogumuna ve boyle ortaya konusur gibi diyorki cocugu egitmeyi bileceksin anne karninda baslicaksin tavrini koymaya yok geceyle gunduzu dogar dogmaz ogretcekmis kimseden yardim almicakmis resmen bana laf sokuyor Allah askina ben 2aylik bebegime nasil tavrimi koyacam 1 haftadir agliyorum ben kotu annemiyim beceremedimmi buyutemicekmiyim ?

Ikimizinde ilk bebegi

görümcene annesi çok iyi öğretmiş baksana nerde ne konuşacağını bilmiyor.Şimdi birşey diyecektim ama. Seni de görürüz 2 ay sonra de...

Neye ağlıyorsun ya küçük insanların küçük lafları

Anneliği standarda bağlamak o kadar yanlış ki. Her bebek birbirinden çok farklı. Ben de kızımı hastaneden geldiğim andan itibaren odasında ve yatağına yatırmaya alıştırdım, hiç kucakta ya da sallayarak uyutmadım. 1 yaşında hala aynı şekilde devam ediyor, yatağına koyuyorum uyuyana kadar emzirme koltuğunda bekliyorum, uyuyunca çıkıyorum.
Bu yöntemi birebir aynı uygulayan arkadaşım asla sonuç alamadı. Kızı çığlık çığlığa ağladı, hiçbir şekilde durmadı yatakta. Bu onun kötü anneliğinden değil, her bebeğin farklı olmasından kaynaklanıyor.
Çok kızıyorum yeni annelere böyle şeyler söylenince, hiç sıkmayın canınızı, eminim ki çok iyi bir annesinizdir.

Merhabalar arkadaslar

benim 2aylik bi oglum var cok huysuz cok gazi oluyor geceleri uyumuyor agliyor cok hareketli vs...
gorumcemde suan hamile az kaldi dogumuna ve boyle ortaya konusur gibi diyorki cocugu egitmeyi bileceksin anne karninda baslicaksin tavrini koymaya yok geceyle gunduzu dogar dogmaz ogretcekmis kimseden yardim almicakmis resmen bana laf sokuyor Allah askina ben 2aylik bebegime nasil tavrimi koyacam 1 haftadir agliyorum ben kotu annemiyim beceremedimmi buyutemicekmiyim ?

Ikimizinde ilk bebegi
offfff cin olmadan adam mı çarpıyor ya??!çok saçmalamış görümcen, her çocuk farklıdır.ne böyle tavrını koyacaksın falan sanki kocasından bahsediyor saf mıdır nedir

Kotu annelikle ne alakasi var dogursun gorursun o bilmis laflari. Hey yavrum hey. Annelik kolay degil . 2 aylik bebek aglarda kusarda hareketli de olur. Eminim iyi bir annesindir . Kim ne derse desin sen kendi yasamina bak . Dinleme

Merhabalar arkadaslar

Ikimizinde ilk bebegi

Bikac gelin toplanıp böyle boş konuşan görumceleri böcek gibi ezsek mi Neyse inşallah bebeğinin gazi yakın zamanda gecer.onun bebeği dogunca sakın bebegini onunkiyle kıyaslama.bence her bebek kendine özeldir her hamile kadın gibi.bir de o fesat görümce den uzak dur daha mutlu olursun.benim bebeğim sadece anne sütü aldığı için ben hiçbirşey vermedim. Kimyon kaynatıp icirin yada rezene icirin diyen cok oldu.bebek hareketlendikce gazı azaliyor merak etme çoğu gitmiş azı kalmış. Birçok bebekte olan şeyler bunlar bircok annenin yaşadığı şeyler. Incitmeden ellerini ayaklarini oynat.ayaklarini yukari kaldir.internetten bi arastir bebek masajlarinı.bir de anne sütü mu aliyor bilmiyorum ama BBenim bebegim emerken uykuya tam daldigi bir an vardi.yani uyumadan bikac saniye once o zaman gazını çıkarınca daha rahat uuyuyordu.bu sorunlar hep olacak.asla bebegini kiyaslama ve ona kizma sinirlenme.ilk dis cikaracakken benimki çok ağladı ilk dort diste.ilkinde bilmedigimden cok sinirlendim ama o kadar uzuldum ki o daha bebek ve ağrısı oldugu icin ağlıyor. bebegin uyudugunda sen de uyu sakın ev toplayayim çamasir atayim deme.mutlu anne mutlu bebek öptüm bebegini:KK68:

Merhaba cnm merak etme bunlar geçicek. Görümcen öğrete bilirse soylede bizede öğretsin bu arada bio gaia diye bi damla var gaz için bn oğlumu onunla büyüttüm ve oğlum 11 aylık hala kullanıyorum tavsiye ederim

Bekara bosanmak kolay hesabi olmus... Ayrica kendide ne güzel bi terbiye edinmis... Bende anne olmadan önce neler düsünürdüm, ne kitaplar okudum... Bebek deyip gecmemeli o minnaciklarinda karakteri önemli... Hem gaz sorunu terbiye degildir... Etsin bakalim bebegini gaza karsi terbiye... Yaslan ve seyret bence... Herkes kendi cocugu en iyi tanir, onun icin en iyisini bilir ve yapar... Tikayin kulaklarinizi... Gazli bi bebek cok zordur ben bes ay cektim, terbiye etmekle alakasi yok... Hepsini gectim bi bebege ne terbiyesi allah askina... Agzi olan konusuyor iste...:ssz:

Back
X