• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben kötü annemiyim :(

Ona gore dunyanin en iyi annesi olcak o. Bide cocugun nasil davrandigi anneye bagliymis anne becerikliyse cocuk uslu olurmus fln ... ole diyor
Ben bildiğin beceriksizim o zaman. Iki yaşındaki kızım hala ağlar, ben kötü anne miyim? Çocuklar üzerinden peşin konuşanlardan nefret ediyorum! Sıkma canını tatlım, çocuğum yeter ki iyi olsun ben uykusuzluğa razıyım diyebiliyorsan sen iyi bir annesin.Hepimizin çocukları birer caillou, bizler de anneleri değiliz sonuçta.. Seni üZmesine izin verme, anneliğinin tadını çıkar:)

Hahaha hem ilk bebeği hem daha doğurmamış,bir de bilgelik taslıyor. Yandı:KK45:

Anne karnındaki bebeğe tavır koymak mı? Acaba görümceniz akıl sağlığı yerinde mi? Daha neler duyacağım bu formda, tatlım sen kötü bir anne filan değilsin bebeğin gazının olması, ağlaması genelde bebeklerde olan şey bu konuda anneliğini sorgulama lütfen.

Anne karnındaki bebeğe tavır koymak mı? Acaba görümceniz akıl sağlığı yerinde mi? Daha neler duyacağım bu formda, tatlım sen kötü bir anne filan değilsin bebeğin gazının olması, ağlaması genelde bebeklerde olan şey bu konuda anneliğini sorgulama lütfen.
Anne karnındaki bebeğe tavır koymak? Katılıyorum siZe.

Görümcen için diyecek laf yok. Lüzumsuz.
Belki zaten bîliyosunuzdur ama ben bildiklerimi söyleyeyim.
Mama veriyosunuz sanırım. Bazı mamalar bazı bebeklerde çok gaz yapıyo. Markayı değiltirmeyi deneyebilirsiniz. Biberonu çalkalanayın dairesel hareketlerle karıştırın zaten mama hemen erir suda.
Dr.browns ın gaz önleyici biberonu var onunalabilirsiniz.
Bebekler için rezene çayı var kimyonlu veya papatya. Hem bebeğinize içirebilirsiniz hemde siz içebilirsiniz.
Hastanelerde sedye başları eğimli olur ya bebeğinizin yatağına öyle eğim verim yer çekiminin etkisiyle gaz çıkışı kolaylaşır.
Bio gaia diye bi gaz giderici var bebekle için biraz pahalı ama benim çok işime yaramıştı doktorunuza sorun bunu derim.

Kitaplardan okudugu seyleri gelip anlatiyor iste. Cocugu nsl uyutcaksa anne karninda bende merak ediyorum ama dogmasini bekliyorum dogumu bile hafife aliyor dedigim gibi ben konusacagim gunu bekliyorum

gorumcen buyuk konusmus
dogurunca nolucak çok merak ediyorum
2 aylik bebege ne egitimi vervcekmis dogacak çocuga acidim

Görümcen için diyecek laf yok. Lüzumsuz.
Belki zaten bîliyosunuzdur ama ben bildiklerimi söyleyeyim.
Mama veriyosunuz sanırım. Bazı mamalar bazı bebeklerde çok gaz yapıyo. Markayı değiltirmeyi deneyebilirsiniz. Biberonu çalkalanayın dairesel hareketlerle karıştırın zaten mama hemen erir suda.
Dr.browns ın gaz önleyici biberonu var onunalabilirsiniz.
Bebekler için rezene çayı var kimyonlu veya papatya. Hem bebeğinize içirebilirsiniz hemde siz içebilirsiniz.
Hastanelerde sedye başları eğimli olur ya bebeğinizin yatağına öyle eğim verim yer çekiminin etkisiyle gaz çıkışı kolaylaşır.
Bio gaia diye bi gaz giderici var bebekle için biraz pahalı ama benim çok işime yaramıştı doktorunuza sorun bunu derim.

Tesekkurler denicem mutlaka

Merhabalar arkadaslar

benim 2aylik bi oglum var cok huysuz cok gazi oluyor geceleri uyumuyor agliyor cok hareketli vs...
gorumcemde suan hamile az kaldi dogumuna ve boyle ortaya konusur gibi diyorki cocugu egitmeyi bileceksin anne karninda baslicaksin tavrini koymaya yok geceyle gunduzu dogar dogmaz ogretcekmis kimseden yardim almicakmis resmen bana laf sokuyor Allah askina ben 2aylik bebegime nasil tavrimi koyacam 1 haftadir agliyorum ben kotu annemiyim beceremedimmi buyutemicekmiyim ?

Ikimizinde ilk bebegi
canım boş ver ya ne takıyısun kolay öyle hava atmak bırak konuşsun ne ağlıyosun hepimiz geçtik o zor donemlerden sende atlatıcaksın senin ki buyuyecek o duş alacak vakit bulamayacak sende ona guleceksin uyku kitapları var onları oku mesela gece sessiz bir ortama geçin ışığı kapatın emzirin o odada uyumasada kalın diyolar ılık babyoda iyi gelir inşallah. Gazı için sam simpleks diye bi ilaç var o çok iyi geliyodu bizim paşaya bide dizime yuz ustu yatırıp hafif hafif titretiyodum. Geçici bi sureç bu geçicek hep böyle duşun.

Görümcenizin kafasının içinde beyin yerine soğan cücüğü mü var merak ettim. 2 aylık bebeği nasıl eğitecekmiş gerçekten çok merak ettim.:KK53::KK53: Sanki evcil hayvan eğitiyor. Töbe yarabbim. Siz kimsenin dediğine bakıpta üzümeyin.

Kitaplardan okudugu seyleri gelip anlatiyor iste. Cocugu nsl uyutcaksa anne karninda bende merak ediyorum ama dogmasini bekliyorum dogumu bile hafife aliyor dedigim gibi ben konusacagim gunu bekliyorum

Bende çok kitap okudum vakti zamanında ama bir bebek anne karnında nasıl uyutulur ya da anne karnındaki bebeğin uyku düzenini sağlamak diye bir kitap okumadım. Demek ki yeterince kitap okumamışım. :)

Bu arada ufacık bebek emmek temizlenmek sevilmek ister kucak anne kokusu ister tavır koyup ağlatmak eğitmek doğru değil bol bol sev onu annesi kollarında dünyanın en kıymetli hazınesi var

Merhabalar arkadaslar

benim 2aylik bi oglum var cok huysuz cok gazi oluyor geceleri uyumuyor agliyor cok hareketli vs...
gorumcemde suan hamile az kaldi dogumuna ve boyle ortaya konusur gibi diyorki cocugu egitmeyi bileceksin anne karninda baslicaksin tavrini koymaya yok geceyle gunduzu dogar dogmaz ogretcekmis kimseden yardim almicakmis resmen bana laf sokuyor Allah askina ben 2aylik bebegime nasil tavrimi koyacam 1 haftadir agliyorum ben kotu annemiyim beceremedimmi buyutemicekmiyim ?

Ikimizinde ilk bebegi
Cahil görümce... Doğunca seninkini de görürüz anacım deseydin. Bebek daha 2 aylık, hemen her bebek ağlıyor geceleri, 6. aydan sonra düzene girer. Benim kardeşimin bebeği çok akıllıydı ama geceleri hiç susmaz, kimseyi uyutmazdı. Sen onun öyle dediğine bakma. Sen önce kendini eğit deseydin görümcene. Anne karnında tavır koyacakmışmış. Çocuk lan bu, koca mı? Kedi mi, köpek mi? Gidip canını boş yere sıkmışsın valla. Ne varmış çocuk büyütmekte... Takma kafana, gelip bişey derse de lafını esirgeme sakın. Böylelerinin çocuklarını görüyoruz, sopa manyağı oluyorlar.

çoook şaçma ve büyük konuşmuş görümcen...
doğsun bebeğide görsün öyle ahkam kesmek neymiş...
sen gayet iyi bir annesin...çocuğun huyu nasıl olur onu görümcen bilemez ki büyük konuşmayada gelmez...
benim oğlum 6 ay bağırdı gece gündüz dr umuz hep dedi ki huy karakter meselesi... hiç bir sorunu yok... benim kızım 6 ay ağladı dr olup çözüm bulamadım sabredeceksiniz dedi...
bende hiç kafana takma...görümcenin bebeği doğsunda görsün

Cahil görümce... Doğunca seninkini de görürüz anacım deseydin. Bebek daha 2 aylık, hemen her bebek ağlıyor geceleri, 6. aydan sonra düzene girer. Benim kardeşimin bebeği çok akıllıydı ama geceleri hiç susmaz, kimseyi uyutmazdı. Sen onun öyle dediğine bakma. Sen önce kendini eğit deseydin görümcene. Anne karnında tavır koyacakmışmış. Çocuk lan bu, koca mı? Kedi mi, köpek mi? Gidip canını boş yere sıkmışsın valla. Ne varmış çocuk büyütmekte... Takma kafana, gelip bişey derse de lafını esirgeme sakın. Böylelerinin çocuklarını görüyoruz, sopa manyağı oluyorlar.

Valla tavir fln anlamam ben ben cocuguma sevgi veriyorum benimle oyna der gibi gozumun icine bakiyor asla bebegime kiyamam

Merhabalar arkadaslar

Ikimizinde ilk bebegi
Çocuğu doğsun da görürüm ben onu ..Sen kendinde sakın kusur hata arama , neden ağlıyorsun üzüyorsun ki kendini ? Duyma bile...

Merhabalar arkadaslar

Ikimizinde ilk bebegi
Hiç canınızı sıkmayın söylensin dursun. Siz emin olduğunuz gibi büyütün bebeğinizi. Böyle zamanlarda akıl veren çok oluyo.çocuk yetiştirmek zor evet ama boşuna ANNE değiliz demi. Allah yardımcımız olsun. Bende aile binasında gelinim. Yengeler eltim falan hep bi aradayız.o kadar çok konuda yorum yapıyolar ki çocuklar için.aklıma yatıyorsa yapmaya çalişiyorum ama aksi halde karişmalarina izin vermiyorum hatta sinir oluyorum. Kibar bi dille de dinlendiriyorum karişmamalari gerektiğini. Ki bebeklerim ikiz.gelsin 24 saat dursunlar bakalım yorum yapıyolar mı. Sizde de tavrınızı koyun bişey söyleyecek olursa.onun ki de doğsun bakalım sözlerde ki gibi kolaymıymış bebek bakması anne olmak

Back
X