Ben içinden çıkamadım...

Sizin için çok zor bir durum ama ne olursa olsun ortada annenin sağlığı söz konusu. Ben olsam söylemezdim. Emekli olana kadar bekle bakalım neler olacak.

anneniz acisindan en az zararla atlatacak sekilde cozmek lazim bu isi.

benim aklima gelen tek sey bu;
babanizi ikna edin,
farkli bir sebep gostererek annenizden tamamen ayrilip resmi olarak bosansin.
artik emekli olunca falan da gelmesin, gelecekse de en azindan farkli bir sehre yerlessin.
En azindan anneniz buz daginin gorunen yuzunu gorsun sadece.

Benim anlamadigim seyler var. Siz yurt disindan annenizin psikolojik rahatsizligi icin geldiniz ve senelerdir neredeyse 10 seneden fazla Turkiye'de yasiyorsunuz. Baba da yaz tatillerinde geliyor anladigim kadariyla. Bu kadar uzun sure bir adami ustelik de aldatma gecmisi olmus adami tek basina birakinca tekrar aldatacagini dusunemediniz mi? Hem de sizin arkadasinizla aldatmis adam zaten iflah olmaz ki. Neden annenizin hastaliginin teshisi konduktan sonra donup tedaviye orada devam etmediniz? Ve neden annenizden sakliyorsunuz gercekleri? Gecmiste zaten bosanmak istemis. Tekrar ogrenirse sasirmayacaktir. Bu sekilde saklanmasi bence daha aci. Baskasindan ogrense daha kotu tepki verecrktir. Cok uzuldum. Babanizin yaptigi da igrenc ama uzuuun sure burada yasamanizi da dogru bulmadim

Allah yardımcın olsun canım gerçekten çok zor bir durum. Ama ben de susardım annem için ve babamla tamamen irtibatı keserdim. Baban peki Türkiye'ye dönmeyi düşünüyor mu ben onu merak ediyorum. Yani kesin kararı ne?

Sizi arayan kadin olmasa sizin haberiniz olmayacakmis.
Zaten yurt disindalarmis.
Annenize soylemeyin hazir ki durumla mucadele ederken daha kotu olur.
Allah yardimciniz olsun.
Siz onlari dusunurek uzulmeyin.
Babanizla kadin hayatina devam etsinler onlarin tercihi anne baba bile olsa bizden bagimsiz bireyler herkes istedigi bedeli oder.

annenizi uyararak, kotu biseyler anlatacaginizi soyleyerek anlatmaniz gerekiyor. babaniz yapmayacagina gore siz yapacaksiniz.

Anneciginize cok uzuldum. Sizin de yapabileceginiz bir şey yok gibi gorunuyor. Allah hakkini versin babanızın ne diyeyim. Kendinizi yipratmayin. Er ya da gec adalet yerini bulur. Annenize de acil şifalar diliyorum.

Anlamadigim bir nokta da emekli olacagim diye babaniz donmemis yurt disinda kalmis. Buradan da emekli yapabilirdiniz. Cunku anladigim kadariyla anneyi Turkiye'den emekli yapmissiniz.
Zaten pek evlilik kalmamis. Sadece kagit uzerinde. Saklanmasini dogru bulmuyorum. Gerekli aciklamayi ya da hesabi baba vermeli.

Ben olsam acımazdım babama böyle bir durumda. Özellikle maddi olarak çöküntüye uğratırdım. Zaten o kadında para bitince gerçek yüzünü gösterecektir. İlerde lazım olabilir. Siz birlikteliklerini ispatlamak adına delil toplayın bence. Ne halleri varsa görsünler demeyin sakın.

Ablacım (muhtemelen sizden yaşça epey büyüğüm o nedenle böyle hitap ettim,umarım mahsuru olmaz) öncelikle anneciğinize geçmiş olsun.
Zor bir durumun içine düşmüşsünüz.
Burda babana şöyle yap,böyle intikam al şeklinde yapılan yorumları ben desteklemiyorum.
Bu işler yangına körükle giderek çözülmez.
Babanız vakti zamanında annenizi üzmüş olabilir,yanlış tercihler yapmış olabilir bununla birlikte o her şeye rağmen sizin babanız.
Erkekler belli bir yaştan sonra andropozun da etkisiyle böyle beklenmedik işler,ilişkiler içersinde olabiliyor.
Uzmanlığı psikolojik danışmanlık olan bir büyüğünüz olarak bu konuyu annenizden uzun vadede saklamamanızı öneririm.
Lütfen uzman bir psikolog bulun,annenize de diğer bedensel ve psikolojik sağlık sorunları nedeniyle düzenli takip altında olursa içinizin daha rahat olacağını söyleyin ki psikolojik tedaviye ikna olsun.
Tanışma seansından sonra psikoloğu ile irtibata geçip yaşananlar hakkında bilgi verin.
Psikolog sizi nasıl hareket etmeniz gerektiği konusunda yönlendirecektir.
Lütfen fazla üzülüp demoralize olmayın,insan başına her şey gelir.
Bununla birlikte ölümden başka her şeyin çaresi bulunur.
Allah yardımcınız olsun.

annenıze soylemenız ıcın ne dogru bır zaman ne dogru bır ortam annenıze soylemeyın bence
ne yapılır baska bılemıyorum yasadıgınız cok zor

Bosanmama sebebi annenin saglik durumuydu sanirim...fakat yinede yanlis...
Verdigi bosa umutlarin hesabini asla odeyemez...
Annene en azindan simdilik soyleme ama cok da erteleme...artik kandirilmamak onun da hakki

Benim dedem 24 sene Almanya da çalışmış, anneannem 9 çocukla Türkiye de, hiç götürmeyi düşünmemiş dedem, tek gitmiş. Sağlık problemi yaşayınca (felç) emekli oldu, geldi. Uzaklık çok zor, zaman içinde olan anneanneme olmuş büyüdükçe dedemin fotoğraflarından bunu anladık. Muhtemelen onunda olmuştur böyle şeyleri. 24 sene zira dile kolay.

Annenizi en iyi siz bilirsiniz, sağlık probleminden dolayı bende söylenmemesi taraftarıyım.
Ya da bir şekilde hazırlayıp söylenmeli..

Bence babanizi bosanmaya ikna edin. Siz mi fazla sakinsiniz ben mi cok hiddetlendim acaba? Bu insanlarin siz evine gittiniz ve sakin bir sekilde kaldiniz mi? Dagitirdim ben orayi. Ozellikle kadini.
Babani bosanmaya zorla canim, annen acisindan ne soyleyecegimi bilmiyorum kotu etkilenmemesi icin elinden geleni yap ama susmak onu da kandirmak olur.

Bipolar bozukluk bir senede iki senede gececek bir sey degil. Teshis konmus, ilaclar kullanilmaya baslanmis... neden donmez ki insan yuvasina? 10 seneden fazla olmus, ve bipolar bozukluk bu yani ayak kırılmasi falan degil butun yasam boyu da devam edebilir. Zaten en ufak seyde yeniden tetiklenebilir. Turkiyeye temelli donus gibi olmus sizinkisi.. Biraz da hastalik bahane sanki. Cunku orada da bu teshis konabilirdi. Ben babayi hakli bulmuyorum kesinlikle ama sizin de hatalariniz var...
Anneye soylenmeli. Ve zaten bitmis bu evlilik tum haklari da alinarak bir de mahkemede bitirilmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…