O zaman al karsina konus bak biz boyle değildik neden böyle yapıyorsun diyeKişilik olarak iyi bi insan çevresindeki herkes sever benim ailemde dahil merhametli diye o yüzden yazdım. Bu son zamnlarda böyle oldu başlarda benim yanimdaydi hep oda farkindaydi herseyin zaten esim benim ynimda diye bazi seyleri idare ediyodum ama şimdi oda onları savununca dayanamıyorum
Konuştum defalarca anlamıyor. Kardesleri hakli hep ben sucluyumO zaman al karsina konus bak biz boyle değildik neden böyle yapıyorsun diye
Ayrica idare de etmeyin yani hosunuza gitmeyen konularda bir duruşunuz olsun, kizdiniz mi mesela, ben bir daha konusmam dediyseniz konusmayin ve geri adim da atmayin
Esiniz ancak o zaman kararlılığınızı anlar yoksa yuz göz olunuyor ama siz sinir olduğunuzla.kaliyorsunuz
Öyle olunca da soğuk bi insan oluyomusum ailesi rahatsız oluyomuş öyle diyortek çare ailesine karşı mesafeli olmalısın
9 aylıkken senle kavga ettiğinde affedip devam etmen olmuş
ailesidir küs kalma ama mesafeli dur her lafı söylemesine izin verme
çok samimi olma candan davranma yüz ifadelerin bile mesafeli olduğunu göstersin
Iste o hakli görsün ben haksiz görüyorum tavrim bu ve geri adim atmiyorum sen beni aile.olarak görüyorsan mecbur bırakmazsin onlara.karsi korumalisin diye vicdanına dokunmaya çalışKonuştum defalarca anlamıyor. Kardesleri hakli hep ben sucluyum
Tamam ben buyum ailen rahatsiz oluyorsa bu onlarin problemi diyip.cekil.kenaraÖyle olunca da soğuk bi insan oluyomusum ailesi rahatsız oluyomuş öyle diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?