- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.872
- 498
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
Onun doğmamış bebekle ilgili atıp tutması da yanlış sizin bunun için ağlamanız da.
Her bebek farklıdır.
Mesela ben de şuan diyorum ki bebeğimi sallamaya alıştırmayacağım, 6 aylık olunca odasını ayıracağım falan filan.
Ama doğunca işler istediğim gibi gitmeyebilir
Büyük lokma ye büyük laf etme denir görümcene, hele çocuk konusunda! Dünyada Insanın elini ayağını bağlayan bir çok konuda çaresiz bırakan, insanın hayatını doğduğu günden itibaren tekrar şekillendirmek zorunda bırakan bir varlığı fazla hafife almış görümceniz.. Siz bile henüz annelik hakkında hiçbirşey görmediniz.. daha 2 aylık annesiniz ,benim 3 yaşında kızım var bende kendime daha neredesin sen diyorum altı üstü 3 yaş kimbilir beni daha neler neler bekliyor diyorum çoğu zaman, ve daha bebeği kucağına bile almamış insanların böylesi atıp tutması çok güldürüyor bebek doğduktan sonraki hallerini görmek dahada güldürüyor, çünkü zamanında sana acır gibi bakmaları çocukla ilgili bir şey söylediğinde alaycı konuşmaları hepsi dönüp dolaşıp onları buluyor ama çokta iyi oluyor :)
onun anne babası v.s. değilKayinbabam gil vardi bende dedim gorcezz bakalim Allah buyuk dedim ama onlarda kizlarina hak verdi tabi banami hakvercekler
onun anne babası v.s. değil
bebeği olan başka birinin yanında yapın da
bir rezil olsun :)
bide sorun sen nasıl eğittin merak ettim falan diye
Senin isin gercekten zor kardesim ...
Bence gorumceni umursamaaya bak artik...
Su an karninda ki bebegiyle seenin dogmus bebegini kiyaslamaya calisan biri ise dogurduktan sonra surekli gozleri senin yavrunun uzerinde olacaktir...
Maalesef gunumuzde bu tip insanlar bir hayli fazla....
Benim kv dem bile oglumla kendi dogurduklari cocuklarin kucuklukleriyle kiyaslardi dusun...
Bende bak ne guzel dediniz o sizin cocuklarinizdi bu ise benim Oglum diyerek surekli sustururdum...
Hic moralimi bozmazdim sende bozma valla...
Bu zamanlar bir daha geri gelmeyecek ....
Sen kirilip depresyona girecegine icindekileri soylede millet kendine ceki duzen versin...
herşeyi gectim de acaba görümcenin doğaüstü güçleri mi var,nasıl anne karnında başlayacakmış tavrını koymaya
şitt kızım dur bakalım öyle çok tekmeleme, cık cık ayıp mı diyecekmiş
Hahaha ayy erken yatcakmis saatinde yatip saatinde kalkcakmis yada bebek.dogunca gunduzleri uyursa zorla uyartcakmis gece uyusun diye ama sunu bilmiyor bi bebek uyumadikca uyumaz uyku basina vurur uyudukca da uyur ama konussun bakalim hersey planlandigi gibi olmuyor
Doğurunca görürüm ben onun eğitiminiMerhabalar arkadaslar
benim 2aylik bi oglum var cok huysuz cok gazi oluyor geceleri uyumuyor agliyor cok hareketli vs...
gorumcemde suan hamile az kaldi dogumuna ve boyle ortaya konusur gibi diyorki cocugu egitmeyi bileceksin anne karninda baslicaksin tavrini koymaya yok geceyle gunduzu dogar dogmaz ogretcekmis kimseden yardim almicakmis resmen bana laf sokuyor Allah askina ben 2aylik bebegime nasil tavrimi koyacam 1 haftadir agliyorum ben kotu annemiyim beceremedimmi buyutemicekmiyim ?
Ikimizinde ilk bebegi
sana bişi diyim mi görümcen bu kafayla giderse onu çok zorlu günler bekliyor hazır olsun.
sende kimsenin lafına aldırma her birey farklıdır senin bebeğin demek ki uykuyu çok sevmiyor bunlar çok normal.
Doğurunca görürüm ben onun eğitimini
Belli bir döneme kadar cocuk anneyi eğitiyor haberi yok hasbamın
Görümcen ağzına tuvalet terliği ile vurulacak tiplerden...
2 aylık bebenin nesi terbiye olacakmış. Görürsünüz onu da...
Bir de çok merak ettim karnındaki bebeğe nasıl tavır koyuyor telepatik güçleri mi var.
Sen hiç canını sıkma stresin bebeğine de yansır. Gaz sorunu olan bebeklerin uyku sorunu olur çok da ağlarlar...
Varsın ağlasın sağlıklı sıhhatli olsun da deyip ver cevabını sussunlar...
Amin Insallah saglikli olsunda ben uyumam hic sorun dgl ztn biraz uyusa gidip kokluyorum bellki uyanir diye cunki coook ozluyorum onunla zaman gecirmek hosuma gidiyor gece bile olsa.
O uyuduğu zaman yat dinlen sende. Zamanla düzene girecek merak etme. Totosunu yesin onlar bebeğinin...
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?